Boşanmam yaklaştıkça...

hadiese

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
91
77
44
merhaba
Kafam çok karışık..Ne oldu nasıl oldu şimdi o güzel düzenimden bu hale geldim.Almanyadayasiyordum her türlü imkanimiz vardi ev almistik.Kiracimiz vardi , calisiyorduk.Iki cocugunuz vardi .Hep sorunluyduk ama bosaniriz sanmiyordum.Birden Tak dedi bosanalim dedim ve Gerisi Corap söküğü gibi geldi. Ne o Ne ailesi iki senedir dön demedi.Sadece eşim yarım ağız dedi o kadar laf üstüne o da bana az geldi..Şindi kendi Almanyada ben iki çocukla ailemin yanındayım.Okul kazandım okuyorum ilk senem çocuklar güzel okullarda.Ben de dönmeden Alman vatandaşlığımı aldım.Ne zaman istersem dönerim.Ama şuan öyle durumdayım ki, tr de kalsam mı , eşimle barışmak için girişim yapsam mı? Almanya’ya dönüş boşanıp önüme mi baksam..Kesin üç haftaya dava günüm belli olur.Mutlu değildim belkiama yuvam vardı.Büyü var dediler, yok dediler, falcılar bitmiş dedi, arkadaşlarım salla dedi..Kafam çorba oldu .Boşanmak Ne zor Ne stresli..Ben başka kimse de istemiyorum..Hayat yalan olmuş..Ne yapsam , ben barışalım desem dalga geçer ki kesin hayatında biri var..Allah bu iki yavrumun yüzü suyu hürmetine istemese böyle olmazdık diyorum.. ne yapmalıyım..Kimse dön demedi ordan..Eşim bildiğin yobaz paracı olmuş..Ya sa öyleydi ben hiç görmedim anlamadım.Şuan çocukların masraflarını ödüyor..Aile ile yaşamakta zormuş boşanma ile..Yuvanızı koruyun kızlar..

Bi sakin ol ilk önce. Hayatında biri var kesin demişsin ama barışmak içinde gideyim mi demişsin. Kafanı toparla gerekirse ayrı eve çık. Ya da Almanya ya dön orda kendine bir hayat kur oranın şartları buradan daha iyi.

Boşanmadan bir bahane ile biraraya gelseniz
Mesela çocukların bahanesi ile orda konuşma ortamı bulursunuz konuşsanız
Eşiniz Türkiye’de sanırım dava da burda görülecek toplasanız çoluğu çocuğu Ramazan gelmeden çocuklar seni görsün istedik gibi bişey falan uyduysanız
Şansınız varsa yeniden deneyin derim inşallah gönlünüze göre olsun

Mutlu olmadıktan sonra yuvanın ne anlamı var.
Sakin kafayla düşün, nerede daha iyi olacaksa orada yeni bir hayat kur kendine.
O düşünceyle , evi düzeni görmedim zamanında..O da görmedi.Bir insan hadi eşi bırakır bu çocukları da yolladı benle..Güya ayırmak istemedi..Ama aklım almıyor..

Dava Almanya’da olucak..Ramazanın r sini bilmez..Şimdi bile yazsam bir sebeple çocuklar için,yazma diyor hep problem çıkarıyor..

Boşanmak düzen bozmak çok zor seni anlıyorum bende şuan o aşamadayım.Ama seni kaybeden kişi hiç çabalamamış gelmen için gerçekten bir adım atmamış .Şimdi kendi çabanla dönsen İnan bana çok daha ağır şeyler yaşatır.Senin iki çocuğunla kendine düzen kuramadığın için şuan bu mutsuzluğun kendi evini açma imkanın olursa bu huzursuzluk tan kurtulursun eminin çok zordur aile evine geri dönmek.İnşallah herşey gönlünce olur ve kendine bir düzen oluşturabilirsin.O çabalarsa ve seni çocuklarını geri isterse dönebilirsin ama şu koşullarda onun bir emeği olmadan dönersen ikinci hayal kırıklığı sana ve çocuklarına daha kötü gelir.

Pek anlamadim. 2 senedir ayrisiniz, hala bosanma davanizin tarihi bile belli degil, ve aradan gecen bunca zamana ragmen yeniden esinize mi donmek istiyorsunuz?

