Çok romantik bi şekilde evlenme teklif etti sizin söylediğinizin aksine benim pek evlenmeye niyetim yoktu o ısrar etti birlikte yaşıyoruz mutluyuz evlenelim diye üsteledi öyle evlendikEşiniz evlenme teklifi etti mi? Yani biraz siz baski yapmissiniz istemediği halde evlenmiş simdi de bunun acisini cikartiyor gibi göründü bana
Bende nefret ediyorum hem kadın hem erkek rolü üstlenmekten daha da nefret ediyorum
Sorumluluk olayını dediğiniz gibi ona görevler yükleyerek aşılamaya çalışıyorum markete mi gidilecek eksikleri belirliyorum markete gidicez diyorum p gidelim dediğinde gidiyoruz yoksa bişeyi evde yok mu dediğinde markete gidicektin gitmedin diyorum sesini çıkartmıyor buna alıştırırm zamanla sanki ama değer vermemesi kıymet bilmemesi buna tahammül edemiyorum bayanların işi hep zor erkeklere göre bunlar hiç dert değil hepsi bizim büyütmemizBence her soruunu almakla hta etmissiniz , enazindan simdiddn sonra esinize belli gorevlerr vermeyi deneseniz.atiyorum marketten sunu almayai unutmusum alirmisin deseniz..belki de denediniz ama aklima iilk gelen bu oldu...
Hhickimse 4 4 luk degil tabiki, ama sorumsuz olmasindan cok o da calisiyor ve maddiyat ama neden senin ustunde o paralar nereye gidiyor, bence onemli bir soru...
Ben de esimden ayriyiim su anda benimkisi de cok soruumluluklarini bilen bbir. İnsandi ama gel gorki beni sindirmeye calisip senn bu evde soz hakin yok diyordu, hatta ne cirkindir ki 2 yilliik aidat ve aldigimiz yeni arabann kmsini boluscez dedi...boyle insanlarin kisilik bozuklugu vr bence ben ikna edemedm ama sen en azindan ikna edebilirsen psikologa gidin en azindan duzelme imkani yoksa bile siz anlasamazsiniz derse yolunuza bakarsiniz.
O zaman yol yordam bilmemesinden kaynakli sanirim biraz..yani alisma sureci diyelim..kiymet bilmemek degildir de ona normalmis gibi geliyodur bir de sen bunlari ona lutuf gibi sunmayip siradan yapiyorsan benim bir arkadasim mesela kvalidesine para vermis esine demis askim senden. Habersiz verdim aama haberin olsun anneme 50 lira verdim filan tarzinda konusuyormus..Sorumluluk olayını dediğiniz gibi ona görevler yükleyerek aşılamaya çalışıyorum markete mi gidilecek eksikleri belirliyorum markete gidicez diyorum p gidelim dediğinde gidiyoruz yoksa bişeyi evde yok mu dediğinde markete gidicektin gitmedin diyorum sesini çıkartmıyor buna alıştırırm zamanla sanki ama değer vermemesi kıymet bilmemesi buna tahammül edemiyorum bayanların işi hep zor erkeklere göre bunlar hiç dert değil hepsi bizim büyütmemiz
Bir erkek icin evlilikte en muhim sorun sorumluluk duygusu olmamasidir. Bosan diyemem ama kocan evlilik sorumlulugunu hissedinceye, yani maddi manevi seni tatmin edecek raddede sorumluluk duygusu gelistirene kadar cocuk yapmaSevgili Bayanlar Merhaba,
6 aydır evliyim. Ve son zamanlarda kendime ben napıyorum neden evlendim sorularını sormaktan alıkoyamıyorum. Kendimi çok ama çok mutsuz hissediyorum. Sanki tüm enerjim umudum hevesim sevgim bitmiş gibi hissediyorum...
