Boşanmalı mıyım sizce ?

Anne civciv

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
253
123
53
4 yıllık evliyim 1 yaşında bebeğim var . Kocamla aşık olmasamda bana değer verdiği için güvendiğim için ibadetine düşkün olduğu için evlendim . Fakat şimdi namaz bile kılmıyor . Ailesiyle anlaşamadığım için ve ailesine düşkün olduğu için baban değer verecek şekilde davranmıyor . Cinsellik sıfır . Birbirimizden soğuduk . Artık onun için yaptığım ütü vs şeyleri hep görev gibi yapıyorum kapıdan uğurlamıyorum bile içimden gelmiyor . Ama bebeğim çok küçük ben çalışsam bakacak kimsem yok . Ki zaten eşim almak istiyor . Bir iki kez tartışarak konuştuk yani tehdit etti beni üstü kapalı bebeği hakim sana verir ama 3 yaşında bana verir o zaman ödetirim sana gerçeği dedi. Ne yapmalıyım bilmiyorum ? Hakim ben çalışsamda babasının maddi durumu iyi olduğu için evi arabası bakıcı tutmaya imkanı olduğu için ona mı verir ? Çünkü boşanma sebebimizde şiddet yada babasının yaptığı kötü bişe yok ? Böyle aynı evde iki yurt arkadaşı oda arkadaşı gibi yaşamak mı doğru nereye kadar ?

"Ibadetine düşkün olduğu için evlendim" işte para ile imanın kimde olduğu gerçekten bilinmiyor. Keşke evlenirken kriterlerinizi farklı belirleseydiniz. Çevresine nasıl, hayvanlara nasıl, ilgili mi , güven verir mi kriterleriniz bunlar olmalıydı

muazzam bir yorum, tebirk ediyorum.

Maalesef kendi babam bana destek olmak yerine köstek olacak bir adam dul kaldım diye cesareti de olur ne zorluklar açar başıma bilmem

Bebekten sonra mı böyle oldu?
Neden cinsellik yok?

7 8 yaşına gelene kadar, anne istemedikçe çocuğu asla anneden alıp babaya vermezler. 7 yaşlarında eğer baba isterse, çocuğa sorarlar kimde kalmak istiyorsun diye. Babası da nafaka verecek. Eşiniz fazla atıyor.
Ayrıca evlenirken namaza değil de insanlığa bakın

İnanın bu konularda bi eksiği yok yani insanı dışardan görmeyle evli olup birde çocuk olmasıyla bir değil

Bebekten sonra mı böyle oldu?
Neden cinsellik yok?

Tartışıp durduğumuz için soğumuş benden öyle diyor bide zaten çocuk olmadan öncede libidosu oldukça düşük bir insandı .

Tartışıp durduğumuz için soğumuş benden öyle diyor bide zaten çocuk olmadan öncede libidosu oldukça düşük bir insandı .
Soğuduysa genelde başka kadın oluyor.
Eğer aileniz destekse ayrılın.
Eğer değilse katlanacaksınız mecburen. Çocuk 4-5 yaşına geldiğinde ayrılıp işe girersiniz.

Avukat mısınız? İnanın bu konuda dediğiniz gibi olduğundan emin olsam o kadar rahatlarım ki ama hakimin kararına bağlı diyorlar eşimin de ağzı acayip laf yapar kendini aşık eder karşısındakine o derece . Ya inan verirse hakim ben oğluşumsuz olmayı düşünemiyorum bile

Soğuduysa genelde başka kadın oluyor.
Eğer aileniz destekse ayrılın.
Eğer değilse katlanacaksınız mecburen. Çocuk 4-5 yaşına geldiğinde ayrılıp işe girersiniz.

Antidepresan kullanıyor onun etkisinden de diyor . Bilmiyorum vebali boynuna başkası varsa galiba dediğiniz gibi sabretmek düşüyor bana bebişim biraz büyüyene kadar

Evet avukatım, hayır vermezler, hakim kanmaz eşinize merak etmeyin :) Hakimin kararına bağlı da, hakim babaya verilmesine karar vermez zaten. Çocuk sende kalır ondan hiç şüphen olmasın, eşiniz de nafaka verecek. Sizin maddi drumunuzun daha kötü olması önemli değil yani

İnanın bu konularda bi eksiği yok yani insanı dışardan görmeyle evli olup birde çocuk olmasıyla bir değil
Zamanla oluşan bir durum o halde. Erkeklerin etkiye tepki durumlarını biliyoruz onu bu hale ne getirdi durup dururken olduğunu düşünmüyorum. Başka bi sebep mi vardı acaba

Birbirinizi sevmiyorsunuz çocuk için bir birliktelik pekte makul değil
Boşanma durumunda ise anne babanın ne istediği ne düşündüğünden çok çocuğun menfaati istekleri geleceği göz önünde bulundurulmalı
Eğer baba daha iyi bakacak imkan sağlıyarak ise babada kalmalı lakin bir bebek anneye gereksinim duyar babada bunu nafaka vererek destekler

Ama benim babam cinsel taciz suçundan hapis yatmış biri . Ben babamla sorunlarım olduğu için bi dönem Psikiyatris e gitmiştim . Bunları delil gösterip alabilir mi benden bebeğimi ?

Birliktelik sayılmaz zaten aynı evdeyiz ben ev işlerini yapıyorum o evin bebeğin ihtiyaçlarını karşılıyor . Bu kadar

Zamanla oluşan bir durum o halde. Erkeklerin etkiye tepki durumlarını biliyoruz onu bu hale ne getirdi durup dururken olduğunu düşünmüyorum. Başka bi sebep mi vardı acaba

3 kez iş değiştirdi , bide bağlı olduğu bi cemaat vardı arkadaşları vardı onlardan ayrıldı küstü arkadaşsız kaldı

Ama benim babam cinsel taciz suçundan hapis yatmış biri . Ben babamla sorunlarım olduğu için bi dönem Psikiyatris e gitmiştim . Bunları delil gösterip alabilir mi benden bebeğimi ?
Boşanınca ailenizle yaşamayacaksanız, babanızla görüşmüyorsanız sorun olmaz. Bir dönem psikiyatriste gitmiş olabilirsiniz, herkes gidebilir, o da antidepresan kullanıyor demişsiniz. Siz annesiniz, çocuk 7 yaşına gelene kadar, anne isteyerek vermiyorsa, ahlak dışı bir hayatı yoksa yada akıl hastası değilse annede kalır çocuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…