- 4 Mayıs 2022
- 1.217
- 1.575
- Konu Sahibi Aykadarguzel
Merhaba arkadaşlar ben 3 ay evli kalmış bir kadınım. Yaklaşık 11 aydır da ayrıyız . Eşimin aşırı anneciliği yüzünden ve maaşıma el koymaya kalkması yüzünden. Evimi ayırdım. Anlaşmalı boşanalım dedik bir senenin dolmasını bekledik. Süre doldu ama boşanmadık eşimle bir kaç kez görüştüm beni sevdiğini ama bu şartlarda benimle olmayacağını söyledi. Benim sürekli annesini istemediğimi saygısızlık yaptığımı iddia ediyor vallahi billahi hiç bir kötü sözüm yok. Annesi sürekli benim kalbimi kırıyordu kendimi geri çektim eşim de annesini seçti güvenli liman olarak benim kötü kadınmışım. Şuan ayrıyız ama boşanmayı şuan için erteledim yani bilmiyorum belki bu süreçte bazı şeyleri idrak eder . Görüştüğümüzde bana sarıldı üzüldü yani beni sevdiğine eminim ama strese gelince ya da annesinin hatalarını söyleyince sinirlenip çekip gidiyor. Ne yapayım size bekleyeyim mi ? Bu arada halimden memnunum kız arkadaşımla kalıyorum ikimiz de memuruz maaşım gayet iyi. Toplu param da var. Ama eşimi de özlüyorum. Böyle ne olacak bilmiyorum…..