Boşanmalı mıyım ne istiyorum bilmiyorum yardım edin :(

Su evlendikten sonra 180 derece degisti hikayelerine inanamiyorum, inanmiyorum... Bi insan 7 sinde neyse 70indede odur... Ki siz ayni evi bile paylasmisiniz... Bana kalirsa pembe gözlüklükleri takiyorsunuz ve daha öncede ayni seyler olmasina ragmen göremiyorsunuz, evlenince pembe gözlük kiriliyor ve gercekler kabak gibi ortada... Ayrica görmemenizin bi sebebide evliligi hayal dünyanizda cok süslü püslü hayal etmeniz ve gercekte pooofffff.... Yani sevgiliyken ayni ama evlenince beklentileriniz cogaliyor eeee dogal olarak karsilanmayinca hayal kirikligi... Tabii ki erkeklerde evlenince bi degisiklik oluyor, nasil olsa artik evlendik diye bi rahatlik giriyor adamlarin icine, hani belki romantizim falan azalir nasil olsa evlilik var artik diye ama bekarken sorumsuz olan biri evlenincede öyledir gerci bak bu durumda degise bilir, ama bekarken sorumlu olan kisi evlenince sorumsuz olmaz aksine daha cok sorumluluk sahibi olur... Uzun lafin kisasi: Kendinizi kandirmayin, o hep böyleymis, siz görmek istememissiniz...

Eşiniz evlenme teklifi etti mi? Yani biraz siz baski yapmissiniz istemediği halde evlenmiş simdi de bunun acisini cikartiyor gibi göründü bana
Çok romantik bi şekilde evlenme teklif etti sizin söylediğinizin aksine benim pek evlenmeye niyetim yoktu o ısrar etti birlikte yaşıyoruz mutluyuz evlenelim diye üsteledi öyle evlendik

Bende nefret ediyorum hem kadın hem erkek rolü üstlenmekten daha da nefret ediyorum

haklısın ve birde çalışıyorsun üstelik,böyle olunca daha zor oluyor,uyar ciddi şekilde bence anlasın ama tartışmadan,bu arada arkadaşların dediği de mantıklı bir uzmandan yardım alma fikri, Allah kolaylık versin canım ya, erkeklerle uğraşmak zor valla

Bence her soruunu almakla hta etmissiniz , enazindan simdiddn sonra esinize belli gorevlerr vermeyi deneseniz.atiyorum marketten sunu almayai unutmusum alirmisin deseniz..belki de denediniz ama aklima iilk gelen bu oldu...
Hhickimse 4 4 luk degil tabiki, ama sorumsuz olmasindan cok o da calisiyor ve maddiyat ama neden senin ustunde o paralar nereye gidiyor, bence onemli bir soru...
Ben de esimden ayriyiim su anda benimkisi de cok soruumluluklarini bilen bbir. İnsandi ama gel gorki beni sindirmeye calisip senn bu evde soz hakin yok diyordu, hatta ne cirkindir ki 2 yilliik aidat ve aldigimiz yeni arabann kmsini boluscez dedi...boyle insanlarin kisilik bozuklugu vr bence ben ikna edemedm ama sen en azindan ikna edebilirsen psikologa gidin en azindan duzelme imkani yoksa bile siz anlasamazsiniz derse yolunuza bakarsiniz.

Sakın çocuk yapmayı düşünme olur mu düzelir diye. Çok sorumsuz bir eşin var nefret ederim sorumsuz insanlardan... Bence al karşına ciddi ciddi konuş. Böyle evlilik mi olur ya.

