• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmalı mıyım?

Hediye murat

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2019
51
60
3
izmir
inanınki nerden başlayacağımı bilmiyorum 1 buçuk senelik evliyim isteyerek evlendim ama ailem istemedi babam düğünüme bile gelmedi üvey annem evlenmeden önce karşı tarafı arayıp bnim hakkımda ağza alınmayacak iftiralar attı ve bundan dolayı bu amcamın evinden gelin çıktım akrabalarım bütün eşyalarımı çeyizimi aldı sağ olsunlar.Evlendikten sonra istediğim gibi gitmedi hiç bir şey kaynanamla altlıüstlü oturuyorum daha 1 aylıkken bnden şikayet etmeye başladı.ve bu zamanlarda ailem özür diledi bnden barışmak istedi bnde barıştım kendi ailemle ama bu sefer eşim ve eşimin ailesi ile kötü oldum nasıl affedersin dediler ve eşimden şiddet gördüm 1 aylık evliyken ve bu 1 buçuk sene içinde iki defa babamın evine geldim etmedikleri kv ve kp hakaret kalmadi evden bile kovmuslardi bizi ama esim ona ragmen halen ailesine cok düşkün şuan ailemle görüşemiyorum yine izin vermiyorlar ve iki defa eşimi affettim diye ailemde bizi ezdin gittin gelme diyolar bir daha buraya ve 6 haftalık hamileyim geçen kaynanama bu çocuk sadece bu taraf ile büyüyemez kendi ailemlede büyütmek istiorum dedim ama senin ailen gelemez dedi bnde bn giderim dedim ve bunun üzerine eşime şikayet etmiş bni eşimle kavga ettik hamile halimle beni dövdü çok zoruma gitti sabah ta bnden helallik istedi ikide bir arayak özür diledi ama ailen yok dedi çocuklar büyüyüncede herşeyi onlara anlatcakmis kaynanam çocuğu doğur bize ver sen nereye gidersen git diyo ama akrabalarımı ve ailemi çok özledim sizce boşanmalı mıyım?

Hamileyken siddet gormek kadar kotu bisey yok bizzat 2 hamileligimde de yasadim.Bence senin bosanmani da kabul etmez bunlar

Babanız istememekte haklı çıkmış. Nasıl insanlar bunlar. Ailenizin de hatası çok ama keşke çocuk için acele etmeseydiniz. Olan çocuğa olacak. Bebeğiniz karnınızdayken döven adamdan hayır gelmez. Ayrıca neden darp raporu almadınız? Çocuğunuzu bu ortamda büyütmeyin.

Kaynananiz doğur çocuğu bize mi ver diyor? Kocanızin yaptigi h.yvanligin zaten konuşulacak bir tarafı yok da kaynananiz olacak kadının da ağzını yırtmak geldi içimden kusura bakmayın. Allah yardımcınız olsun ilk başta ailenizin sizi sahipsiz bırakmasını fırsat bilmisler bu onların bahanesi olmuş malesef. Bı yere ait olmama hissi zordur zaman zaman yaşadım ama artık size ait bı can var içinizde onu düşünüp güçlü olun lutfen.

hep düzeleceğini söyledi temiz sayfa açıcam dedi bnde affettim çünkü baba evine gittiğimde üvey anneylede olmuyordu iki defa gittim calısıcam kendi ayaklarımın üstünde durcam dedim bna paranı getirip bna verceksin diyo ordada çok hakaret işittim dayak yedim babamda karısı ile arasını bozmamak için bir sey bile demedi yani anlayacağınız ne orda oluyo nede burda psikolojim bozuldu iyice

