Gecmis olsun, Allah kurtarmis. Boyle seyler filmlerde olur saniyoruzkumar öyle bi illetki en son işden geldim bi baktım eşşek gibi çalışıp imrenerek aldığım son model beyaz eşyalarım gitmiş yok nerde eşyalar kumarda gitti sonra bigün alel acele hadi hadi sana sürprizim var Alla Allah götürdü beni müzikli biyere masada kumar oynadığı yerin sahibi ve başka adam onların içine yani beni vericekti kabul etseydim ve daha anlatamadığım biçok şey aaaa benim eşim yapmaz bukadar ileri gitmez sakın deme bu hayatda herkes herşeyi yapar ben çok geç kurtulabildim ve genç yaşımda ruhum 80 hep hastayım geçmişin acısı çıkıyo ne kendime faydam oldu ne birine ölümü bekleyen bi kulum sende böyle olmak istemiyosan yol yakınken kurtul Allah yardım ediyo sen doğru yolu seç yeterki yazık kızınada sanada çok üzüldüm ama aklın varsa kurtul
Ben yasal olarak bşy yapmak istemiyorum. İşinden olma durumu söz konusu. Kötü ayrılmak istemiyorum. Ordata bir çocuk var. Parası yok. Diyelim ki nafaka aldım borç harç buldu verdi. Ben hayrını görecek iyim.
Hepsi idaa. Tlfdan oynuyor. Evet haklı olabilirsiniz. Eşimi seviyorum. Bazen bende ne yapmak istediğimi bilmiyorum. Ama mantık boşanmaktan yana.
Her zaman derim.6 yıllık evliyim. 4.buçuk yaşında bir kızım var. Eşim kumar bağımlısı. 3 yıldır savaş veriyorum bitti bitecek oynamayacak diye ( tlfdan idda oynuyor) Bi çok kez ayrılma noktasına geldik hep şans verdim. 400binden fazla borç yaptı hala aylık 4 bin kumar kredi borcunu ödüyoruz. Kendisi memur ben ev hanımıyım. Bu arada geçen yaz arabamızı saatlık borçlar yüzünden en son sansı o zaman vermiştim. Ve Bi kaç hafta önce yakaladım yalanlar yeminler her zamanki gibi. Ben düzelmesi için kızımız için elimden geleni yaptım. Aileler biliyor aile büyüklerine söz verdi. Son dedi. Ama annesi ne yazıkki ben boşanmak istiyorum dediğimde gel oğlum senin psikolojin yeterki iyi olsun ben sana bakarım işide bırak istersen dedi. Ve benimde kızımı alıp Ailemin evime gitmemi söyledi. Belkide haklı kadın. Gelecek yok bizde. Ama ben Ailemin yanına gidemrm. Durumlar ve şartlar var. Kendi ayaklarım üzerinde durup kızımla bir yol çizmek istiyorum. Ama bana destek olacak güç verecek hiç bir şey yok. O kadar korkuyorum ki maddi manevi. Elim kolum bağlı. Evim yok maddi imkanımda yok. Şu mübarek gün lütfen bana bir yol söyleyin.
Mesajlarda kimse yazmamış ama o anası sen gidersen oğluna bakacakmış ya çok babayiğit ise şimdi borcu ödesin. Anası bile işi bırakmasını önemsemiyor bacım sen nafaka hakkını sorguluyorsun.6 yıllık evliyim. 4.buçuk yaşında bir kızım var. Eşim kumar bağımlısı. 3 yıldır savaş veriyorum bitti bitecek oynamayacak diye ( tlfdan idda oynuyor) Bi çok kez ayrılma noktasına geldik hep şans verdim. 400binden fazla borç yaptı hala aylık 4 bin kumar kredi borcunu ödüyoruz. Kendisi memur ben ev hanımıyım. Bu arada geçen yaz arabamızı saatlık borçlar yüzünden en son sansı o zaman vermiştim. Ve Bi kaç hafta önce yakaladım yalanlar yeminler her zamanki gibi. Ben düzelmesi için kızımız için elimden geleni yaptım. Aileler biliyor aile büyüklerine söz verdi. Son dedi. Ama annesi ne yazıkki ben boşanmak istiyorum dediğimde gel oğlum senin psikolojin yeterki iyi olsun ben sana bakarım işide bırak istersen dedi. Ve benimde kızımı alıp Ailemin evime gitmemi söyledi. Belkide haklı kadın. Gelecek yok bizde. Ama ben Ailemin yanına gidemrm. Durumlar ve şartlar var. Kendi ayaklarım üzerinde durup kızımla bir yol çizmek istiyorum. Ama bana destek olacak güç verecek hiç bir şey yok. O kadar korkuyorum ki maddi manevi. Elim kolum bağlı. Evim yok maddi imkanımda yok. Şu mübarek gün lütfen bana bir yol söyleyin.
