boşanmaya karar verdik ve ben üzülmüyorum.

Anlayamıyorum; madem aileniz vardı bugüne kadar neden durdunuz ? Ben kimseniz yok sanıyordum para da para deyince.
Sırf para için o evde durduğunuzu, atanmanız gerektiğini düşündükçe susuyordum.
Neyseki gitmişsiniz. Bundan sonrası çok hayırlı olur inşallah sizin için.Çok mutlu olun çok.

Konularını takip ediyordum. Ailenin yanına dönmene çok sevindim, umarım bundan sonrası senin istediğin gibi olur.

Esiniz ne kadar da ayri oldugum esim gibi ş...z!
Ama benim iki kizim var ve bir meslegim yok.yine de bosanabilirim degil mi?.tam da ayrilmisken aylardir...

Nafakayı Nafakazaten atandığında kaldırtır. Tazminatı az istemişsin, hakim bile 10binden daha çok bağlardı o rapor üstüne.

Neyse,hayırlısı olsun

hakkında hayırlısı canım...ailen arkanda olduğu sürece korkma zaten...inşallah atanırsın en kısa zamanda..

demek ki sizde sevmiyormuşsunuz diye düşündüm
hayırlısı umarımsevip sevileceğiniz bir gelecek olur önünüzde

Ne kadar guclusun meslektaşım..mmaşallah sana. bizlerin de duasi seninle..bu kadar şey yasayip, oturup sizlanmak yerine çalışıyorsun. . inan bana atandiginda yeniden doğmuş gibi olacaksin. baska bir yerde kendi maasinla yepyeni bir hayat kuracaksin. çok gencsin, bütün yazılarini okudum. 21. tercihi de isaretle sakın yer secme..ben de Şırnak'ta 5 yıl calistim. oradaki tek kisilik hayatimi özlüyorum düşün. her sey cok guzel olacak. sen böyle güçlü oldugun sürece :KK66:
evet beni sınav ve atanma ümidi ayatka tutuyo.bu yıl olmazsa seneye.
inşallah dediğin her şeyi gerçekleştircem.

Kalbinden atmışsın zaten onu çoktaan, eşinin değerli biri olmadığını gördün yaşadın ve rahatsın Allah yar yardımcın olsun amin
belki de öyle.atmışım kalbimden.
ya da sonunda anladım onun beni sevmediğini.
aylardır yaşadıklarımı düşündükçe şimdi bu kadar ayakta olmama şaşırmıyorum.
9 aydır her gün öldüm dirildim ve yaşadım.

demek ki sizde sevmiyormuşsunuz diye düşündüm
hayırlısı umarımsevip sevileceğiniz bir gelecek olur önünüzde
çok sevdim.
hem de çok.,
ilk aşkımdı.
ben de onun ilk aşkıyım sanım.
insan ilk aşkıyla evlenir mutlu olur
ama nesevgililik ne nişan ne düğün ne cicim ayları döneminde bi mutluluk gördüm.
içimde hep bi yere sığdıramadığım boşluk hissi vardır.
şimdi buldum onu.
sevgisizlikmiş.saygısızlıkmış.fedakarlıklarımla boğmuşum onu
onun sevgisiz olması bendeki saygıyı da bitirdi sevgiyi de tahammülü de.

çok sevdim.
hem de çok.,
ilk aşkımdı.
ben de onun ilk aşkıyım sanım.
insan ilk aşkıyla evlenir mutlu olur
ama nesevgililik ne nişan ne düğün ne cicim ayları döneminde bi mutluluk gördüm.
içimde hep bi yere sığdıramadığım boşluk hissi vardır.
şimdi buldum onu.
sevgisizlikmiş.saygısızlıkmış.fedakarlıklarımla boğmuşum onu
onun sevgisiz olması bendeki saygıyı da bitirdi sevgiyi de tahammülü de.
doğrudur
hayırlısı bundan sonra ınsallah daha guzel kapılar acılır onunuzde

Anlayamıyorum; madem aileniz vardı bugüne kadar neden durdunuz ? Ben kimseniz yok sanıyordum para da para deyince.
Sırf para için o evde durduğunuzu, atanmanız gerektiğini düşündükçe susuyordum.
Neyseki gitmişsiniz. Bundan sonrası çok hayırlı olur inşallah sizin için.Çok mutlu olun çok.
ya işte olur her evlilikte tarzı şeyler.
uzaktan görmüyolardı bir de.
ama yanlarına gelince 2 günde kabullendiler.
onlar öyle davrandıkça ben ayağa kalktım.
yani ben aileme bağımlı olmak istemedim.o kadar okuttular.2 sene oldu mezun olalı.dersane paramı annem veriyo.şimdi bi de boşanıp onların yanında kalamam.yada bana ev tutun filan diyemem.demem.şimdi sınav var diye burdayım.sonra alanyaya kardeşimin yanına gitcez.kışa doğru küçük bi ev tutcaz.bi dersanede 2 3 günlük ders bulabilirsem çok iyi olck.kardeşim de çalışır.kendimizi geçindiririz.bi taraftan dersaneye giderim.kafam rahat.yediğim lokma boğazıma dizilmez en azından.her gün şunu yersem akşama azar işitir miyim diye düşünmem.