Eşimle yaklaşık 3 senedir tanışıyoruz. İkimizde iyi okullardan mezun iyi işlerde çalışan insanlarız. 2 senelik birlikteliğin sonunda evlendik. Evlenmeden öncede belli bir süre aynı evde yaşadık. Sevgiliyken aynı evde yaşarken çok fazla sorunumuz yoktu. Herşey böyle gider deyip evlenmekten hiç çekinmedim. Evlilik hazırlık sürecinde ilk sinyalleri almaya başladım. Herşeyle ben ilgilendim. o hiçbir şeye elini sürmedi. Benim isteklerimi önemsemedi. Evin tüm eşyası ortak alınıyordu. Ailesi eve alınacak halı için buna para göndermiş. Ben halı alalım dediğimde benim halıya verecek param yok dedi. Ses etmedim. Tüm halıları kendi paramla aldım. Ailesinin gönderdiği parayı ve bana vermediğini sonradan öğrendim. Bu süreçte iş yerinden düğün harcaması için avans çekti. O para nereye gitti kim bilir. Nereye harcadın diye sorduğumda sen kimsin sana hesap mı vericem cevabını aldım. Çok düşündüm evlenmekten vazgeçsem mi dedim. Düğüne kalmış bir hafta. Sustum içime attım. Düğünümüz oldu özür diledi artık herşeye daha dikkat edicem dedi. İlk aydan beri sürekli kavga ediyoruz. Hiçbir şekilde sorumluluk almıyor. Evin herşeyiyle ben ilgileniyorum. İşe evin eksiğine herşeye koşmaya çalışıyorum. Asla yaptığım şeylerin kıymetini bilmiyor. Laflarıyla davranışlarıyla bana kendimi çok değersiz işe yaramaz hissettiriyor. Asla evde yok zaten. Evlendiğimizden beri kendimi çok yalnız hissediyorum. Aile sürekli herşey yolunda izlenimi vermekten yoruldum. Ama değil.. Ben çok mutsuzum yalnızım bana kendimi yalnız hissettiren biriyle beraberim. Hiçbir paylaşımımız yok. Annesiyle ablasıyla uzakta olduğu halde hergün konuşur. Benimle hiç. Eve gelir telefonu eline alır oturur. Ben kendimi yalnız hissetmek mutsuz hissetmek için mi evlendim? Belki de sorun yok ki diceksiniz ama sorumsuz olması benim yaptıklarımın aile olmamız için çabalamamın kıymetini bilmemesi bana kendimi değersiz hissettirmesi yalnız hissettirmesi benim için en büyük sorun. Diyorum ki ben zaten yalnızsam bekar olsam da aynı. Maddi açıdan ona bi muhtaçlığım yok. ee o zmn mutsuzsam neden boşanmıyorum düşüncesinden kurtulamıyorum. Geçici mi hep böyle mi olacak?
Mutsuzsaniz bastan bosanin, cocuk falan olursa cok zor.Sevgili Bayanlar Merhaba,
6 aydır evliyim. Ve son zamanlarda kendime ben napıyorum neden evlendim sorularını sormaktan alıkoyamıyorum. Kendimi çok ama çok mutsuz hissediyorum. Sanki tüm enerjim umudum hevesim sevgim bitmiş gibi hissediyorum...
