• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaya kadar getrb cikaran sebebler ve sabır

Tumurcuq

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2019
103
34
13
27
Selam kizlar..AZERBAYCANDAN yaziram bu konuyu acmakta sebebim burda bir cok karşilasdqm kari koca tartişmalari aldatilma ve .s. Bakin 17 yaşimda babamin mecburiyetile nisanlandim sevmediyim birine ama ben okuycakdim neyse..bu insani ta evleninceye kadar hic sevmedim gatta nefret etdim ama mecburdum..evlendikden sonra alişmaya balanmaya basladim yani sevdim ...ama kocam hep fikri baska kizlardaydi onlarla konusuyordu..bunu evlendikden iki ay sonra farketim...ama bildirmedim...kocam bana karsi cok soyuk idi ailesi hep uzerime gelrdi beni hep haksiz yere suclardilar onlarin uzunden hep alardim sinir olurdum kocamsa qiraqdan seyr ederdi hec bir şey soylemezdi ailesne..ben hep alcadildim..sonra zaman ireledikce artik dayanamiyordum kocamin ihanetini soyledim uzune karsi o ise hep meni aşaladi ve dövuyordu yene dayandim aileme bir soz soylemedim sonra hamile kaldim 18 yasinda dordum bir olumuz oldu ama kocam hec deysmedi yene ihanet edyordu ikimiz bir yere getdikde bele kizlara bakyordu.. Döze bilmrdm cok canim yandi cok yiprandim cok uzuldum özumu öldrecek kadara gelib cikdim ama alnmadi sonra artik ailem el atdi işe onlar en cok kaynanamgilin elediklerne sinir oldular ve bavam gelib beni gotrub kendi evine apariyordu bir dafa 15 gun sonra 5 gun falan kalirdim ve kocami yene afedim geri donurdum...sonra yene haksizliklar oluyordu hec duzelmiyordular sonunda hap kulanib kendimi zehirledim ve beni hastanaye catrmslar sonra bavam bunu duyub yene beni geldi öz evimize apardi ve artik bosanma hadindeydk 3 ay arali kaldi bu esnada kocam her kesden bir haber yoladi pesman oldunu soyledi artik kendini duzelteceyni ve ailesnin bana karsi etdiklerinin qarşisini alacani soyluyordu ve sonra telfonla konuşmaya basladik

Ve yine dondum oturdum kendisiyle konusdum bana yaptiklarni bir bir anlatim ne hisler kecirdymi soyledim insana yalniz ailesi kalir dedim..ve nihayet sefini anladi cok uzir diledi ailesi artik hec bir işime karsmyor bana soz verdi kocam ve hala uzerinde duruyor o benm ne kadar ona sabrli ve sevgi dolu oldugumu anladi ..cok şukur o kadar mutluyumki şimdi kocam hep dizimin dibinde her dedymi yapyor ve sayqi duyuyor bana şimdi 22 yasindayim ve 5 yilik evliyim ikinci cocuma hamileyim bir kiz beklyoruz bu nece yilda basma o kadar hadise geldi o kadar acilar yasadimki ve bugunme cok şukur edrem her şey yolunda artik kocamin sevgisini his edrem beni koluyor..YANİ BELKİDE BENİ ANLYANDA OLUR YALNİŞ ANLYANDA OLUR BİLMİYORUM AMA SABIR EDİN HER ŞEY DUZELİYOR BİLİYORUM DUZELMYEN DUZELMR AMA BENCE ŞANS VERİN HER ŞEY YOLUNA GİRCEK ONLAR BELKİDE ALLAHİN SİZE VERDİYİ BİR SİNAQDİ..İNŞALLAH HER BİR KESİN AİLESİ mutlu mesud olur...

okudunuza gore şimdiden teşekur

Hepsini okuyamadım ama intihar etmişsin sonucunda ölseydin bunların hiçbirini göremeyecektin. Peki değer miydi? Kendi canından dah mı değerliydi eşin? Ya ölseydin gencecik yaşında? Peki ya evladın? Şimdi iyi oldun diye her şeyi unutabileceksen unut elbet. Allah mesut etsin...

Evet haklisiniz dayak yiyelim aldatilalim gram sevgi gormeyelim ama sabredelim duzelsin diye. Ne guzel örneksiniz helal olsun.

Hepsini okuyamadım ama intihar etmişsin sonucunda ölseydin bunların hiçbirini göremeyecektin. Peki değer miydi? Kendi canından dah mı değerliydi eşin? Ya ölseydin gencecik yaşında? Peki ya evladın? Şimdi iyi oldun diye her şeyi unutabileceksen unut elbet. Allah mesut etsin...
Ya nasil desem o kadar biktimki yani basks yol kalmadi sandim..ama cok şukur her şey yolunda ve tabikide her bir şeyi birakib yeni sayfa acdik

Evet haklisiniz dayak yiyelim aldatilalim gram sevgi gormeyelim ama sabredelim duzelsin diye. Ne guzel örneksiniz helal olsun.
Valla canim benim her bir kesin öz fikri var sayqi duyuram fikrnze ama bilmem sabredikce oluyor sanki bu benim fikrim...ve duyuru yapmak isdedym budurki insan deyişiyor gercekden... Gercekleri anlayinca deyişiyor tabii anlamyanda oluyor...belki Allah seni sinaga cekiyor..yani yenede tesekur

Valla canim benim her bir kesin öz fikri var sayqi duyuram fikrnze ama bilmem sabredikce oluyor sanki bu benim fikrim...ve duyuru yapmak isdedym budurki insan deyişiyor gercekden... Gercekleri anlayinca deyişiyor tabii anlamyanda oluyor...belki Allah seni sinaga cekiyor..yani yenede tesekur
Ins degismistir de gene hayal kirikligi yasamazsiniz 🙏

Back