anlaşmalı boşancaz.
ikimiz de öyle istedik.
tazminatta filan da anlaştık.
ben üzülecek bişey bulamıyorum.
o kadar üzmüş ki beni.
kafamı duvarlara vura vura bu evlilikte mutlu olmayacaksını kavrattı bana.
ben buyum istemezsen kapı orda dedi.babası ayrı kovdu o ayrı kovdu.
meğerse dertleri benim dersaneye gitmem ve atanma ihtimalimin olmasıymış.
gidemicem zannettiler.
ama hepsini ezdim geçtim.
çünkü mutlu değilim.
her gün ayrı ölüyodum.
işte bu kadar ss kediciğim
sen güçlüsün üzülme ve ben hala atanacağına inanıyorum

o eşine de Allah layığını versin
pişman o olacak göreceksin
Allah sana güç kuvvet versin canım
sevgiler..

Esiniz ne kadar da ayri oldugum esim gibi ş...z!
Ama benim iki kizim var ve bir meslegim yok.yine de bosanabilirim degil mi?.tam da ayrilmisken aylardir...
ben kimseye kolay kolay boşan demem.dün gece yazdım.bi kızın eşi gaymiş.erkeklerle ilişkisi varmış.onun gibi durumların şansa ihtiyacı yok bence.
senin durumunu bilmiyorum.ama ben çok şan verdim.çok çalıştım düzeltmeye.baktım hala olmuyo.inceldiği yerden kopsun istedim

işte bu kadar ss kediciğim
sen güçlüsün üzülme ve ben hala atanacağına inanıyorum

o eşine de Allah layığını versin
pişman o olacak göreceksin
Allah sana güç kuvvet versin canım
sevgiler..
teşekkür ederim.
şu an kim nasıl yardımcı oldu hatırlamıyorum.tekrra açıp bakmam lazım.
ama çok sağ olun

boşanmaya karar verdik.ben gittim yurtta kaldım.1 saat kalabildim yalnız.sonra doğru anneme.
eve geldim.ufak tefek bi kaç sorun yaşadım.ama aşıldı.teyzemler biliyo şimdilik.duydukları an gece 11 de çıkıp geldiler 1 saatlik yoldan.bi de bi komşumuz.beni alıp gittiler kafam dağılsın diye.
önce barıştırmaya çalıştılar.ben direttikçe vazgeçtiler.
şimdi annem babam gülerek dalga geçerek boşanma konusundan bahsediyolar.
ben ilk 2 gün çok kötü oldum.yemeden içmeden kesildim.ağlayarak uyudum.
otobüse binip eve gittiğim anda birden her şeyin aslında benim hayal ürünüm olduğunu farkettim.
her geçen gün aslında hiç bi zaman mutlu olmadığımı farkettim.
beraber gidip gelinlik denediğim mağazanın önünden geçtim.eleman arıyomuş.ben gidip başvurayım da herkesi evlendirmekten vazgeçireyim diye espri yaptım hatta kuzenime.
neyse bugün eve döndüm.eşim eşyalarımı topladı kıyafetlerimi kitaplarımı.gönderdi.
bana pişman olcaksın dedi.olsam da seni ilgilendirmez dedim.
şimdi daha iyi görüyorum onun aslında beni hiç sevmediğini.
sevgisini esirgeyip sadece yemek yiyip,temiz bi evde yaşayıp,yatakta beni kullandığını.
ve asla ama asla atanmamı istemediğimi.
bunları görmek beni güçlü kılıyo.
bir de yalnız kalmamak.ne kadar güçlü görünsem de herkesin bana açık kapı bırakıp istediğin zaman gelebilirsin demesi beni çok rahatlatıyo.
psikologdan destek alıcam.kuzenim buna ihtiyacın yok gayet iyisin dedi.
çünkü ben kaç aydır ağlaya ağlaya depresyonumu da yaşadım,üzüntümü de yaşadım,en dibi de gördüm,şu saatten sonra dip görmicemi düşünüyorum,
daha onların gibi bi aileden kurtulduğum için seviniyorum.
bu yıl atanamasam da seneye allahın izniyle atanacağımı biliyorum.
her gün şükür namazı kılıyorum.etrafımdaki insanlara dua ediyorum.hala hayatta ve aklım yerinde olduğu için şükrediyorum.
hiç böyle olacağını düşünmezdim ama allah güç verdi bana.
Canim guclusun masallah umarim en guzel en iyi sekilde devam edersin hayatina

Böyle güçlü olmaya devam et canım.. olmayınca olmuyo emin ol kimse değişmiyo. kavgalarınızı seni ne kadar üzdüğünü düşün hep Allah yardım ediyo emin ol..

Zaman zaman düşseniz de nasıl kalkacağınızı coktan öğrenmişsiniz. Allah yolunuzu acık etsin, utandırmasın inşallah.

X