Bosanmalimiyim bosanmamali miyim ?

İlaçlar rahatsızlıklar çocuklukta öğrenilenler değiştirilebiliyor psikologla

İyi de yazdıkların boşanma sebebi.
Tinder açan adamla evli kalan kadın aptal kadındır,üzgünüm.kendine bunu yapma

Senin meslegin var galiba dogru mu o zaman geri dön çocuk yap sonra ayrıl. Ben buradaki arkadaslardan farklı düşünüyorum. 2 sene sonra 3 sene sonra cocuk olma olasılığı zaten dusucek. Burdaki her kadın gibi. Madem yumurta rezervi az. Cocuk yap sonra tekmeyi basarsın. Anne olmak senin de hakkın. Ama iliski sıklığı az nasıl olcak peki yumurta dondursan ilerde evlendin diyelim 34 35 36 yasinda simdi sil bastan elin adamina anlatmak seni strese sokar ben olsam anlatmak istemem neden yumurta dondurdun dese oyle deilmi dön bence

Ne sorduğunuzu gerçekten anlamadım. Sevgi yok , saygı yok, aşk yok, cinsellik yok...
Boşanmak istemeyen bir şeylerin düzeleceğine inanır. Acaba bunlardan hangisi düzelir.

Şuana kadar bosanma davasi açip, boşanmamış olman hata.

3 ay normal ama tinder da hatunlar gırla... Ayranı yok içmeye.... İşte gerisi malum
Tabi ki boşanın. Her biri için boşanılır. Hepsi düzelse bu düzelmez bence.

Yokkkk artık şaka gibi yaaadön çocuk yap sonra ayrıl mantığı nasıl bir mantıktır her çocuk mutlu bir yuvada doğmayı büyümeyi hakkediyor kimsenin bile bile bi çocuğa böyle bir şey yaşatmaya hakkı yok

İyide dönmeni düşündürecek bir şey yokki boşanmak için daha ne olması gerekiyor kendi kendinin değerini bil hayatını böylesiyle harcama

Evet hak ediyor. Peki oluyor mu mutlu yuvaları? Burada ne konular var. Her çocuk mutlu yuvadada büyümüyor. Bekar bir anne ya da baba mutlu çocuk büyütemez mi?

Evet hak ediyor. Peki oluyor mu mutlu yuvaları? Burada ne konular var. Her çocuk mutlu yuvadada büyümüyor. Bekar bir anne ya da baba mutlu çocuk büyütemez mi?
Elbette ki buyutebilir olmuştur bi kere o çocuğu çokta güzel büyütebilir ama bosanacagini bile bile çocuk yapma mantığı nedir ya valla şoktayım

Elbette ki buyutebilir olmuştur bi kere o çocuğu çokta güzel büyütebilir ama bosanacagini bile bile çocuk yapma mantığı nedir ya valla şoktayım
Anne olmak eş olmaktan daha çok istenen bir duygu. Yoksa sperm bankaları olmazdı. Onayladığımdan değil şaşırılacak bir durum değil onu açıklamak için yazıyorum.

Neden o kadar şoka girdiniz ki? Kadın 30 yaşında cok genc bir yas ama yumurta rezervi azalmış ve anne olmak istiyor. Yumurta dondursa ne olcak? Sperm bulabilcek mi? Evlilik birligi icerisinde hamile kalip doğurabilir. Cunku istiyor anladigim kadarıyla ve en dogal hakkı.

Anne olmak eş olmaktan daha çok istenen bir duygu. Yoksa sperm bankaları olmazdı. Onayladığımdan değil şaşırılacak bir durum değil onu açıklamak için yazıyorum.
Anne olmak istemek elbette ki çok başka bir şey yıllardır bunun için uğraş veriyorum anne olmak istemesi en.doğal hakkı ama bu adamdan değil kaldı ki yumurta dondurabilir ama böyle adamdan çocuk yapmak o çocuğa büyük haksızlık eşimden bisanacagimi bile bile çocuk yapmak onaylanacak bir şey degil yani benim açımdan değil o yüzden bu mantığı anlayamam bile bile lades demek gibi bir şey kaldı ki çocuk yaptı diyelim adam seve seve çocuğu sem al mı diyecek yapmayın allah aşkına

Adam büyük sorun ama işte başka seçenek olmayınca denize düşen misali bir durum oluyor. Neyse inşallah size de nasip olur annelik.

Adam büyük sorun ama işte başka seçenek olmayınca denize düşen misali bir durum oluyor. Neyse inşallah size de nasip olur annelik.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin konu sahibi için de en hayırlısı olsun inşallah Rabbim doğru kapıları açsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…