Eşimle yaklaşık 3 senedir tanışıyoruz. İkimizde iyi okullardan mezun iyi işlerde çalışan insanlarız. 2 senelik birlikteliğin sonunda evlendik. Evlenmeden öncede belli bir süre aynı evde yaşadık. Sevgiliyken aynı evde yaşarken çok fazla sorunumuz yoktu. Herşey böyle gider deyip evlenmekten hiç çekinmedim. Evlilik hazırlık sürecinde ilk sinyalleri almaya başladım. Herşeyle ben ilgilendim. o hiçbir şeye elini sürmedi. Benim isteklerimi önemsemedi. Evin tüm eşyası ortak alınıyordu. Ailesi eve alınacak halı için buna para göndermiş. Ben halı alalım dediğimde benim halıya verecek param yok dedi. Ses etmedim. Tüm halıları kendi paramla aldım. Ailesinin gönderdiği parayı ve bana vermediğini sonradan öğrendim. Bu süreçte iş yerinden düğün harcaması için avans çekti. O para nereye gitti kim bilir. Nereye harcadın diye sorduğumda sen kimsin sana hesap mı vericem cevabını aldım. Çok düşündüm evlenmekten vazgeçsem mi dedim. Düğüne kalmış bir hafta. Sustum içime attım. Düğünümüz oldu özür diledi artık herşeye daha dikkat edicem dedi. İlk aydan beri sürekli kavga ediyoruz. Hiçbir şekilde sorumluluk almıyor. Evin herşeyiyle ben ilgileniyorum. İşe evin eksiğine herşeye koşmaya çalışıyorum. Asla yaptığım şeylerin kıymetini bilmiyor. Laflarıyla davranışlarıyla bana kendimi çok değersiz işe yaramaz hissettiriyor. Asla evde yok zaten. Evlendiğimizden beri kendimi çok yalnız hissediyorum. Aile sürekli herşey yolunda izlenimi vermekten yoruldum. Ama değil.. Ben çok mutsuzum yalnızım bana kendimi yalnız hissettiren biriyle beraberim. Hiçbir paylaşımımız yok. Annesiyle ablasıyla uzakta olduğu halde hergün konuşur. Benimle hiç. Eve gelir telefonu eline alır oturur. Ben kendimi yalnız hissetmek mutsuz hissetmek için mi evlendim? Belki de sorun yok ki diceksiniz ama sorumsuz olması benim yaptıklarımın aile olmamız için çabalamamın kıymetini bilmemesi bana kendimi değersiz hissettirmesi yalnız hissettirmesi benim için en büyük sorun. Diyorum ki ben zaten yalnızsam bekar olsam da aynı. Maddi açıdan ona bi muhtaçlığım yok. ee o zmn mutsuzsam neden boşanmıyorum düşüncesinden kurtulamıyorum. Geçici mi hep böyle mi olacak?
Sevgili Bayanlar Merhaba,
Eşimle yaklaşık 3 senedir tanışıyoruz. İkimizde iyi okullardan mezun iyi işlerde çalışan insanlarız. 2 senelik birlikteliğin sonunda evlendik. Evlenmeden öncede belli bir süre aynı evde yaşadık. Sevgiliyken aynı evde yaşarken çok fazla sorunumuz yoktu. Herşey böyle gider deyip evlenmekten hiç çekinmedim. Evlilik hazırlık sürecinde ilk sinyalleri almaya başladım. Herşeyle ben ilgilendim. o hiçbir şeye elini sürmedi. Benim isteklerimi önemsemedi. Evin tüm eşyası ortak alınıyordu. Ailesi eve alınacak halı için buna para göndermiş. Ben halı alalım dediğimde benim halıya verecek param yok dedi. Ses etmedim. Tüm halıları kendi paramla aldım. Ailesinin gönderdiği parayı ve bana vermediğini sonradan öğrendim. Bu süreçte iş yerinden düğün harcaması için avans çekti. O para nereye gitti kim bilir. Nereye harcadın diye sorduğumda sen kimsin sana hesap mı vericem cevabını aldım. Çok düşündüm evlenmekten vazgeçsem mi dedim. Düğüne kalmış bir hafta. Sustum içime attım. Düğünümüz oldu özür diledi artık herşeye daha dikkat edicem dedi. İlk aydan