Boşanmaya cesaretim yok.

Çözüm aslında Bu durumu kabul etmek. Ben bunu yapamıyorum.
Halamın eşi at yarışı oynadı yıllarca..
En sonunda bıraktı,halam onu eve almıyordu batirdikca..Baskıdan mi birakti bilmem ama zor oldu, inşallah bırakır eşiniz bir yuva bozulmaz.

Yapamam. Onca yaşanmışlık var. Çok şükür kumarı dışında bana çok güzel günler yaşattı.
Eşinden nafaka almayın, ailenizin yanına gitmeyin ne yapnati düşünüyorsuniz peki, hiçbirsey.

Eşiniz için 3 yıl ettiğiniz mücadeleyi kendiniz için etseymissiniz keşke. Şimdi daha farklı olurdunuz.

Anne babanın yanı şuan yaşadığın hayattan daha ne kadar kötü olabilir ki? Git yaşa işe gir çalış çocuğunu da anaokuluna gönder yaşar gidersiniz insan istesin yeter ki her şeyi başarır. Güçlü olmak için ayağa kalkmak gerekir.

Benn hiç. Duymadım tüm gün devlet kreşi. Araştıracağım. Ahh Bi bilsen hayal etmiyor muyum şu yazdıklarını. Çok korkuyorum. Yalnızlıktan güçsüzlüğümden. Maddi manevi yetememekten.
Seni çok iyi anlıyorum. Bir an o cesareti bulup sonra ne olacak demeni, pişman olma korkunu..
Pişman oluyorsun ama geç kalmaktan. Bazen onun eski halini özlüyorsun, bazen korkuyorsun, bazen kızıyorsun, bazen keşke diyorsun..
Aslında o yok şu an, eskiden bildiğin bir var işte.
Bi de öyle böyle bi düzen.
Düzensizlikten iyi geliyor gözüne. E sende de yılların birkimi depresyon hali, gücün bitmiş. Bi de evlat sorumluluğu. Az gücünü topla.
Birincisi borcu harcı seni bağlamaz nafaka ödesin, o ödeyemezse ailesi ödesin, çocuğuna bakıp nafaka ödemekten kumara vakit bulamaz belki. İnanma da. Huylu huyundan vazgeçmiyor.
Bunu yapmaz demeyin her şeyin kanıtını alın.
Maddi, manevi tazminat ve nafaka isteyin ilk etapta ailenizle yaşayın, dinlenip güç toplayınca işe gir.
Zor biliyorum ama asla bundan kötü değil. Mümkün olursa terapi de alın avukat desteği de.

Niye görmeyesiniz? Haksız bir şey mi alıyorsunuz? Çocuğu yerine kumara verdiği paranın hayrını o görüyor mu? Fazla merhamet kişinin kendi kul hakkına girmesidir. Evladınızın ve sizin hakkınız ne olacak?
Siz şans verdiniz kullanamadı.
Malınızdan oldunuz umursamadı.
Siz de mecbur kaldınız.
Nafakaya çok pişman olursunuz sonra.
Bana güzel günüler yaşattı demişsiniz. Bu lütuf değil, görevi zaten. Siz de ona yaşattınız.

Çok haklısın teşekkür ederim. Cvp için

Halamın eşi at yarışı oynadı yıllarca..
En sonunda bıraktı,halam onu eve almıyordu batirdikca..Baskıdan mi birakti bilmem ama zor oldu, inşallah bırakır eşiniz bir yuva bozulmaz.
Çok denedim konuştum bekledim. Kaç kez şans verdim. Hiç bir düzelme yok

Benn hiç. Duymadım tüm gün devlet kreşi. Araştıracağım. Ahh Bi bilsen hayal etmiyor muyum şu yazdıklarını. Çok korkuyorum. Yalnızlıktan güçsüzlüğümden. Maddi manevi yetememekten.
Sabah 8 akşam 6 saatleri arasında oluyor. Benim kızım da gitmişti bağımsız ana okullarında etüt adı altında tam gün eğitim verilebiliyor. Bir de kız meslek liselerinin uygulama anaokullarında oluyor. Bir araştırın isterseniz

Aaaa o ne demek. O sizin ve evladınızın hakkı. Çocuğu tek başınıza yapmadınız ya Ne demek hayrını görecek miyim çok yanlış düşünüyorsunuz

Yapamam. Onca yaşanmışlık var. Çok şükür kumarı dışında bana çok güzel günler yaşattı.