Paragoz yobaz demissiniz. Bosanmayi siz talep etmissiniz, donunce ne degisecek?

Ailenizle yasamak istemiyorsaniz, adam zaten cocuklarina para yolluyormus, neden ayri eve cikmiyorsunuz? Gelip cocuklari goruyor mu bari?

Biraz uğraşsa ben çoktan dönmüştüm zaten..:-(( emeklerime yazık..Millet beni övse bile çıldırırdı....Seviniceğine.Şimdi inat etmiş ev alıcak yine..Beraber yaptığımız evin parası ile,,, Nasıl böyle kocalar var..Bana hep paraları aldın gittin dedi, çocuklarımı alıp gittin demedi..Böyle bir insan ve ben yine de üzülüyorum..Benim ailemin durumu iyi, benim gözümde para yok ki..

Davayı açalı bir sene olucak, orda bazı kağıtları geç yollamış.Bir sene de ayrı olmalısın.Sistemi değişik..Bana dava aç sevgilim var dedi..Şuan bir şey extra çıksa masraf param yok diyor..Ailem ayrı eve izin vermiyor, belki Almanya’ya dönersem o da kavgayla dönersem .Bırakmazlar..

Aileler araya girmedi mi
Kayınvalide ile falan konuşsanız
Çocuk olunca ortada aşılamayacak sorunlar da yoksa keşke birleşme imkanınız olsa
Kayınvalidem tek kelime etmedi..Bir kötülüğüm olsa yanmıcağım..Durumum iyi oldu kendi evim oldu çekemediğinden..Şimdi eski eşi de istediği gibi yiyorlar onu..Kayınvalidem çocukları bile bırak demedi..Normal mi?

Okudum kadariyla Ve Anladim kadariyla Sen kendini Hic dinlememissin. Sana sorum Sen Kendine Hic sordun mi Sen ne istiyorsun? Ben Sizde Biraz pismanlik seziyorum Dogru mi? Arkadaslarinizi Ve ya ailenizi dinlemissiniz gibi.

Gerçekten böyle bir insan için değmez üzülmene sana tek tavsiyem seni anlıyorum ama lütfen o senin için çabalamadan gitme .Bak bizim durumumuz çok farklı bizde ihanet vardı ve sürekli ağlayıp duygu sömürü yapıyor affedeyim diye yapmadığı şey kalmadı şuan en son çirkinleşmeye bile başladı sen sanıyor musun ki benim için kolay tabiki değil ama mantıklı olup kendi gururum için ona geri dönmücem .

Önce çocukları düşün Almanyada okula başlamışlar miydi okullarını devam ettirmeleri önemli ve oranın vatandaşlar orada okurlarsa onlar için daha iyi olur. Dönün evinize siz oturun o başka kadına başka ev açsın. Baba evine dönmek nedir sanki alınıp iade edilen ürünmüş gibi.
Şuan farkındayım sudan çıkmış balık gibisiniz ama birkaç yıl sonra bu yazdıklarıma pişman olacaksınız.

Ev satıldı ben yeniden düzen kurmalıyım, büyük oğlum birinci sınıfı okumuştu..Burda 3 te şuan..Onlar için en iyisini istemek bulmak Ne zormuş..Bu yaz dönmem lazım Almancayı unutmadan oğlum.Tr de ayrı eve çıkınca da pişman olmaktan korkuyorum..

Cok karısık isiniz adamın sevgilisi varmıs neyine döneceksiniz .O şıkkı unutun bikere .Yada bosanmak istemiyorum deyip herseyi yutup davayı uzatın ,Toparlanın bi bahaneyle gidin Almanya ya .
Cocuklar seni istedi deyip vazgecin davadan .

İyi de çocukları bırak deseler bırakacak mıydınız? Anlamadım ben sizi. Ne güzel işte evlatlarınız yanınızda. Boşanmak istemişsiniz zaten, blöf mü yapmıştınız? Adamın bir de sevgilisi var nereye geri dönüyorsunuz?
Geri dönseniz her şey daha berbat olur sakın böyle bir şey yapmayın. Olan olmuş, yapacak hiçbir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…