• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmalı mıyım??

Hiisaarr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
1.447
1.538
48
KıZlar konuyu açıp açmamakta tereddüt te kaldım ama açıyorum fikirleriniz belki yol gösterir ...
4 yıllık evliyim iki tane çocuğum var biri 4aylık diğeri 24aylık .
Evlendiğim günden beri eşim ile anlaşamıyorum kavga edince çok ağır konuşuyor küfürler ediyor ... Kızımdan sonra asla bu adam dan çocuk yapmam derken hamile kaldığımı öğrendim.
Eşim bilgisayar bağımlısı, bi oyun var sürekli onunla ilgileniyor eve gelir gelmez odaya girip oyunu açıyor onile bi oyun her karakter bi oyuncuya ait küfredip duruyor onlara geçen yıl bu yüzden kavga ettik bilgisayarı parçalayıp anneme gittim ,eşyalarımı almaya geldiğim de baktım yeni bilgisayar alıp kurmuş .

küçük kızım kolik (çok gaz sancısı çekiyor) büyük kızım da Cok zor bi çocuk uyumuyor, yemek yemiyor sürekli ilgi istiyor .
Eşimden asla destek görmedim çocuklar konusunda anca odadan bağırır çocuk niye ağlıyor diye bilsem susturucam zaten çok yoruluyorum evim yine temiz yemeğimi yaparım ama çok yoruluyorum uykusuz kalıyorum bazen yemek bile yiyemiyorum..

Dün gece kızım gene ağladı bende uyku sersemi biraz söyledim maksadım eşim duysun da biraz baksın aksi o kalktı küfretti çok terbiyesiz küfürler bende bebeği alıp odaya gittim burnu tıkanmış açmak için eşime hiç cevap vermedim . odaya .
gelirken evin her yerin de kablolar var internet kabloları onlara takıldım başladı gene küfüre bende bağırdım bıktım kablolardan dedim .direk kalktı tekme attı koluma bende ona vurdum o daha çok sinirlendi vurma ya başladı ben de ona vurdum ama onun kinin yanında hiç birşey kolum kırıldı sandım çok canım yandı sabah çıkıp gidicem dedim aldım battanye yi oda da uyudum ama şuan ne yapıcam bilmiyorum .. Lütfen akıl verin...
Uzun oldu hakkınızı helal edin .

ayy yaaa kıyamam sana. böyle adamlar böyle kadınların tırnağını bile haketmiyor. arkadaşım eşin senin değerini bilmiyor. değerini bilmesi için artık sizden yoksun kalması lazım.

işler sarpa sarmadan alın çocuklarınızı ortamdan uzaklaşın bi süre. düşünmek için ona, dinlenmek ve rahatlamak için sana zaman lazım

Maddi durumunçm yok çocuklar iki tane anneme bırakıp nasıl çalışıcam annem kızom çok yaramaz annem titiz bakamaz annem destekçim ama bilemiyorum :mad:

Çok üzüldüm canım okurken.Hayat koşullarını bilmiyorum ama en doğrusu gitmek gibi görünüyor. Aslında en kötüsü bile bu adamı çekmekten iyidir.

Bir kez gittim sosyal medya hesabına bekar yazmış bir sürü kız eklemişti hatta bir çoğu ile konuşmuş tu sonra hepsini sana nisbet yaptım dedi inanmadım tabi ki ama inanmış gibi yaptım döndüm

canım benim yaa :( allah vicdan versin kocan olacak hödüğe..
boşan yada boşanma diyemem ama, bir süre uzak kalman ve ne yapmak istediğine karar vermen lazım.

dön ailenin yanına, uzaklaş, kafanı dinle. annen yardımcı olur çocuklar konusunda.
evliliğinde saygı bitmiş, saygının olmadığı yerde sevgi barınmaz, iyi düşün kararını ver.
allah yardımcın olsun .

Oncelikle geçmiş olsun..
Gidin darp raporu alın 2 tane çocuğun önünde sizi döven adama ne yapsanız müstehak..
Siz insansınız şiddete uğramanın yenilir yutulur yanı yoktur,sustugunuz her dakika size zarar.
Böyle ortamda böyle bir baba elinde çocuk büyümez kendinizden önce Çocuklarınızı düşünün..
Nafaka alır gerekirse annenizin evinde evden is yaparsınız ama bu çileyi cekmemis olursunuz..
Ayakta kalmak isteyen bunu başarır maddiyatin arkasına sıginip hayatta cehennemi yaşamayın.

Maddi durumunçm yok çocuklar iki tane anneme bırakıp nasıl çalışıcam annem kızom çok yaramaz annem titiz bakamaz annem destekçim ama bilemiyorum :mad:
canim bazi seyleri goze alman ocin bazi seyleride goz ardi etmen lazim yani annen titiz de degil nedek bakicam diyirsa anneniz bakar yani kendinizi toparlaya kadar idare edersiniz Allah yardimcin olsun

Kuru ekmek ye bu eziyetten daha iyi. Sadece eve getirdiği üç bel kuruştan başka ne var ki bu kocada. Git annene uzun uzun konus bu konuyu. Boşanmak istediğini ama önünü görmekte zorlandığını söyle. Kendinize bi yol haritası çizin ve su zorbaya kendinizi muhtaç bırakmayın. Allah yardımcın olsun

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için haklısınız gitmek en doğrusu

Eşiniz online oyun bağımlısı olmuş.Bende 1.5 yıla yakın bir online oyun oynuyorum.birara ciddi bağımlısı olmuştum ve gerçekten insanda aşırı sinir yapıyor mesela bir sebepten oynayamadız yada oynarken biri size bir şey söyledi oyunda başarısız oldunuz ciddi anlamda öfkelene biliyorsunuz.yada oyundaki insanlar canınızı sıktı gerçek hayatada yansıyor bir süre sonra iki ayrı dünyanız oluyor gibi bir şey.evli çocuklu adamlarda var inanın görseniz utanırsınız davranışlarından.eşinizi bu oyundan vazgeçirmek gerek.

