ne kadar ezbere akıllar veriyosunuz devlet kreşi bedavamı sanıyosunuz 1000 lira istediler ablamdan bu bayan boşandı asgari ücretle girdi kira yol yemek yakıt faturalar kreş daha bi sürü eksik çıkıyor avrupa olsa bu bayan bu durumda olmaz ezbere konuşmayın akıl verirken yok şöyle böyle bilerek atın bari ailem destek olmaz diyor Allah yardımcısı olsun ne yapıp edip ailesinden destek isteyecek işe girecek belki ilerde daha düzgün bi evlilik yaparKızınız devlet kresine gidebilir. Siz çalışabilirsiniz. Tam gun devlet kresleri de işliyor artik. Kendinizi caresiz hissetmeyin. Kucucuk kutu gibi bir evi kiziniz ve kendiniz icin pek âlâ sicacik bir yuva haline getirebilirsiniz. En azindan havaya kumar borcu odemek zorunda kalmazsiniz
ev kiramı kendinizinmi işe gireceksin adamıda evden kovacaksın anası bakacak sen düzenini bozmayacaksın sakın nafaka alamam şu bu diye düşünme adam keyfine oynuyor sanki sakat yada hastada hainlek yapıyomuşsun gibi düşünme çatır çatır nafakanı ala yarın anası hemen bi kız bulur yuttururlar kumarbaz oğullarını sende nafaka almadığınla kalırsınBoşanmaya geçen yaz. Karar verdim. Son şansı verdim. Yine oynadı. Kızıma bakacak kimse yok. Hem Ekonomik hem manen kendimde o gücü bulamıyorum. Evden iş yapıyorum ama aylık kazancım fatura bile ödeme yetmez.
Uslubunuza dikkat edin. Haddinizi de bilin. Ezbere akil vermiyorum. Kres fiyatlari illere gore degisiklik gosteriyor. Ben 320 lira veriyorum devlet kresine. Ayrica ise baslayinca da kres icin 1000 lira cok bir para da degil. Millet annane babanneye bile toruna bakmalari karsiligi bu parayi veriyor zaten artik. Nice kadınlar var bir ise gidiyor cocuguna kendi bakiyor.ne kadar ezbere akıllar veriyosunuz devlet kreşi bedavamı sanıyosunuz 1000 lira istediler ablamdan bu bayan boşandı asgari ücretle girdi kira yol yemek yakıt faturalar kreş daha bi sürü eksik çıkıyor avrupa olsa bu bayan bu durumda olmaz ezbere konuşmayın akıl verirken yok şöyle böyle bilerek atın bari ailem destek olmaz diyor Allah yardımcısı olsun ne yapıp edip ailesinden destek isteyecek işe girecek belki ilerde daha düzgün bi evlilik yapar
Evet kimseyi düzeltmeye çalışmamak lazım şu 3 günlük dünyada zaman kaybı, ki kumar çok ciddi bir mesele.Eşinden nafaka almayın, ailenizin yanına gitmeyin ne yapnati düşünüyorsuniz peki, hiçbirsey.
Eşiniz için 3 yıl ettiğiniz mücadeleyi kendiniz için etseymissiniz keşke. Şimdi daha farklı olurdunuz.
Şu an nasıl geçiniyorsunuz peki? 4 bin lira borçlara gidiyorsa elinizde çok bir şey kalmıyor sanırım.Benn hiç. Duymadım tüm gün devlet kreşi. Araştıracağım. Ahh Bi bilsen hayal etmiyor muyum şu yazdıklarını. Çok korkuyorum. Yalnızlıktan güçsüzlüğümden. Maddi manevi yetememekten.
üslubumda ne varmış hanfendi nerde 320 tl o halde ben cimere şikayette bulunacam neden orası 320 de buralar 1000 tl yi buluyor eşitsizlik ilkesine aykırı o halde, işe başlayınca 10,000 tl mi alacak sanıyosunuz sanırım siz dünyadan haberi olmayan ev kuşusunuz market pazar fatura fiyatlarından haberiniz varmıUslubunuza dikkat edin. Haddinizi de bilin. Ezbere akil vermiyorum. Kres fiyatlari illere gore degisiklik gosteriyor. Ben 320 lira veriyorum devlet kresine. Ayrica ise baslayinca da kres icin 1000 lira cok bir para da degil. Millet annane babanneye bile toruna bakmalari karsiligi bu parayi veriyor zaten artik. Nice kadınlar var bir ise gidiyor cocuguna kendi bakiyor.