inanınki nerden başlayacağımı bilmiyorum 1 buçuk senelik evliyim isteyerek evlendim ama ailem istemedi babam düğünüme bile gelmedi üvey annem evlenmeden önce karşı tarafı arayıp bnim hakkımda ağza alınmayacak iftiralar attı ve bundan dolayı bu amcamın evinden gelin çıktım akrabalarım bütün eşyalarımı çeyizimi aldı sağ olsunlar.Evlendikten sonra istediğim gibi gitmedi hiç bir şey kaynanamla altlıüstlü oturuyorum daha 1 aylıkken bnden şikayet etmeye başladı.ve bu zamanlarda ailem özür diledi bnden barışmak istedi bnde barıştım kendi ailemle ama bu sefer eşim ve eşimin ailesi ile kötü oldum nasıl affedersin dediler ve eşimden şiddet gördüm 1 aylık evliyken ve bu 1 buçuk sene içinde iki defa babamın evine geldim etmedikleri kv ve kp hakaret kalmadi evden bile kovmuslardi bizi ama esim ona ragmen halen ailesine cok düşkün şuan ailemle görüşemiyorum yine izin vermiyorlar ve iki defa eşimi affettim diye ailemde bizi ezdin gittin gelme diyolar bir daha buraya ve 6 haftalık hamileyim geçen kaynanama bu çocuk sadece bu taraf ile büyüyemez kendi ailemlede büyütmek istiorum dedim ama senin ailen gelemez dedi bnde bn giderim dedim ve bunun üzerine eşime şikayet etmiş bni eşimle kavga ettik hamile halimle beni dövdü çok zoruma gitti sabah ta bnden helallik istedi ikide bir arayak özür diledi ama ailen yok dedi çocuklar büyüyüncede herşeyi onlara anlatcakmis kaynanam çocuğu doğur bize ver sen nereye gidersen git diyo ama akrabalarımı ve ailemi çok özledim sizce boşanmalı mıyım?
Çocuk için mi evli kalmaya devam ettiniz 1 aylıkken sizi dövmeye başlayan adamdan. Normalde değil tüp bebekle hamile kalmışsınız.
Ayrıca merak ettim murat eşinizin adı mı? Kullanıcı adınızı bile eşinizin adını koymuşsunuz. Gerçekten boşanmak istiyor musunuz?

Iyiki hamile kalmışsınız. Daha kendinizi koruyamiyorsunuz. Olan çocuğa olucak. Sizin seçme sansiniz vardi. Onun yok
aldırmak istedi çocuğu sonra vaz geçti bide tüp bebekle oldu ama olduktan sonra bn baba olmak istemiyordum sen anne ol diye yaptım diyo kimse gelmicek senin akrabalarından buraya diyo eğer öyle bir düşüncen varsa aldıralım bu çocuğu diyo sonra vaz geciyo doğur bna ver sen nereye gidersen git diyolar

Kendinden güçsüz birine bir kez dahi el kaldırabilen bir canlı ne insanlık,ne merhamet öğretebilir evladına.Öyle görmüş öyle büyümüş.Çocukla ilgili her konuda her şikayette bir el havada yıllar geçecek :KK43: Bırak üzüldüğün 1.5 yıl olsun bir ömür değil.
Ya tüm olanlara sessiz kalıp onların hayatını yaşayacaksın! Ya da ben böyle bir hayatı haketmiyorum deyip kendi hayatını .Seçim sizin ! Önemli olan siz ne istiyorsunuz?nasıl bir hayat?

Çocuk için mi evli kalmaya devam ettiniz 1 aylıkken sizi dövmeye başlayan adamdan. Normalde değil tüp bebekle hamile kalmışsınız.
Ayrıca merak ettim murat eşinizin adı mı? Kullanıcı adınızı bile eşinizin adını koymuşsunuz. Gerçekten boşanmak istiyor musunuz?
3vet bunu belirttim zaten tüp bebek olduğunu ama olmadan önce çok istiyodu herşey olduktan sonra değişti

aldırmak istedi çocuğu sonra vaz geçti bide tüp bebekle oldu ama olduktan sonra bn baba olmak istemiyordum sen anne ol diye yaptım diyo kimse gelmicek senin akrabalarından buraya diyo eğer öyle bir düşüncen varsa aldıralım bu çocuğu diyo sonra vaz geciyo doğur bna ver sen nereye gidersen git diyolar

Siz uzaktan kumandalı araba değilsiniz ya. Nasıl oluyor da bu insanlar bu kadar size müdahale hakkıni kendinde buluyor? İnşallah gidip darp raporu almışsınizdir? Siz bu adamin yaninda kalacakmisiniz?

Ben sizin yerinizde olsam çocuğu aldırırdım.
Döven şeref yoksunu bir babası ve birbirinden kötü gaddar büyükannesi ve büyükbabası olacağına hiç olmasın derdim.
O çocuğu doğurup vebaline girmek istemezdim.
Çünkü ileride neden anne böyle bir ortamda beni doğurdun diyecek.(%99.9)
Ama bence siz aldırmazsınız.
O çok belli.
O yüzden şimdiden çocuğunuza üzüldüm.
Kayıp bir çocukluğu olacak.
Üzgünüm size burada mutlu hikaye satıcılığı yapmayacağım.Inanmadığım bir söz söyleyemem.
Gerçekler acıdır.
Bunu değiştirebilirsiniz tabi ki.
Size bağlı bundan sonraki olaylar.

Son düzenleme:
Back