Sorumluluk olayını dediğiniz gibi ona görevler yükleyerek aşılamaya çalışıyorum markete mi gidilecek eksikleri belirliyorum markete gidicez diyorum p gidelim dediğinde gidiyoruz yoksa bişeyi evde yok mu dediğinde markete gidicektin gitmedin diyorum sesini çıkartmıyor buna alıştırırm zamanla sanki ama değer vermemesi kıymet bilmemesi buna tahammül edemiyorum bayanların işi hep zor erkeklere göre bunlar hiç dert değil hepsi bizim büyütmemiz

O zaman yol yordam bilmemesinden kaynakli sanirim biraz..yani alisma sureci diyelim..kiymet bilmemek degildir de ona normalmis gibi geliyodur bir de sen bunlari ona lutuf gibi sunmayip siradan yapiyorsan benim bir arkadasim mesela kvalidesine para vermis esine demis askim senden. Habersiz verdim aama haberin olsun anneme 50 lira verdim filan tarzinda konusuyormus..

Boşanmalısınız bence. Hani demişsiniz ya ben yalnızsam bekar olsam da aynı diye, boşanın. Aslında evlenmeniz hata olmuş. Evlilik öncesi bir süre çiftlerin birlikte yaşaması onların bazı şeyleri hızlı yaşamasına ve tüketmesine sebep oluyor genelde. Yani aslında birlikte yaşamanın evlilik hayatına hazırlık gibi birşey olması gerekirken insanlar onu direkt evlilik hayatına çeviriyor, karı-koca moduna giriyorlar. Ben bununla tek bir şeyi değil geneli kastediyorum, bu çiftlerin arasındaki her şeyi etkülüyor. Yani o sevgililik aşamasının özenli, hevesli ve istekli şeyleri tükeniyor ve bunlar bir süre sonra heyecansız, monoton şeylere dönüşüp rutin olmanın ötesine geçemiyor ne yazık ki.

Bir erkek icin evlilikte en muhim sorun sorumluluk duygusu olmamasidir. Bosan diyemem ama kocan evlilik sorumlulugunu hissedinceye, yani maddi manevi seni tatmin edecek raddede sorumluluk duygusu gelistirene kadar cocuk yapma

Mutsuzsaniz bastan bosanin, cocuk falan olursa cok zor.

Tatlım Allah sabır versin önce sonra selamet inşallahBen de yaşadım bu tarz bişeyler ilk ayımızda.Evlenmek için kafayı yiyen aşkından ölen adamın içinden kocaman bir öküz çıktı.Bir sinir krizine baktı herşey.Allah ne verdiyse.Gözümdeki ateşi görünce onun gözleri döndü.korkudan napcanı şaşırdı.Ondan sonra gazı gitti arkadaşın.

nikah birlikteliğinizi bozmuş gibi,hani keramet vardı :)

psikoloğa gitmeyi isteyen taraf niye sizsiniz anlamadım ben?!
eşinizin psikoloğa ihtiyacı var.Anlattıklarınıza bakılırsa,sorun sizin üstünüze düşen görevi hatta eşinize düşen görevleri tek başınıza üstlenmeniz ve herşeyi alttan almanız.
Çok üzülüyorum,eğitimli ,kendi ayakları üzerinde duran kadınların, saplantılı bir şekilde ,evlilikte suçu kendilerinde aramalarında.Son bir kez konuşun,ya düzelsin ya da yol verin gitsin.Size değer vermeyen biri için niye ağlıyorsunuz ki,aynısını siz yapın.Sallamayın.Paranız var,alışveriş yapmıyorsa ,evle ilgilenmiyorsa,sormuyorsa,dışarda yiyin gelin.Aklı başına gelsin.Ama siz onu kaybetmekten korkuyorsunuz ,yoksa bu kadar taviz vermezdiniz

Yanılıyorsunuz malesef, değişebiliyor insanlar, 7 sinde neyse yetmişinde de o olmayabiliyor. 10yıl sorumluluk sahibi olup da sonra sorumsuz hayvana dönüşenini gördüm.

sabret derim ben 20 senedir evliyim eşim seninkinden daha berbat sorumsuz sanki bekarmiş gibi takiliyor sabahlara kadar nette takiliyor beni aldatmasimi desem

Eşinizle düşüncelerinizi bu açıklıkla
paylaştınız mı hiç
Eşinizin açıklamalarını merak ettim doğrusu
sabret derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…