boşanmaya büyük bir adım

Allah hakkınızda hayırlısını versin.
Esiniz cok bencil bir insanmış belli ki, sizin ailenize gitmemesi sureklı kendi ailesine gitmek istemesi vs. Hele bir kp sana nasıl kufreder neresinden buldu bu curreti? Ve sen hamilesin seni tartaklıyor esin pes ! Benim ip burda kopmustu zaten...
Ayrıca gorumcen bır yerlerine sahip cıkamamıs kacmıssa bunda annenin ne kabahatı varda efeligini ona gosteriyor, kimde yani kendini ne sanıyor kocan?
Gec kalmıssın canım sevdiginden sanırım tabi birde korkmussun... Bosver zararın neresinden donersen kârdır. Bebisine annen bakar, sende calısırsın ayakların yere daha saglam basar inşallah.
Allah gonlune gore versin ..

Kreşe giden çocuktaki akıl yok senin o kocanda ,ne o anne anne sürekli ..Bırak iyi yapmışsın hakkında hayırlısı ..Anasıyla otursun şimdi de doysunlar

En doğru karar bu kesinlikle ama kararından dönme sakın..
Çocuğunla birlikte huzurlu bi hayat kur kendine..
Eşinde sevgi diye bişey yok seven insan bunu yapmaz..
Eşini ezdirmez kimseye senin burda hiç bir suçun yok..
Ama millet okadar meraklı ki kendi hatalarını başkalarına yüklemeye..
Görümcenin hatasını senden bilmişler. Ne geri kafalı bir düşünce..
Hiiç üzülme canımm herşey daha güzel olucak de kendi kendine..
Buna inanırsan senin için yeni hayatın daha güzel olucaktır. :)

Kocaman kız kocaya kaçıyor da azarı işiten senin annen oluyor, yıpranan senin evliliğin.
Ne manyak insanlar var.

Ben böyle bir durumda benim evladımda, kardeşimde ( her neyimse işte) akıl yokmuş der ona kızarım anca.

Çok yorucu bir evlilikmiş gerçekten.
Bir kaç kez de şans vermişsin.

Boşan demeye dilim de varmaz ama ben olsam döneceksem bile ipler benim elimde
tüm şartları değiştirerek dönerdim.

Bir annemden özür dilenecek, iki ailesiyle ben görüşmeyeceğim, üç
ev ailesine daha daha uzak bir yere taşınacak, dört kesinlikle evlilik terapisine gidilecek gibi şartlarla...

sizin geçimsizliğinide elle tutulut hiçbir şey yok ve elle tutulur çoook şey var. Aha da kızları sizin kuzene kaçmiş vamış yani arada bişeyler siz 1 aylık gelinnken o kayınpeder olacak nasıl nasıl size hakaret edebildi? şimdi de dönsün kendine o lafları desin. Eşinize yazıklar olsun adam olan adam karısına sahip olur ki bir de evladınız var. Allah yar ve yardımcınız olsun, önünüze bakın, anlattıklarınız da 1 tane bile suçunuzu göremedim, Allah size ve evladınza merhamet etsin.

Kusura

kusura bakmayın da tek bi yeri anlamadım "yeni evli olmakla alakalı olsa gerek hala görüştüklerin söyledim " demişsiniz. Buradaki mantığı inan anlamadım
Uzun olmasın DIE kisa geçtim.
Söyle ki gorumcem aslinda kuzenini sevmedigini benim etkimde kaldigini soyledi.ayrilmak istiyordum ayrilamadm dedi.
Esimde bir daha böyle bi şey olurda soylemezsen seni sorumlu tutarim dedi.
Bende yeni evli Oldugum ve esimi taniyamadigim için söyledim. Kuzenim olduğu için gorustugu her turlu haberim okuyordu görüşmelerinden ve evet gorumcemin beni suclu gosterip yine yapacagini yapmasida sinirini bozmuştu ve eşimin abisine durumu actim. Abi biseyler yap hala gorusuyorlar basima kalacak dedim. İDA Gotti eşime söyledi. Esimde bütün ailenin önünde gorumce me catti. Ve yine ben zararli ciktim.

Sinirlendiğinde gözü görmüyor birşeyi anlaşılan
Ona çözüm bulabilirseniz o badireleri atlatıp barıştıktan sonra evlilik yine yürür
Eşimde sinirlenince gözü döner karşılık versem olay tahmin edemeyeceğim kadar büyür eminim ama ben yolunu buldum
Devam edip etmemek kendi kararın he birde aile konusu var senin aileni sayacak yoksa yine yürümez

Aslında ben kendi hayatima bakmak istiyorum. Onu uzulurken goruncede vicdan asabi cekiyorum nasil bi insanim bilmiyorum.ona kiyamayip geri dönüyorum. O ustume dusmese beni rahat birraksa bosanacagm aslında.evin içinde bu kadar kiymetli değilken evin dişinda neden bu kadar kiymetleniyorum bunu hic anlamıyorum.

Amin canim.

Önce ki döndüğümde annemden özür diledi. Evi uzağa tasittim.çok uzak olmasa da en adindan isten gelirken hep annesine gider önce sonra eve gelirdi. Ben bi on sokak on tarafa tasidim evi .çünkü bahanesi yolumun üstünde annenin eviydi yolunun ustunden kaldirdim. İleride aldim elime dedim ama 4 ay sonra herşey eskiye dondu.

ben anlamiyorum bu erkek miletini ya...bende uc sene once bosandim, siddeten dolayi. bende ilk once hirpalandim fln. sonra tokatlar vs vs. kesinlikle kararliydim. cocuk mocuk istemiordum bu adamdan. bi erkek niye karisini dover ya!?

Ha simdi anladım canım baya takılmıstım o Cümleye

Hakkinizda hayirlisi olsun. Bazen ayrilmak en dogru karar olabiliyor. Küfür var siddet var saygisizlikda var. Daha ne olsun? Kimse degismez hatta zaman gectikce daha beter olur hersey.

Her bitis bir baslangictir ayni zamanda. Bir cok insan cesaret edemiyor yada baska bahanelerden bosanmiyor. Degmeyecek bir adama ömürlerini veriyorlar hep sans diye diye. Sonrada bir zaman geliyor bunun pismanligiyla yasiyorlar. Bosa gitmis bir ömür kaliyor geriye.

Insallah sizde o pismanligi yasamazsiniz. Allah yardimciniz olsun.

Sen değil de o pılısını pırtısını toplayıp anasının evine gitseymiş keşke. O tartaklamalar sonra bayağı dayağa dönecek. Çocuğunuza yazık.

Onun daha önce yaptiklarini sindiremiyorum. Gerçekten drgisecegine inansam bunu gösterse belki bende kurtulacagm bu dusuncelerden.
Ama o değişmeyecek bunu biliyorum.
mutsuz bi evliliktense, bosanmak bazen daha hayirli..
ben de bosandim.. pisman degilim Rabbime sukur..
kararindan emin ol once.. sonra at adimini.. duzelmeyecegine eminsen, elinden geleni cokca yaptiysan, uzulme. dunyanin sonu degilmis bosanmak, ben oyle saniyordum, yasadim gordum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…