boşanmaya karar verdik ve ben üzülmüyorum.

Böyle güçlü olmaya devam et canım.. olmayınca olmuyo emin ol kimse değişmiyo. kavgalarınızı seni ne kadar üzdüğünü düşün hep Allah yardım ediyo emin ol..
ben çok serinkanlıyım anlamadım ya.
çok duygusuzum.
hiç böyle olacağımı düşünmezdim.yataklardan çıkamıcam sandım.
şimdi ananem aradı.ağlayıp sızlanmaya başladı geri dön diye. hiç bi yere gitmiyorum kimse ağlamasın böyle konuşcaksan da kapatıyorum telefonu dedim.
hemen döndü iyi tamam herkesin başına gelebilir ders çalış diye.
hayret bişey ya. herkesin derdi ben üstüme düşünei yapayım da vicdanım rahat etsin.
adam gibi kimse gerçekten boşanmam gerektiğini göremiyo

Zaman zaman düşseniz de nasıl kalkacağınızı coktan öğrenmişsiniz. Allah yolunuzu acık etsin, utandırmasın inşallah.
aynen öyle.kıştan beri zaten yavas yavas içimde bitirmişim.şimdi annemin yanında kaldığım sürede milletin aklındakini bitirmem gerekecek kendimden emin durarak.
yani mahallede kaç düğün oldu.dıştan bakınca birbirine en çok yakışan , düğünü kınası en güzel olan bizdik.insanlar bunu kabullenemiyo.
diyorum ben kabullendim siz de kabullenseniz iyi olur.benim ne yaşadığımı ben biliyorum.hiçbirniz yoktu.
ağlayıp sızlamayın karsımda.
yok istemiyosanız da çekip gitcem diyorum.
annem yok şimdilik gözümün önünde ol diyo.ama bana öyle geliyo ki bu kadar güçlü olmam batacak onlara.eşime bile batıyo şimdiden.
ben o kadar beni evlendirmeyin iptal edelim düğünü dedikçe kimse beni dinlemedi.şimdi de ben kimseyi dinlemicem.kimseye söz hakkı verip konuştırmıcam.bu benim hayatım ve allahın izin verdiği kadar yaşamak istiyorum.
karşıma geçip senden çöpçü bile olmaz boşuna okumuşun diyen bi adamın ancak ölümü elimden olurdu.
neyse...

Böyle güçlü olmaya devam et canım.. olmayınca olmuyo emin ol kimse değişmiyo. kavgalarınızı seni ne kadar üzdüğünü düşün hep Allah yardım ediyo emin ol..
ben evlenmemişim zaten.
27 yaşında koca bi bebek emanet etmişler bana.doyur besle diye.
ben buna tahammül edemedim.
ben de insanım.ve kimseye kendimi ezdirmeye niyetim yok.
evet herkese göre dik başlıyım.çünkü annem teyzem ananem hep boşanmak isteyip boşanamamış ve mutlu olamamış elin adamını sevememiş ama yıllarca evliliklerini sürdürmek zorunda kalmışlar.ben bunu yapmıcam.hele ki elimde mesleğim var.kimseye müdanam olmaz.kv açık açık söyledi.oğlumu doyurcaksın diye.gitsinler öyle bi gelin bulsunlar o zaman.

sana değer vermeyen adamla ömür geçmezdi ki.. mesleğinde elindeyken hele hiç çekilmez..ne demek doyurcaksın oğlumu.. sen zaten sorumluluklarını bilirsin söylemesine ne gerek varmış..
dava ne zaman açılcak canım?

eşime kalsa bulunduğum ilçe küçük karşılıklı açıp tatile girmeden bitirmek.ama ben sınav gecmeden mahkemlere gitmek ve onca insanın karsısında bi de biz geçinemiyoruz diye anlatmak istemiyorum.o zaman şahit istiyolarmış.
yılın dolmasını bekliyoruz.anlaşmalı için.
eylül ilk haftası.

anladım canım hayırlısı.. boşanmadan ayrı durcaksınız yani bizim gibi..

eşim en fazla 12 temmuz yani kpss ye kadar evde durmama izin verdi.ben de zaten durmıcam dedim.yurda yerleştirdi beni.parasını da verdi.
ama ben orda da duramadım.evime geldim.mutlu olduğum yere.huzurlu olduğum yere.

eşim en fazla 12 temmuz yani kpss ye kadar evde durmama izin verdi.ben de zaten durmıcam dedim.yurda yerleştirdi beni.parasını da verdi.
ama ben orda da duramadım.evime geldim.mutlu olduğum yere.huzurlu olduğum yere.
tamam işte ayrı durcaksınız. biz de öyleyiz babamın evindeyim o da babasının evinde..

birlikte dursak yine birbirimze gireriz ben biliyorum.
ayrıca o evde durdukça eşime barışalım filan diyesim geliyo.kendimi küçük düşürüyorum.
ben gidince de noluyo çok mutlusun demeye başladı.
en iyisi böylesi.ondan uzakta onu düşünmeden ve mutlu olmak.

böyle daha iyi olmuş kararlı olduğunu anlasın,düşünsün taşınsın neler yaptım ben diye.

böyle daha iyi olmuş kararlı olduğunu anlasın,düşünsün taşınsın neler yaptım ben diye.
ister düşünsün ister taşınsın.
ben de emindim onu unutamıaycağımı düşünüyodum.ondan vazgcemicyeğimi düşünüyodum.
o da emindi bundan.
ama hayat insana her şeyi yaşatıyo.
şimdi inanamıyo bu kadar cabuk toparlanmama.

senin adına sevindim canım.
mesaj filan atma artık şu adama.
hayatından çıktın onun, hedefine odaklan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…