Eşiniz online oyun bağımlısı olmuş.Bende 1.5 yıla yakın bir online oyun oynuyorum.birara ciddi bağımlısı olmuştum ve gerçekten insanda aşırı sinir yapıyor mesela bir sebepten oynayamadız yada oynarken biri size bir şey söyledi oyunda başarısız oldunuz ciddi anlamda öfkelene biliyorsunuz.yada oyundaki insanlar canınızı sıktı gerçek hayatada yansıyor bir süre sonra iki ayrı dünyanız oluyor gibi bir şey.evli çocuklu adamlarda var inanın görseniz utanırsınız davranışlarından.eşinizi bu oyundan vazgeçirmek gerek.
Ne yaptıysam vaz geçmedi evlilik denen bişe kalmadı yatağa benden sonra giriyor dönüp arkasına uyuyor ona para yatırıyor maddi anlamda sıkıntılı dönemlerdeyiz masası yapması gerekirken onun yüzün den yapmıyor kalınca da kavga çıkarıyor iş yerin de

KıZlar konuyu açıp açmamakta tereddüt te kaldım ama açıyorum fikirleriniz belki yol gösterir ...
4 yıllık evliyim iki tane çocuğum var biri 4aylık diğeri 24aylık .
Evlendiğim günden beri eşim ile anlaşamıyorum kavga edince çok ağır konuşuyor küfürler ediyor ... Kızımdan sonra asla bu adam dan çocuk yapmam derken hamile kaldığımı öğrendim.
Eşim bilgisayar bağımlısı, bi oyun var sürekli onunla ilgileniyor eve gelir gelmez odaya girip oyunu açıyor onile bi oyun her karakter bi oyuncuya ait küfredip duruyor onlara geçen yıl bu yüzden kavga ettik bilgisayarı parçalayıp anneme gittim ,eşyalarımı almaya geldiğim de baktım yeni bilgisayar alıp kurmuş .

küçük kızım kolik (çok gaz sancısı çekiyor) büyük kızım da Cok zor bi çocuk uyumuyor, yemek yemiyor sürekli ilgi istiyor .
Eşimden asla destek görmedim çocuklar konusunda anca odadan bağırır çocuk niye ağlıyor diye bilsem susturucam zaten çok yoruluyorum evim yine temiz yemeğimi yaparım ama çok yoruluyorum uykusuz kalıyorum bazen yemek bile yiyemiyorum..

Dün gece kızım gene ağladı bende uyku sersemi biraz söyledim maksadım eşim duysun da biraz baksın aksi o kalktı küfretti çok terbiyesiz küfürler bende bebeği alıp odaya gittim burnu tıkanmış açmak için eşime hiç cevap vermedim . odaya .
gelirken evin her yerin de kablolar var internet kabloları onlara takıldım başladı gene küfüre bende bağırdım bıktım kablolardan dedim .direk kalktı tekme attı koluma bende ona vurdum o daha çok sinirlendi vurma ya başladı ben de ona vurdum ama onun kinin yanında hiç birşey kolum kırıldı sandım çok canım yandı sabah çıkıp gidicem dedim aldım battanye yi oda da uyudum ama şuan ne yapıcam bilmiyorum .. Lütfen akıl verin...
Uzun oldu hakkınızı helal edin .
Git darp raporu al sonrada annene git. Süreç içinde karar verirsin boşanmaya. Ama bu adamla ömür geçer mi

Annem bir az daha sabret çocuklar büyüyene kadar diyor napıcam bilmiyorum yüzünü görmeye tahammülüm yok eşimin gel de katlan şimdi

Nasıl düşüncesiz bir adam nasıl umursamaz... Çok üzüldüm gerçekten yaşadıklarıniz o kadar can yakıcı ki... 4 yıl 2 çocukla nasıl dayanmissiniz helal olsun... Umarım eşiniz düzelir herşey çok güzel olur ve evliliginiz rayına oturur.

Nasıl düşüncesiz bir adam nasıl umursamaz... Çok üzüldüm gerçekten yaşadıklarıniz o kadar can yakıcı ki... 4 yıl 2 çocukla nasıl dayanmissiniz helal olsun... Umarım eşiniz düzelir herşey çok güzel olur ve evliliginiz rayına oturur.
Amin allah razı olsun:KK200:

merak etme hemen bosanmazsın maksat kocana biraz ders vermek 1 kac haflaık al kıyafet birazda para yada evinde takı varsa hatta olmalı esinin oyun konsulunu sat iyi gelir cıldırsın biraz bas git annene yada ablana ama bunun üstüne bisey yapman lazım yoksa bugun koluna yarın basıan yersin tekme

Bir kez gittim sosyal medya hesabına bekar yazmış bir sürü kız eklemişti hatta bir çoğu ile konuşmuş tu sonra hepsini sana nisbet yaptım dedi inanmadım tabi ki ama inanmış gibi yaptım döndüm
oooo güvende yok buna boyun egmen senin yuzunden hiccc kusura bakma cnm evde demekki suskun birisin ne cesaretle sana bunu yapmıs bu

çocukları bırak git bi gün ilgilenmek zorunda kalsın bak nasıl yalvarıyor sana

Back