beri sürekli kavga ediyoruz. Hiçbir şekilde sorumluluk almıyor. Evin herşeyiyle ben ilgileniyorum. İşe evin eksiğine herşeye koşmaya çalışıyorum. Asla yaptığım şeylerin kıymetini bilmiyor. Laflarıyla davranışlarıyla bana kendimi çok değersiz işe yaramaz hissettiriyor. Asla evde yok zaten. Evlendiğimizden beri kendimi çok yalnız hissediyorum. Aile sürekli herşey yolunda izlenimi vermekten yoruldum. Ama değil.. Ben çok mutsuzum yalnızım bana kendimi yalnız hissettiren biriyle beraberim. Hiçbir paylaşımımız yok. Annesiyle ablasıyla uzakta olduğu halde hergün konuşur. Benimle hiç. Eve gelir telefonu eline alır oturur. Ben kendimi yalnız hissetmek mutsuz hissetmek için mi evlendim? Belki de sorun yok ki diceksiniz ama sorumsuz olması benim yaptıklarımın aile olmamız için çabalamamın kıymetini bilmemesi bana kendimi değersiz hissettirmesi yalnız hissettirmesi benim için en büyük sorun. Diyorum ki ben zaten yalnızsam bekar olsam da aynı. Maddi açıdan ona bi muhtaçlığım yok. ee o zmn mutsuzsam neden boşanmıyorum düşüncesinden kurtulamıyorum. Geçici mi hep böyle mi olacak?[/QUOT
birlikte yaşıyormuşsunuz,anlamadınız mı huyunu husunu. aslında erkekler farkında olmadan kendileriyle ilgili çok net sinyaller verirler. bir erkeğin evdeki durumundan belli olur iyi koca olup olmayacağı..
nikah birlikteliğinizi bozmuş gibi,hani keramet vardı :)''evlendik ya daha napıyım bu sana değer verdiğimi gösterir dedi'' SANKİ SENİNLE EVLENMEK SANA YAPILMIŞ BİR LÜTUF GİBİ..
''evlilik böyle bişey deyip durumu kabul mu etmem lazım'' TABİKİ EVLİLİK BÖYLE BİŞEY DEĞİL...
Yanılıyorsunuz malesef, değişebiliyor insanlar, 7 sinde neyse yetmişinde de o olmayabiliyor. 10yıl sorumluluk sahibi olup da sonra sorumsuz hayvana dönüşenini gördüm.Su evlendikten sonra 180 derece degisti hikayelerine inanamiyorum, inanmiyorum... Bi insan 7 sinde neyse 70indede odur... Ki siz ayni evi bile paylasmisiniz... Bana kalirsa pembe gözlüklükleri takiyorsunuz ve daha öncede ayni seyler olmasina ragmen göremiyorsunuz, evlenince pembe gözlük kiriliyor ve gercekler kabak gibi ortada... Ayrica görmemenizin bi sebebide evliligi hayal dünyanizda cok süslü püslü hayal etmeniz ve gercekte pooofffff.... Yani sevgiliyken ayni ama evlenince beklentileriniz cogaliyor eeee dogal olarak karsilanmayinca hayal kirikligi... Tabii ki erkeklerde evlenince bi degisiklik oluyor, nasil olsa artik evlendik diye bi rahatlik giriyor adamlarin icine, hani belki romantizim falan azalir nasil olsa evlilik var artik diye ama bekarken sorumsuz olan biri evlenincede öyledir gerci bak bu durumda degise bilir, ama bekarken sorumlu olan kisi evlenince sorumsuz olmaz aksine daha cok sorumluluk sahibi olur... Uzun lafin kisasi: Kendinizi kandirmayin, o hep böyleymis, siz görmek istememissiniz...
''evlendik ya daha napıyım bu sana değer verdiğimi gösterir dedi'' SANKİ SENİNLE EVLENMEK SANA YAPILMIŞ BİR LÜTUF GİBİ..
''evlilik böyle bişey deyip durumu kabul mu etmem lazım'' TABİKİ EVLİLİK BÖYLE BİŞEY DEĞİL...
Eşinizle düşüncelerinizi bu açıklıkla
paylaştınız mı hiç
Eşinizin açıklamalarını merak ettim doğrusu
sabret derim''evlendik ya daha napıyım bu sana değer verdiğimi gösterir dedi'' SANKİ SENİNLE EVLENMEK SANA YAPILMIŞ BİR LÜTUF GİBİ..