merhaba bende boşandım iyi bisey degil ama yürümüyorsa bitebilir amenna bir sure ailenin yanında cocugunla kal işe gir para biriktir. nafakada alrsın sonra ev tutup taşınabilirsin. ben 10 yılda herseyi başardım hiçbirsey almadan tek basına durmadan çalıştım sağlık olup çalısabilinnce hersey oluyor.6 yıllık evliyim. 4.buçuk yaşında bir kızım var. Eşim kumar bağımlısı. 3 yıldır savaş veriyorum bitti bitecek oynamayacak diye ( tlfdan idda oynuyor) Bi çok kez ayrılma noktasına geldik hep şans verdim. 400binden fazla borç yaptı hala aylık 4 bin kumar kredi borcunu ödüyoruz. Kendisi memur ben ev hanımıyım. Bu arada geçen yaz arabamızı saatlık borçlar yüzünden en son sansı o zaman vermiştim. Ve Bi kaç hafta önce yakaladım yalanlar yeminler her zamanki gibi. Ben düzelmesi için kızımız için elimden geleni yaptım. Aileler biliyor aile büyüklerine söz verdi. Son dedi. Ama annesi ne yazıkki ben boşanmak istiyorum dediğimde gel oğlum senin psikolojin yeterki iyi olsun ben sana bakarım işide bırak istersen dedi. Ve benimde kızımı alıp Ailemin evime gitmemi söyledi. Belkide haklı kadın. Gelecek yok bizde. Ama ben Ailemin yanına gidemrm. Durumlar ve şartlar var. Kendi ayaklarım üzerinde durup kızımla bir yol çizmek istiyorum. Ama bana destek olacak güç verecek hiç bir şey yok. O kadar korkuyorum ki maddi manevi. Elim kolum bağlı. Evim yok maddi imkanımda yok. Şu mübarek gün lütfen bana bir yol söyleyin.
Evden gönderdim 2 ay annesinde kaldı annesi zaten boşanmamızı bekliyor hep. Benim psikolojim bozuldu kızım kini düşünün artık. Boşanma dilekçesi hazırladım. Annesi aldıkları eşyaları istedi. Sonra eşim düzeltip gelecem dedi. İşte o arabayı sattığım dönem geldi 3.4 ay oynamadı. Herşey düzene girdi derken tekrar başladı.Boşanmaya cesaretin yoksa evi terk edip göz dağı falan versen?
Ya iş yerine söylemekle tehdit etsen?
Memurmuş ya hani işini kaybetmekten korkar belki.
Aminn teşekkür ederim.Hayır eşiniz kumar bagımlısı kokmuş anasıda gel bm sana bakarım mı diyo yaKeşke şıp diye bırakıverse şu illeti Allah ıslah etsin sizede sabır versin bundan sonraki yollarınızı çiçeklendirsin inşallah ya üzüldüm
Ev kira keşke benim olsaydı ev. Çok iyi yazmışsın annesi sana kız mı yok oğlum memur adamsın dediği günleri unutmuyorum.ev kiramı kendinizinmi işe gireceksin adamıda evden kovacaksın anası bakacak sen düzenini bozmayacaksın sakın nafaka alamam şu bu diye düşünme adam keyfine oynuyor sanki sakat yada hastada hainlek yapıyomuşsun gibi düşünme çatır çatır nafakanı ala yarın anası hemen bi kız bulur yuttururlar kumarbaz oğullarını sende nafaka almadığınla kalırsın
kesinlikle memur ise nafaka bağlanır . boşan kurtul bu kısır döngüden.Ev kira keşke benim olsaydı ev. Çok iyi yazmışsın annesi sana kız mı yok oğlum memur adamsın dediği günleri unutmuyorum.
Nafaka istememenizin nedenini anlayamadım. Nafaka zaten ekstra bişey değil çocuğunuzun giderlerine minimum katkı yani fazlasını zaten mahkeme vermiyor. Nafaka isteyince neden kötü oluyormuşsunuz onu hiç anlayamadım. Sonuçta bu çocuğu siz cami avlusundan bulmadınız ortak yaptınız.Ev kira keşke benim olsaydı ev. Çok iyi yazmışsın annesi sana kız mı yok oğlum memur adamsın dediği günleri unutmuyorum.
O zaman bu işin oluru kalmamış.Evden gönderdim 2 ay annesinde kaldı annesi zaten boşanmamızı bekliyor hep. Benim psikolojim bozuldu kızım kini düşünün artık. Boşanma dilekçesi hazırladım. Annesi aldıkları eşyaları istedi. Sonra eşim düzeltip gelecem dedi. İşte o arabayı sattığım dönem geldi 3.4 ay oynamadı. Herşey düzene girdi derken tekrar başladı.
Öğretmenim. Emin olun okullardan da kreslerden de haberim var market pazardan da gecim derdinden de. Eskişehirdeki tum devlet kresleri 320 lira. Arastirinüslubumda ne varmış hanfendi nerde 320 tl o halde ben cimere şikayette bulunacam neden orası 320 de buralar 1000 tl yi buluyor eşitsizlik ilkesine aykırı o halde, işe başlayınca 10,000 tl mi alacak sanıyosunuz sanırım siz dünyadan haberi olmayan ev kuşusunuz market pazar fatura fiyatlarından haberiniz varmı
Ex kişinin de çok borcu var ama bana o borçtan pay düşmüyor,aksine o çektiği kredileri mahkeme tasarruf olarak kabul edip yaptığı ödemelerin yarısını benim hakkım olarsk görüyormuş.Yani ben mal davası açsam evlilik içinde ödediği kredilerin yarısı kadar parayı isteyebiliyorum.Avukatim böyle söyledi.Bosansanda evliyken yapilan borclar ortak sayilmiyor mu? Yani o borcun yarisi sende bosansan bile
Haricinde kumar ve bagimliliklar boyle zaten, surekli kaybedersin kaybettiklerini kazanmaya calisirsin, 1 kez kazanirsin ancak sonra yine kaybedersin. Allah kimsenin basina vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?