öncelikle sevgisizlik ardından saygısızlığı getirdi.sonra hakaret küfürdü derken şiddet vardı.ben hep düzeltmeye çalıştım ama karsılık bulamadım.ve bugüne kadar dayanabildim.Çok sevindim senin için. Huzuru seçmek lazım. Eşinle ne sorunlarınız var bilmiyorum. Aşılacak şeyler mi? Yoksa hakikaten değmez mi? Ailen ve çevren seni destekliyorsa demek ki haklısın. Atanmaya bak canını dişine takip. Bu dünyada kimsenin kimseye faydası olmuyor. Güçlü olmak lazım en başta ve sen de öylesin anladığım kadarıyla.
anlaşmalı boşancaz.Hayirlisi olsun hakkinizda.
İnsallah durumunuz "firtina oncesi sessizlik" degildir.
İnsallah hep bu sekilde hatta daha fazlasiyla mutlu olursunuz. :)
ekmeğin haram edildiği bi evde fazla bile durmuşum.En doğru kararı verdın , evet bu evliliğin sonu buydu maalesef. Dimdik ayaktasın bak , en önemli adımı attın. Hersey gönlünce olur umarım , hep istediğin o hayallerının peşinden gidersın.
beni de rahatlattı burda olmak.Oh nihayet.. valla kac gündür aklim sizdeydi. Ailenize gitmeniz beni rahatlatti.
Kendine hesap soracağı gun de gelecek , çok çok sevindim senın adına , kimseye kolay kolay boşan demem ama sizinki farklı bir boyut almıştı artık. Hayat her haliyle yasamaya değer , önündeki guzel günler yasamaya değecek inan ki. Bu yıl olmazsa seneye mutlaka olur kpss , sen kendinden vazgeçme yeter ki.ekmeğin haram edildiği bi evde fazla bile durmuşum.
fazla bile gurursuz olmuşum.eşim haklıymış.o kovmuş defalarca ben gitmemişim gurursuzca.
ama şimdi ben iyiyim diye bana hesap soruyo.
yani benim bugüne kadar tedirginliğim maddi olarak bağımsız olmamam ve altınların kv olmasıymış.Kendine hesap soracağı gun de gelecek , çok çok sevindim senın adına , kimseye kolay kolay boşan demem ama sizinki farklı bir boyut almıştı artık. Hayat her haliyle yasamaya değer , önündeki guzel günler yasamaya değecek inan ki. Bu yıl olmazsa seneye mutlaka olur kpss , sen kendinden vazgeçme yeter ki.
inşallah.ben de bunun için dua ediyorum.Hayirlisi olsun hakkinizda. Gercekleri görebilmeniz ve güclü olabilmeniz ne güzel. Aileniz sevdiklerinizde yaninizda. Allah baska dert vermesin. Dilerim bundan sonra gecireceginiz mutlu ve huzurlu bir hayatiniz olur. Allah her daim yardimciniz olsun.
altınların hepsi yaklasık 10 bin tl filan tutar.belki daha fazla.Anlaşmalı boşanmada şartlar ne sunuldu?vayy be adamın totosu tutuştu demek , hep parasıyla yedirdiği bir tabak yemekle sındırdı seni.. O kadar işte adamlığı. Hersey çok çok güzel olacak.
altınların hepsi yaklasık 10 bin tl filan tutar.belki daha fazla.
10.bin de tazminat
350 de her ay nafaka
3bin daha istedim ama vermedi.gidip ifade verdiğim için kamu davası acılıyomuş.ona geliyomuş zaten bi i kadar para cezaıs.
beğenmiyosan çekişmeliye çevirelim ama o zaman tazminat davasını en az 50bin tl den açarım dedim.
yok dedi.en kısa zamanda bitsin dedi.
iyi dedim ben de.