- 19 Ağustos 2011
- 102
- 57
- 298
- Konu Sahibi makarnacnvr
-
Hiç sanmıyorum o kadar güzel açıklamış her şeyi ama bak sana adam 1..5 yıllık alevlilikde tık yok gibi sankiLibidosu düşük. Beklentilerini hiç bir zaman karşilamayacak. Uygun değilsiniz. Terapi belki iyi gelir ama gingseng içeren besin takviyeli alsanız belki libidosu bir tık yükselir.
İnşallahZaten çocuk asla düşünmüyorum şartlar böyleyken. Eşimin ailesini de çok seviyorum. Kafam karışık umarım terapide bir sonuca ulaşırız.
Birkaç macun vs denedik çok bi etkisi olmadı. Spora başlamasını söylüyorum 1 senedir. Yeni başladı bu etkili olur belki dedim. Çünkü kilolu birisi. Ben de yıllardır spor yaparım ve spor yaptıkça kendini beğendikçe de insanın libidosu yükseliyorLibidosu düşük. Beklentilerini hiç bir zaman karşilamayacak. Uygun değilsiniz. Terapi belki iyi gelir ama gingseng içeren besin takviyeli alsanız belki libidosu bir tık yükselir.
Gingseng arttırıyor. Kendimden biliyorum.Hiç sanmıyorum o kadar güzel açıklamış her şeyi ama bak sana adam 1..5 yıllık alevlilikde tık yok gibi sanki
İdda etmiyorum düzelmez diye ama 1.5 yıldır tedavi için uğraşma gayesi olmayan 10 günde 1 yapmak oturp beklemekle olmaz yazık ediyor hem kendine hem eşineGingseng arttırıyor. Kendimden biliyorum.
Adamda da ise yarasa iyi olur.
Ben de böyle düşünüyorum, ama boşanmak da zor bir kararmış cidden. İnsanın içinde ufacık bir düzelme umudu olunca hemen kestirip atamıyor. Bir süre sorunun benden kaynaklandığını düşündüm. Eşimden önceki ilişkim çok tutkuluydu. Cinsellik olmadı ama öpüşme vb şeyler yaşadık. Bunlarda benim gözlerim kararırdı başım dönerdi. Bu hissi eşimde yaşayamamış olmanın hüznünü bir süre atamadım. Sonra zamanla belki kokusuna alıştıkça değişir dedim tenlerimiz uyum yakalar dedim ama 1.5 senede malesef bu beklentilerim olmadıEvliligin olmazsa olmazi bence cinsellik. O oyle bildigin dede gibi takiliyor yaninda. Duygularina karsilik veremiyosa sende.onun icin cabalama artik hayata bir kere geliyosun seni mutsuz eden bir durumu surdurmek zorunda degilsin
Beni de üzen bu, kendisi hiç bir çaba göstermedi. Ben zorladım dr a gitti. Dr hap verdi bir iki kullandı sonra bıraktı. Spora ben zorladım yeni başladı. Erken boşalma için terapi al dedim asla uğraşmadı. çift terapisini de ben zorladım ve kendisi yine uğraşmadı psikologu ben bulup randevuyu ben aldım anca bu şekilde başlaayacak olduk.İdda etmiyorum düzelmez diye ama 1.5 yıldır tedavi için uğraşma gayesi olmayan 10 günde 1 yapmak oturp beklemekle olmaz yazık ediyor hem kendine hem eşine
ben 28 eşim 33Benim salak bir tane arkadaşım bu durumu yaşıyor o da saldı.
Yaşlar kaç?
Maçında olmaz çünkü kaç kutu bal bilmem ne yiyecek. Etken maddesi az oluyor kalori almış oluyor boşa. Benim dediğim suprd.n gibi takviyeler. Ama adamın cinsellikte gözü yok. Zamanla sizi suçlamaya da başlar. Senden ötürü filan diye manipülasyonu da baslarBirkaç macun vs denedik çok bi etkisi olmadı. Spora başlamasını söylüyorum 1 senedir. Yeni başladı bu etkili olur belki dedim. Çünkü kilolu birisi. Ben de yıllardır spor yaparım ve spor yaptıkça kendini beğendikçe de insanın libidosu yükseliyor
Adamda tedavi olma isteyide yokBeni de üzen bu, kendisi hiç bir çaba göstermedi. Ben zorladım dr a gitti. Dr hap verdi bir iki kullandı sonra bıraktı. Spora ben zorladım yeni başladı. Erken boşalma için terapi al dedim asla uğraşmadı. çift terapisini de ben zorladım ve kendisi yine uğraşmadı psikologu ben bulup randevuyu ben aldım anca bu şekilde başlaayacak olduk.
O zaman ten uyumunuz mu tutmuyor acabaBen de böyle düşünüyorum, ama boşanmak da zor bir kararmış cidden. İnsanın içinde ufacık bir düzelme umudu olunca hemen kestirip atamıyor. Bir süre sorunun benden kaynaklandığını düşündüm. Eşimden önceki ilişkim çok tutkuluydu. Cinsellik olmadı ama öpüşme vb şeyler yaşadık. Bunlarda benim gözlerim kararırdı başım dönerdi. Bu hissi eşimde yaşayamamış olmanın hüznünü bir süre atamadım. Sonra zamanla belki kokusuna alıştıkça değişir dedim tenlerimiz uyum yakalar dedim ama 1.5 senede malesef bu beklentilerim olmadı
Zaten düzelecek gibi durmuyor en azından denedim olmadı der.İdda etmiyorum düzelmez diye ama 1.5 yıldır tedavi için uğraşma gayesi olmayan 10 günde 1 yapmak oturp beklemekle olmaz yazık ediyor hem kendine hem eşine
ben 28 eşim 33
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?