Merhaba ,

Söylediklerinizden eşinizi sevdiğiniz anlaşılıyor. Sorunuz boşanmaya dair olsa da siz boşanmak değil , eşinizi iddaa bağımlılığından kurtarmak istiyorsunuz bence.

Adı ister kumar ister borsa olsun : insan kaybını telafi etmek isterken daha da dibe çekilebiliyor. Son kayıplar yine iddia mı coin mi borsa mı bilginiz var mı ?

Çok teşekkür ediyorum. Mutlaka araştıracağım

Hepsi idaa. Tlfdan oynuyor. Evet haklı olabilirsiniz. Eşimi seviyorum. Bazen bende ne yapmak istediğimi bilmiyorum. Ama mantık boşanmaktan yana.

Hepsi idaa. Tlfdan oynuyor. Evet haklı olabilirsiniz. Eşimi seviyorum. Bazen bende ne yapmak istediğimi bilmiyorum. Ama mantık boşanmaktan yana.

Sevginiz bitmiş olsa boşanacak gücünüz de olurdu bence. Boşanma , nafaka , tazminat öğütleriyle dolu mesajlara verdiğiniz yanıtlardan belli ki esas isteğiniz bu değil.

Yıllar önce kumar bağımlılığı üstüne tv de dahi anlatan uzmanlar vardı. İlla ki internette de anlatanlar vardır.

Neyin üzerine fazla düşerseniz o bağımlılığa dönüşebiliyor. İyi davranış olan sporun bile bağımlılık boyutundaki hali için uzman yardımı alanlar var mesela.

Eşinizle konuşun. Bak deyin : bir ümit oynadın , bu hale geldik. Bataktan kurtulacağim derken bize yazık ediyorsun. Oradan kazanacağım derken elimizdekini de veriyorsun. Gel vazgeç , ben sana desteğim deyin. Madem ki memur ; kurumda öğrenilse orada da sorun yaşar. Tekrar hatırlatın. Eldeki kuş daldaki kuştan iyidir.

boşansanız bundan daha kötü durumda olmayacağınız kesin
sonunuz yok bu belli bari bir an önce kendi hayatınızı kurtarın adamın bataklıktan çıkmaya niyeti falan yok

Bosansanda evliyken yapilan borclar ortak sayilmiyor mu? Yani o borcun yarisi sende bosansan bile

Haricinde kumar ve bagimliliklar boyle zaten, surekli kaybedersin kaybettiklerini kazanmaya calisirsin, 1 kez kazanirsin ancak sonra yine kaybedersin. Allah kimsenin basina vermesin.

Ne güzel yazmışsınız. Emeğinize sağlık. Bu söylediklerinizi yaptım. Arabamız vardı benim üstümeydi araba gel vazgeç yeniden sıfırdan başlayalım deim arabayı satıp borcun bir kısmını ödedik. Hala borç ödüyor. Küçük miktar bir kredisi vardı o bu ay bitiyordu. Ama yine oynadı. Ben kabullenemiyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum.

Amin. Rabbim uzak ve ıslah eylesin. Bu durumda olan herkesi. Borç kredi borcu. Ve arkadaşlarına elden aldığı borç.

kumar öyle bi illetki en son işden geldim bi baktım eşşek gibi çalışıp imrenerek aldığım son model beyaz eşyalarım gitmiş yok nerde eşyalar kumarda gitti sonra bigün alel acele hadi hadi sana sürprizim var Alla Allah götürdü beni müzikli biyere masada kumar oynadığı yerin sahibi ve başka adam onların içine yani beni vericekti kabul etseydim ve daha anlatamadığım biçok şey aaaa benim eşim yapmaz bukadar ileri gitmez sakın deme bu hayatda herkes herşeyi yapar ben çok geç kurtulabildim ve genç yaşımda ruhum 80 hep hastayım geçmişin acısı çıkıyo ne kendime faydam oldu ne birine ölümü bekleyen bi kulum sende böyle olmak istemiyosan yol yakınken kurtul Allah yardım ediyo sen doğru yolu seç yeterki yazık kızınada sanada çok üzüldüm ama aklın varsa kurtul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…