Bosanmalimiyim bosanmamali miyim ?

30 ve yumurta sayim cok az
bakın ben de sizinle hemen hemen aynı dönemde evlendim. vajinismustum ayrıca hymenimle alakalı bir problem vardı, ameliyat olmak zorunda kaldım. ameliyat öncesi doktorum bir de test istedi. ve aynı sizin gibi yumurta sayım çok düşük çıktı. doktorum sakın korunmayın çocuk denemelerine başlayın dedi. evliliğimde herhangi bir sorun olmamasına rağmen tam 15 ay bekledim. eşim çok üzüldü benden emin değilsin, ya bu süreçte tamamen imkansız hale gelirse diye. ama ben çocuğu kötü bir aile ortamında bilerek dünyaya getirmektense hiç doğurmama taraftarıydım. tabii bu benim düşüncem. korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldım.

bu adamı baba yapmayın lütfen. yeni evlendiği eşini yerlerde sürükleyen adam çocuğun da sorumluluğu omuzlarına binince daha beterini yapar.

güzel bir ömür diliyorum size.

Bu saatten sonra eşinin düzelmesini bekleme donersen aynılarını yasayacagını bil. Böyle birinden cocuk yapmak mı? İyi düşün....

Riske girmeyin bence.
Bi anda yeniden doğamaz insan düzelmez demiyorum ama , şu andan itibaren her şey 10 numara olamaz.
Ara ara aynı problemler tekrar edecek. Eşinizde yapmamaya çalışacak.
Bi anda düzeltilebilecek bir şey olsaydı, evi terketmeden hop diye düzeliverirdi eş kişisi.

Cok sagolun gercekten tarafisz bi gozle verilen cevaplar kafa karisikligimin buyuk kismini bitirdi en kisa surede bosandm diye de yazarim size umarim

Bilemedim ki benim durumların da karışık ama ben emin olduğum tek şey çok seviyroum esimi

Eşinizle severek mi evlendiniz.Görücü usulü mü? Seven bi erkek bunu yapamaz gibi geliyo önce bunu sorgulayın

Şiddet, aldatma, her pislik var.
Değişmez, dönmeyin.

kararsızsın.boşan veya boşanma demem.şunu diyebilirim:
1-çocuk yapma
2-meslek edin, işe gir
3-yaşadıklarını çok iyi değerlendir.çevrende olayları bilen akıllı birinden fikir al.ben de aynı durumdaydım, hamileyken dövdü sonra düzeldi.sonra yine delirdi bu sefer babamı dövdü.anladım ki şiddet onun kişiliği.o değişemez.ve boşanacam inşallah
4-boşanma kararını vermek de bir süreç,ona hazır olmak da bir süreç...kendinizi hazır hissetmenizgerek.

acıyı bukadar cok mu sevıyorsunuz dönmek ıcın sebep nedır yahu

tabıkı ayrılın

Anne olamazsam cocugum olmazsa o hakkim elimden gidicek gibi hissediyorum bi daha asla duzen kuramicakmisim gibi
şaka gıbısınız ya
nıye dunyada baska erkek mı yok ?
kısılıgı tam oturmamıs es olmayı bılmeyen bır adam baba olur mu sızce daha boylelerının soyunu mu cogalsın babasına benzeyen cocuklar mı olsun ?
kurtulacagınıza sırf cocuk ıcın ...

gercekten evlenmek ve anne olmak ıcın sınavlara tabı tutulmamız sart oldu ben bu konuda cok cıddıyım bu cok cıddı bır mesele evlenebılmek hatta cocuk sahıbı olabılmek ıcın yeterlı tum donanımlara sahıp olabılmek gerekır yoksa soy kurusun nedır yanı sırf dogurmak ıcın boyle ınsanlarla bırlıktelık

boylelerıyle evlenmeyın de barı hem kımsenın gunahına gıremesınler hemde belkı döner kendılerını duzeltırler yalnızlıktan

Anne olamazsam cocugum olmazsa o hakkim elimden gidicek gibi hissediyorum bi daha asla duzen kuramicakmisim gibi
Bu adamdan cocugun olursa tek basina buyutmek zorunda kalirsin. Belki baska biriyle mutlu bir evlikik yapip annesi babasi psikolojik rahatsiz olmayan bir cocuk yetistireceksin. Ne biliyorsun

Yaw arkadaş hayretle okuyorum. Kaygılarınızı anlıyorum da , yok yaşım 30 , yumurtam az, boşanana kadar 33 olcam da anne olamazsam vs . Devamlı iş değişikliği= istikrarsızlık , heryere yanlız göndermesi =umursamazlık , tinder midir nedir =aldatma bilginize.... Cinsel hayat desen sıfırmış . Şimdi sırf anne olcam diye geri dönüpte es kaza hamile kalsan bide çocukla boşanıcaksın ve eski günlerini mumla arayacaksın. Anne olmak istemek elbetteki en doğal hakkınız ama doğru bir evlilikte .

Bence iyi bi kafanı topla huzurlu sakin bi zamanında düşün olan biteni.. Ona göre bi karar ver

Hala evli kalmayı istiyomusunuz kesinlikle boşa gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…