Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anlaşmalı olcak zaten ama ben gidip darp raporu filan aldım.belki döner sözünden diye.hayırlısı olsun. boşanma davasında nafaka, tazminatı unutma. iyi bir avukat tut. artı ziynet eşyalrını aldıysa iadesi davası. vs. bundan sonraki süreci avukatına ver ve sen hiç ilgilenme. derslerine bak.
sağolasınAh canim ah..iste bir evlilik daha bisuru guzel hayalle birlikte yerle bir oldu. Şu mubarek gecede sana gonlum dolusu sabir diliyorum, guc diliyorum.
Allah nice guzellikler cikaracaktir omrune, uzulme. Hersey sonunda olacagina varir, bazen hayatta kazaniriz, bazende ders aliriz. Bizimde dersimiz buymus. Sukur bu halimize. Ailende alisacaktir merak etme, gulsunler, yarin oburgun unutur yine simsiki sarilirlar sana insallah..
O duygu bendede var. Epey dusundum nedendir acaba diye. Sonunda buldum ama. Evliligim esnasinda hep 'nezaman kendine gelecek nezaman duzelecek nezaman kibirinden vazgececek nezaman aileme normal davranacak sonumuz ne olacak' diye kendime bin tane soru sormaktan deli ediyordum kendimi. O sorularin heppppsi cevabini buldu. Beyin bosaldi yani. Sendede buna benzer birsey var belkide?sağolasın
üstümde ilginç bi şekilde huzur güven var.
ben de anlamıyorum.
sen de evden ayrılmıştın.ne oldu.O duygu bendede var. Epey dusundum nedendir acaba diye. Sonunda buldum ama. Evliligim esnasinda hep 'nezaman kendine gelecek nezaman duzelecek nezaman kibirinden vazgececek nezaman aileme normal davranacak sonumuz ne olacak' diye kendime bin tane soru sormaktan deli ediyordum kendimi. O sorularin heppppsi cevabini buldu. Beyin bosaldi yani. Sendede buna benzer birsey var belkide?
yeneceğim seni istanbuulllll gibi :)Gözün aydın canım, inşallah bundan sonra çok ama çooook mutlu olursun. Aklıma şu şarkı geldi, hayat seni kadere inat, silbaştan yaşayacağım, ahdım olsun
inşallahhhHayırlısı olsun..
işinden etme işi senin işine yarayacak.anlaşmalı olcak zaten ama ben gidip darp raporu filan aldım.belki döner sözünden diye.
yarı yolda da bıraksa ben davamı açarım işinden de ederim onu.
cesarti varsa vermesinler altınları nafakayı.
babası diyomuş ben oğlumu ziyan ettirmem.işinden etme işi senin işine yarayacak.