O düşünceyle , evi düzeni görmedim zamanında..O da görmedi.Bir insan hadi eşi bırakır bu çocukları da yolladı benle..Güya ayırmak istemedi..Ama aklım almıyor..Mutlu olmadıktan sonra yuvanın ne anlamı var.
Sakin kafayla düşün, nerede daha iyi olacaksa orada yeni bir hayat kur kendine.
Biraz uğraşsa ben çoktan dönmüştüm zaten..:-(( emeklerime yazık..Millet beni övse bile çıldırırdı....Seviniceğine.Şimdi inat etmiş ev alıcak yine..Beraber yaptığımız evin parası ile,,, Nasıl böyle kocalar var..Bana hep paraları aldın gittin dedi, çocuklarımı alıp gittin demedi..Böyle bir insan ve ben yine de üzülüyorum..Benim ailemin durumu iyi, benim gözümde para yok ki..Boşanmak düzen bozmak çok zor seni anlıyorum bende şuan o aşamadayım.Ama seni kaybeden kişi hiç çabalamamış gelmen için gerçekten bir adım atmamış .Şimdi kendi çabanla dönsen İnan bana çok daha ağır şeyler yaşatır.Senin iki çocuğunla kendine düzen kuramadığın için şuan bu mutsuzluğun kendi evini açma imkanın olursa bu huzursuzluktan kurtulursun eminin çok zordur aile evine geri dönmek.İnşallah herşey gönlünce olur ve kendine bir düzen oluşturabilirsin.O çabalarsa ve seni çocuklarını geri isterse dönebilirsin ama şu koşullarda onun bir emeği olmadan dönersen ikinci hayal kırıklığı sana ve çocuklarına daha kötü gelir.
Sakin olotur ve nefes al
Davayı açalı bir sene olucak, orda bazı kağıtları geç yollamış.Bir sene de ayrı olmalısın.Sistemi değişik..Bana dava aç sevgilim var dedi..Şuan bir şey extra çıksa masraf param yok diyor..Ailem ayrı eve izin vermiyor, belki Almanya’ya dönersem o da kavgayla dönersem .Bırakmazlar..Pek anlamadim. 2 senedir ayrisiniz, hala bosanma davanizin tarihi bile belli degil, ve aradan gecen bunca zamana ragmen yeniden esinize mi donmek istiyorsunuz?
Paragoz yobaz demissiniz. Bosanmayi siz talep etmissiniz, donunce ne degisecek?
Ailenizle yasamak istemiyorsaniz, adam zaten cocuklarina para yolluyormus, neden ayri eve cikmiyorsunuz? Gelip cocuklari goruyor mu bari?
Kayınvalidem tek kelime etmedi..Bir kötülüğüm olsa yanmıcağım..Durumum iyi oldu kendi evim oldu çekemediğinden..Şimdi eski eşi de istediği gibi yiyorlar onu..Kayınvalidem çocukları bile bırak demedi..Normal mi?Aileler araya girmedi mi
Kayınvalide ile falan konuşsanız
Çocuk olunca ortada aşılamayacak sorunlar da yoksa keşke birleşme imkanınız olsa
Gerçekten böyle bir insan için değmez üzülmene sana tek tavsiyem seni anlıyorum ama lütfen o senin için çabalamadan gitme .Bak bizim durumumuz çok farklı bizde ihanet vardı ve sürekli ağlayıp duygu sömürü yapıyor affedeyim diye yapmadığı şey kalmadı şuan en son çirkinleşmeye bile başladı sen sanıyor musun ki benim için kolay tabiki değil ama mantıklı olup kendi gururum için ona geri dönmücem .Biraz uğraşsa ben çoktan dönmüştüm zaten..:-(( emeklerime yazık..Millet beni övse bile çıldırırdı....Seviniceğine.Şimdi inat etmiş ev alıcak yine..Beraber yaptığımız evin parası ile,,, Nasıl böyle kocalar var..Bana hep paraları aldın gittin dedi, çocuklarımı alıp gittin demedi..Böyle bir insan ve ben yine de üzülüyorum..Benim ailemin durumu iyi, benim gözümde para yok ki..
Ev satıldı ben yeniden düzen kurmalıyım, büyük oğlum birinci sınıfı okumuştu..Burda 3 te şuan..Onlar için en iyisini istemek bulmak Ne zormuş..Bu yaz dönmem lazım Almancayı unutmadan oğlum.Tr de ayrı eve çıkınca da pişman olmaktan korkuyorum..Önce çocukları düşün Almanyada okula başlamışlar miydi okullarını devam ettirmeleri önemli ve oranın vatandaşlar orada okurlarsa onlar için daha iyi olur. Dönün evinize siz oturun o başka kadına başka ev açsın. Baba evine dönmek nedir sanki alınıp iade edilen ürünmüş gibi.
Şuan farkındayım sudan çıkmış balık gibisiniz ama birkaç yıl sonra bu yazdıklarıma pişman olacaksınız.