ben çok serinkanlıyım anlamadım ya.Böyle güçlü olmaya devam et canım.. olmayınca olmuyo emin ol kimse değişmiyo. kavgalarınızı seni ne kadar üzdüğünü düşün hep Allah yardım ediyo emin ol..
aynen öyle.kıştan beri zaten yavas yavas içimde bitirmişim.şimdi annemin yanında kaldığım sürede milletin aklındakini bitirmem gerekecek kendimden emin durarak.Zaman zaman düşseniz de nasıl kalkacağınızı coktan öğrenmişsiniz. Allah yolunuzu acık etsin, utandırmasın inşallah.
ben evlenmemişim zaten.Böyle güçlü olmaya devam et canım.. olmayınca olmuyo emin ol kimse değişmiyo. kavgalarınızı seni ne kadar üzdüğünü düşün hep Allah yardım ediyo emin ol..
sana değer vermeyen adamla ömür geçmezdi ki.. mesleğinde elindeyken hele hiç çekilmez..ne demek doyurcaksın oğlumu.. sen zaten sorumluluklarını bilirsin söylemesine ne gerek varmış..ben evlenmemişim zaten.
27 yaşında koca bi bebek emanet etmişler bana.doyur besle diye.
ben buna tahammül edemedim.
ben de insanım.ve kimseye kendimi ezdirmeye niyetim yok.
evet herkese göre dik başlıyım.çünkü annem teyzem ananem hep boşanmak isteyip boşanamamış ve mutlu olamamış elin adamını sevememiş ama yıllarca evliliklerini sürdürmek zorunda kalmışlar.ben bunu yapmıcam.hele ki elimde mesleğim var.kimseye müdanam olmaz.kv açık açık söyledi.oğlumu doyurcaksın diye.gitsinler öyle bi gelin bulsunlar o zaman.
eşime kalsa bulunduğum ilçe küçük karşılıklı açıp tatile girmeden bitirmek.ama ben sınav gecmeden mahkemlere gitmek ve onca insanın karsısında bi de biz geçinemiyoruz diye anlatmak istemiyorum.o zaman şahit istiyolarmış.sana değer vermeyen adamla ömür geçmezdi ki.. mesleğinde elindeyken hele hiç çekilmez..ne demek doyurcaksın oğlumu.. sen zaten sorumluluklarını bilirsin söylemesine ne gerek varmış..
dava ne zaman açılcak canım?
inşallah..Yeni hayatınızda mutluluklar başarılar. .
anladım canım hayırlısı.. boşanmadan ayrı durcaksınız yani bizim gibi..eşime kalsa bulunduğum ilçe küçük karşılıklı açıp tatile girmeden bitirmek.ama ben sınav gecmeden mahkemlere gitmek ve onca insanın karsısında bi de biz geçinemiyoruz diye anlatmak istemiyorum.o zaman şahit istiyolarmış.
yılın dolmasını bekliyoruz.anlaşmalı için.
eylül ilk haftası.
eşim en fazla 12 temmuz yani kpss ye kadar evde durmama izin verdi.ben de zaten durmıcam dedim.yurda yerleştirdi beni.parasını da verdi.anladım canım hayırlısı.. boşanmadan ayrı durcaksınız yani bizim gibi..
tamam işte ayrı durcaksınız. biz de öyleyiz babamın evindeyim o da babasının evinde..eşim en fazla 12 temmuz yani kpss ye kadar evde durmama izin verdi.ben de zaten durmıcam dedim.yurda yerleştirdi beni.parasını da verdi.
ama ben orda da duramadım.evime geldim.mutlu olduğum yere.huzurlu olduğum yere.
birlikte dursak yine birbirimze gireriz ben biliyorum.anladım canım hayırlısı.. boşanmadan ayrı durcaksınız yani bizim gibi..
evet.tamam işte ayrı durcaksınız. biz de öyleyiz babamın evindeyim o da babasının evinde..
bizde boşanmadık daha.. 1 senenin dolmasını bekledik önce. şimdide anlaşmalıya yanaşmasını bekliyorum uzatmak istemiyorum mahkeme sürecini.evet.
siz boşandınız mı
siz neyi bekliyosunuz
böyle daha iyi olmuş kararlı olduğunu anlasın,düşünsün taşınsın neler yaptım ben diye.birlikte dursak yine birbirimze gireriz ben biliyorum.
ayrıca o evde durdukça eşime barışalım filan diyesim geliyo.kendimi küçük düşürüyorum.
ben gidince de noluyo çok mutlusun demeye başladı.
en iyisi böylesi.ondan uzakta onu düşünmeden ve mutlu olmak.
onun derdi siciline işlenmesin işten atılma tehlikesi olmasın diye anlaşmalıya yanaştı.bizde boşanmadık daha.. 1 senenin dolmasını bekledik önce. şimdide anlaşmalıya yanaşmasını bekliyorum uzatmak istemiyorum mahkeme sürecini.
ister düşünsün ister taşınsın.böyle daha iyi olmuş kararlı olduğunu anlasın,düşünsün taşınsın neler yaptım ben diye.
ve belki de ilk kez üzülmeyen , çarçabok toplanan birini görüyosunIlk defa bir kk de bir bosanma haberine seviniyorum.senin icin en hayrli karar oldu inan.
inşallah.
allahım ne günlere kaldık.
bu günler altımızda basamak olur inşallaj