Boşanmalı mıyım? (Oldukça uzun olacak, hazırlıklı gelin:))

Bi de bence şu çok büyük Bi problem, evde birlikte yemek yemiyor oluşunuz. O evi yuvası ailesi gibi hissetmez ki adam. Her akşam gidip onun ailesiyle yemek yerseniz adam zaten kopamaz ailesinden. En doğrusu kendi ailesi sanır. Bence bu durumdan vazgeçin. Birlikte yemek yapın, birlikte yiyin. Hem keyifli vakit geçirmiş olursunuz.

Hep de öyle derler zaten. Farkında değiller yaptıklarının.

aslında bal gibi farkındalar ama işlerine gelmiyor karakterleri bu çünkü ve ben değişeceklerine asla inanmıyorum artık. ya hep bizden gidecek bizim ömrümüz tükenecek ya da herşeyi göze alıp boşanacağız.

Çok yaptım. Yemeklerimi beğenmiyor. Hep eleştiriyor. Şu rksik bu eksik bu kötü olmuş bunu yemem diyor. İnsanda yemek yapacak şevk kalmıyor.
Kötü yaptığımı sanmıyorum çünkü arkadaşlarım beğenerek yiyor. Tadını ben de beğeniyorum. Arkadaşlarıö beğenmezse onlar da söyler bana çekinmezler. Ağız tadı annesiminkini kabul ediyor. Annemin yemeklerini de beğenmez. Kuzenim grldi yemek yaptı onu da beğenmedi. Hatta yemeklerinin lezzetiylr ünlü samimi aile dostumuz var onun yemeklerşni de beğenmedi

Boşan.
Dünya bencili bir kocayla hayat geçmez.
Kendine bahane aramamalısın.

Boşan.
Dünya bencili bir kocayla hayat geçmez.
Kendine bahane aramamalısın.
bence de
her açıdan bencil.
cadikedi sen de çok taviz vermişssin.
cidden evin küçük kızı eşinin kızkardeşi gibi olmuşssun.
bir aile olamamış gibisiniz.
evinizde yemek dahi yiyemiyorsunuz daha.

katılıyorum size

boşa demek çok kolay geliyor arkadaşlar yapmayın böyle evet bencil bir eş olabilir ama iki tarafta birbirini seviyor
bak eğer şiddet olsa kesin sözüm boşan olurdu aldatma olsa evet boşa derdim bende az önce bir arkadaş yazdı zaten önce sen git dr görün adaşım öneri çözüm bul sonra eminim eşini ikna edersin edemezsen o zaman fikirlerin zaten oturucak boşanma konusunda

Ben burda bir problem göremedim.seks yapın ve bir de çocuk....her şey düzelecek.adam ağzının içine bakıyo daha ne yapsın.cinsellik konusuna gelince benim bir kuzenim karısının ağzı kokuyo ve teri kötü kokuyor diye kadınla iki üç ayda bir birlikte oluyormuş...Abla ne yapayım diye bana sormuştu.
Belki eşinin de böyle bi problemi vardır..konuşmanız lazım

Öh dedim artık her şeyi biliyorsa o yapsın.
Ama 5 ay cinsellik olmaması başlı başına bir sebep. Beş aydır mı başı ağrıyor?

bana da cinsellik eninde sonunda hallolur ama diğer sorunlar asla hallolmaz gibi geliyor
cunku arada kultur farki var ...
inanir misin senin esinle benim esim %100 ayni..
hatta kv de %100 ayni..
biz relax bi aileyiz ama esim ailesine bagimli onlarsiz yapamaz
o yuzden gozumde ezik bi tiptir eşim..
macoluk taslar ama annesiyle bi konussa kedi kesilir..
kv de asiri kırılgandir.ota b.ka kirilir.ben tinlamam.banane o kirilcak diye kendimi harcayamam...ama alttan da alirim mecbur pat pat konusamam yer gelince konusurum fikrimi soylerm ama
bence sem cok taviz vermişsin
mesela esin ne demek annesinin yemegini seviyo onunkini yiyo
"benim yemegimi yiceksin artik evlendik biz evine yuvana alis" diceksin
getci ben cok dedim ise yaramadı.ama esim benkm yemegimi sever zaten
benim esim de hic misafir sevmez hep amnesine gidelim geleljm ister
tam anakuzusu yani
ve malesef bu degismiyor.
ya aliscaz ya da ayrilcaz
ama cocuk olursa belki azalabilir biraz olsun diye düşünüyorum ben

Ben hergün duş alırım. Ağız temizliğeme de dikkat ederim. Duştan çıkınca yarım saat krem süreriö. Hatta eşim bana ara sıra ne güzel kokuyorsun der. Bir kere de başka bir şeyden konu açıldı senin ağzın hiç kokmuyo sabahları bile demişti. Sorunun bu tarz olacagını pek sanmıyorum.

