Boşanmaya karar vermek

Evet zaten psikolojik olarak zayıfım, engelli kardeşimi kaybettim ardından babamı, ailem dağıldı bi annecim kaldı. Bi de eşime güvenmiştim, başta çok iyi davrandılar, kurban olurumlar , başımın tacı demeler, sonra birden değişti damat tarafı. Umarım bunu da atlaticam ,teşekkür ediyorum

yani Nişan günümde gidip gözünü cizdiren kadın kayinvalidem değil eski sevgilimin annesi olurdu. onun akabinde de bu durumların hiçbirini yasamazdim doye düşünüyorum. gelinliği bile siz almışsınız ötekileri saymıyorum bile. kendinize biraz saygınız olsun hep diyorum kendine saygısı olmayan birine başkası da saygı duymaz. rahmetli babacigimdan kalan altını esime borsa için vereceğim öyle mi? bunlar gerçekten çok ütopya ya... kırk yıl kocasiz kalacağımı bilsem ( ki o kadar ömrümüz var mi mechul) Bu asalak herifi yanımda koca diye gezdirip evde beslemem. hayvan beslemek hic bana göre değil ama yemin ederim alır bir yavru kedi ona bakarım. bu adamı hayatınızdan çıkarın kendinizi biraz seviyorsanız evet bunu yapmalısınız. ha sevmiyor musunuz o zaman aynen devam hatta bu müthiş adama bir de çocuk dogurun ki iyice elinizi kolunuzu bağlasın ve bakılmak, beslenmek için kendisini garantiye alsın.

Aminnn çok sagolun insallah

O kadar haklısınız ki ,o an basiretim bağlanmış gibiydi nisanda ,düşündükçe pişman oluyorum .Eşim o zaman annem yüzünden yuva mi kuramayacagim ,istemiyorsa düğünüme gelmez murvetimi görmez vs demişti onun adına özür dilemisti. Ozguvensizdim hala da var biraz :) Yorumunuz için teşekkür ediyorum

ah çok ılımlısiniz ve emin olun sizi ve annenizi zerre hak etmiyorlar. güzellikler diliyorum

Sizin sorununuz aile değil aslında ilk sorunun kaynağı eşiniz.Eşiniz sağlam ve sınırlarını koruyan biri olsa bunlar yaşanmazdı evliliğin ilk yılları böyleyse sonrasını düşünmek istemiyorum.Alışkanlıktan dolayı ya da binbir hevesle çıktığı yoldan dönmek zor geldiği için yıllar sonra çoğu kadın dövünüyor sonunda bunca yıl boşa geçtiği için.Size faydası yok eşinizin,konduramayabilirsiniz ama sünepe ve sömürücü bir aileye düşmüşsünüz.

Aslında farkındayım ama bi yanım da yalnız kalmaktan korkuyor ,bu yaştan sonra tekrar evlenebilir miyim ,çocuğum olur mu hep bunları dusunuyorum .
Çocuksuz boşanmış bir kadının bekar biriyle tanışıp evlenme olasılığı yüksek çünkü farkınız yok.Ama çocuklu boşansanız? Hep muhatap olmak zorundasınız.İlgilenmese bile bizimde çocuğumuz diye hortlayıp huzur bozacaklar.Ayrıca zaten şuan mutlu değilsiniz bozulacak bir huzurunuz yokki

Geçip giden zaman oluyor, asla ve asla kendinizden çok hiçbir şeye değer vermeyin. Zaten bitmiş bir evlilik, sadece sonlandırmak için cesarete ihtiyacınız var.

Evet maalesef , çok çıkarcı ve cimriler.

Kız kendine ne diye böyle bir hayatı reva görüyorsun manyak mısın. Paspas yapmışlar seni daha pişman olur muyum diyor. Rezil pislikler ya kaçıp kurtul canım yalnızlık değersizlikten iyidir

1- evlenecek yaşa gelmiş evlenmeye niyetlenmiş adam ailes sırt çevirince kadının parasına kalıyorsa bi birikimi kendine güveni yoksa neden evleniyor ?
2- sen eşinin bu kadar şeyine göz yumarken ek İşler yaparken o ne yapıyor? 2. Bir iş gibi bir çabası var mı ?
3- siz evli değilsiniz bir yetişkin evlat edinmişsiniz onu yaşatıyorsunuz. Bu can size 1 kere verilmiş kıymetini bilin.
4- hayatınız tekrar bir nişan evlilik sürecine girerse (ki neden olmasın) nişan öncesi kendini bu kadar gösteren aileye inatla gelin gitmeye çalışmayın

Evet baştan hata yaptım, biraz toplum baskısı,biraz kendimi o kaba tabirle evde kalmış hissettirilmem,verilen vaatler vs. Çok iyimser davrandım. Eşimin kardeşi üniversiteden arkadaşım, o ve annesi ilişkimizi öğrenince aradılar ay çok sevindik bu işi uzatmayalım seni isteyelim vs dediler. Biranda noldu bilmiyorum eşim de bilmiyorum diyor .
Eşim sürekli bi çaba için de ama hep bos çaba, hiç sonuca vardiramiyor. İşlerin sonunda hep bi aksilik oluyor , anlaşmalar uymuyor vs. Şirketler arası danışmanlık yapıyor halbuki başka somut getirili bi ek iş yapabilir .
Ailemde okuyan ilk çocuğum, hani okuyan kız çocuklarına değer verilir ya babam hep el üstünde tuttu ,çok sevildim . Birden bu sevgisizlik psikolojimi bozdu . İnşallah doğru kararı vereceğim. Teşekkür ediyorum

Yarisina kadar okuyabildim, hepsini okumaya sinir sistemim musade etmedi. Siz zaten en basindan beri yalnizmissiniz o yuzden yalnizliktan ve pisman olmaktan korkmayin. Bu arada konuda kayinvalideyi, gorumceyi unutun tek sorun esiniz. Bosanin kurtulun bu ne ya.

Pişman olacağınız tek şey bu evliliğe devam ederseniz kaybedeceğiniz vakit olur. Kusura bakmayın ama gelinliği de gelin alıyorsa bu adam neyine güvenip evleniyor, tabii ki size. Yazık değil mi size.?

Sen kadın olarak nasıl kendinden üst seviyede emek harcıyorsan o da harcamalı. Bir tanıdığımız restoran sahibi 25 bin maaş ve tip ile garson bulamıyor. Yani gerekirse garsonluk yapıp senden yük almalı. Bu bir örnek tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…