Öncelikle büyük konuşmak istemem ama. Neden evladınızın rızkını kumara yatırasınız ki. Ayda 4 bin ödemek kolay mı tek maaşka ve çocuk varken. Valla ayrılıp kendiniz çalışsanız bile daha çok harcarsınız çocuğunuza.6 yıllık evliyim. 4.buçuk yaşında bir kızım var. Eşim kumar bağımlısı. 3 yıldır savaş veriyorum bitti bitecek oynamayacak diye ( tlfdan idda oynuyor) Bi çok kez ayrılma noktasına geldik hep şans verdim. 400binden fazla borç yaptı hala aylık 4 bin kumar kredi borcunu ödüyoruz. Kendisi memur ben ev hanımıyım. Bu arada geçen yaz arabamızı saatlık borçlar yüzünden en son sansı o zaman vermiştim. Ve Bi kaç hafta önce yakaladım yalanlar yeminler her zamanki gibi. Ben düzelmesi için kızımız için elimden geleni yaptım. Aileler biliyor aile büyüklerine söz verdi. Son dedi. Ama annesi ne yazıkki ben boşanmak istiyorum dediğimde gel oğlum senin psikolojin yeterki iyi olsun ben sana bakarım işide bırak istersen dedi. Ve benimde kızımı alıp Ailemin evime gitmemi söyledi. Belkide haklı kadın. Gelecek yok bizde. Ama ben Ailemin yanına gidemrm. Durumlar ve şartlar var. Kendi ayaklarım üzerinde durup kızımla bir yol çizmek istiyorum. Ama bana destek olacak güç verecek hiç bir şey yok. O kadar korkuyorum ki maddi manevi. Elim kolum bağlı. Evim yok maddi imkanımda yok. Şu mübarek gün lütfen bana bir yol söyleyin.
Ne güzel yazmışsınız. Emeğinize sağlık. Bu söylediklerinizi yaptım. Arabamız vardı benim üstümeydi araba gel vazgeç yeniden sıfırdan başlayalım deim arabayı satıp borcun bir kısmını ödedik. Hala borç ödüyor. Küçük miktar bir kredisi vardı o bu ay bitiyordu. Ama yine oynadı. Ben kabullenemiyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum.
dilmlerde gördüklerimiz gerçekler aslındaGecmis olsun, Allah kurtarmis. Boyle seyler filmlerde olur saniyoruz
Nasıl seni verecektikumar öyle bi illetki en son işden geldim bi baktım eşşek gibi çalışıp imrenerek aldığım son model beyaz eşyalarım gitmiş yok nerde eşyalar kumarda gitti sonra bigün alel acele hadi hadi sana sürprizim var Alla Allah götürdü beni müzikli biyere masada kumar oynadığı yerin sahibi ve başka adam onların içine yani beni vericekti kabul etseydim ve daha anlatamadığım biçok şey aaaa benim eşim yapmaz bukadar ileri gitmez sakın deme bu hayatda herkes herşeyi yapar ben çok geç kurtulabildim ve genç yaşımda ruhum 80 hep hastayım geçmişin acısı çıkıyo ne kendime faydam oldu ne birine ölümü bekleyen bi kulum sende böyle olmak istemiyosan yol yakınken kurtul Allah yardım ediyo sen doğru yolu seç yeterki yazık kızınada sanada çok üzüldüm ama aklın varsa kurtul
anlamışsındır ben hatırlamak dahi istemiyorum bu mübarek günde Allah a havale ettim o pislikleriNasıl seni verecekti
Benn hiç. Duymadım tüm gün devlet kreşi. Araştıracağım. Ahh Bi bilsen hayal etmiyor muyum şu yazdıklarını. Çok korkuyorum. Yalnızlıktan güçsüzlüğümden. Maddi manevi yetememekten.
Allah yardımcınız olsun bence yanlış anlamayin ama bırakın ailesine gitsin annesine size yaşattığı ve borçları annesinede taksın bak bakalım annesi sana kizim sen haklıydın özür dilerim diyomu demiyormu bence yol yakinken ayrılın yarın birgün kumar borcu yüzünden eşyaları satar size şiddet uygulamaya kalkar herşey olabilir siz ne yaparsanız yapin sizi dinlemeye çektir Allah sizinde yavrunuzunda yardımcısı olsun6 yıllık evliyim. 4.buçuk yaşında bir kızım var. Eşim kumar bağımlısı. 3 yıldır savaş veriyorum bitti bitecek oynamayacak diye ( tlfdan idda oynuyor) Bi çok kez ayrılma noktasına geldik hep şans verdim. 400binden fazla borç yaptı hala aylık 4 bin kumar kredi borcunu ödüyoruz. Kendisi memur ben ev hanımıyım. Bu arada geçen yaz arabamızı saatlık borçlar yüzünden en son sansı o zaman vermiştim. Ve Bi kaç hafta önce yakaladım yalanlar yeminler her zamanki gibi. Ben düzelmesi için kızımız için elimden geleni yaptım. Aileler biliyor aile büyüklerine söz verdi. Son dedi. Ama annesi ne yazıkki ben boşanmak istiyorum dediğimde gel oğlum senin psikolojin yeterki iyi olsun ben sana bakarım işide bırak istersen dedi. Ve benimde kızımı alıp Ailemin evime gitmemi söyledi. Belkide haklı kadın. Gelecek yok bizde. Ama ben Ailemin yanına gidemrm. Durumlar ve şartlar var. Kendi ayaklarım üzerinde durup kızımla bir yol çizmek istiyorum. Ama bana destek olacak güç verecek hiç bir şey yok. O kadar korkuyorum ki maddi manevi. Elim kolum bağlı. Evim yok maddi imkanımda yok. Şu mübarek gün lütfen bana bir yol söyleyin.
Saçmalıyorsun kimse seni ve kızını düşünmüyor. Sen kimi düşünüyorsunBen yasal olarak bşy yapmak istemiyorum. İşinden olma durumu söz konusu. Kötü ayrılmak istemiyorum. Ordata bir çocuk var. Parası yok. Diyelim ki nafaka aldım borç harç buldu verdi. Ben hayrını görecek iyim.
Hukuki olarak yollara başvurdunuz mu hıc ben eşim hakkında vasi kararı cıkartacagımÇok denedim konuştum bekledim. Kaç kez şans verdim. Hiç bir düzelme yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?