Öh dedim artık her şeyi biliyorsa o yapsın.
Ama 5 ay cinsellik olmaması başlı başına bir sebep. Beş aydır mı başı ağrıyor?
Bi başı ağrıyodur, bi sinirlidir, bi iş stresi vardır,bi yorgundur. Var da var yani hatta bi katikatüreden esinlenip ara sıra şey derim "bugun neren ağrıyo kirpik diplerin mi?" derim :)

Ben evlilikteki sorunların çocukla düzeleceğini pek düşünmüyorum. Her evlilik içşn bahsettiğim, sadece bizimki için değil. Şimdi kedi köpek paylaşıyoruz öyle boşanmaya kalksam bir de çocuğun velayeti girer devreye. Daha çok eliö ayağım bağlanır. Zaten benim çocuk yapmam için çok istemem lazım. Hormonlarım yumurtalık rezervimfalan kendi kendine olabilecek gibi değilmiş. Tüp bebekle anca yani.

kesin duzelmez cnm zaten cocuk yokken annesine kardesine olan düşkünlüğü vocuk olduktan sonra cocuguna daha cok yogunlasir.yani azcik da olsa duzelir :)zaten cinsellik yoksa cocuk olmaz mumkun degil uzgunjm..
bizim de olmuyor 1 seneyi aşkın suredir.cocuk olmasi icin gun asiri iliski sart
ama hiylu huyundan vazgecmiyor ..
cocuk istemiyorsan bence bu aileyle omur gecmez
gecmiyo inan bende de var boyle aile cunku

İkinizde ailecisiniz belliki bence kendi kurduğunuz aileyle ilgilenin. Onlar kendileri gezsin dolaşsın .yemeğini işlerini yaparlarsa laf söylemeye cekinmezler. Kendi işinizi kendiniz yapın kimseyi 2.5 ay yada 15 gün misafir etmeyin çok fazla bence. Bosanilicak bi durum yok cinsellik konusunda yardım alın hallolur ya bence seviyorsunuz birbirinizi.

Boşanmamalısın. Adamın karakteri böyle. Sana saygısızlık yapmamış sevgisizlik yapmamış. Cinsel sorunu da terapiyle aşabilirsinz

İstemiyorum...

ilk baslari okudum az az gayet iyi bir adam boyle adamda bulamasnki,
Cinsellik yokmus o garip , 10 gunde burxe olsa olmali,oyle oyle baslarsiniz
Sen korkrugun icin bende 5 yillik sevgilimle 7 ay once evlendim,bende korkuyirum ilişkiden, o yanasmas anlayislidir bana karsi

Ama sen soyle guzel bir giyinsen ,muzik acsan dans etsen erotik,suh ,suh:) bak nasil oluyir canim

Ben evlenince kacgun beraber olmadik,sonra ben onu bastan cikardim ,1,kere adet gordum 2.ye hamile kaldim
Sende bitiyor is

Bu aeada o kadar hayvan besliyosun cocuk yokmu canim ,? Sonuna kadar okuyamadim kusura bakma

Cokmu olumsuz olacagim bilmiyorum ama cinsellik yilda 1~2 seklinde olan evliligimin 8 yili boyunca ilk gunden son gune kadar hergun bosanma fikriyle uyanir aksam ederdim. Mutsuzdum bana uymayan seyleri coktu e ilişkide yoktu neydik biz neden birlikteydi diye hep sorgu sual. Bosandim ve gordum ki dunya varmis. Eger aklinda bosanma fikri surekli dolaniyorsa sevgiden ziyade aliskanliktir sendeki ve degismeyecek 5 sene sonrada ayni seyleri dusuneceksin. 14 aylik evliyim ve inan birgun olsun boşanmayı dusunmedigim gibi dunden beri annemdeyim 1 hafta kalacagim dokunsalar aglayacagim cok ozledim 1 gunde. Sanirim hamilelik nedeniyle hormonlarda tavan :)

gercekten insan düsününce aslında kendi esiyle cok farklı ama saysam sayfalatca fark vardır ama bazende olurki eale bir sarılma hissetme farkları unutturur görmezden gelirsin batmaz gözüne. bence ilk olarak cinsellik probleminizi cözün . sonrasında aynı seyler size öcü gibi geliyorsa yapacak biraey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…