Boşanmaktan vazgeçtim

Aykadarguzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2022
1.217
1.575
Merhaba arkadaşlar ben 3 ay evli kalmış bir kadınım. Yaklaşık 11 aydır da ayrıyız . Eşimin aşırı anneciliği yüzünden ve maaşıma el koymaya kalkması yüzünden. Evimi ayırdım. Anlaşmalı boşanalım dedik bir senenin dolmasını bekledik. Süre doldu ama boşanmadık eşimle bir kaç kez görüştüm beni sevdiğini ama bu şartlarda benimle olmayacağını söyledi. Benim sürekli annesini istemediğimi saygısızlık yaptığımı iddia ediyor vallahi billahi hiç bir kötü sözüm yok. Annesi sürekli benim kalbimi kırıyordu kendimi geri çektim eşim de annesini seçti güvenli liman olarak benim kötü kadınmışım. Şuan ayrıyız ama boşanmayı şuan için erteledim yani bilmiyorum belki bu süreçte bazı şeyleri idrak eder . Görüştüğümüzde bana sarıldı üzüldü yani beni sevdiğine eminim ama strese gelince ya da annesinin hatalarını söyleyince sinirlenip çekip gidiyor. Ne yapayım size bekleyeyim mi ? Bu arada halimden memnunum kız arkadaşımla kalıyorum ikimiz de memuruz maaşım gayet iyi. Toplu param da var. Ama eşimi de özlüyorum. Böyle ne olacak bilmiyorum…..

Merhaba arkadaşlar ben 3 ay evli kalmış bir kadınım. Yaklaşık 11 aydır da ayrıyız . Eşimin aşırı anneciliği yüzünden ve maaşıma el koymaya kalkması yüzünden. Evimi ayırdım. Anlaşmalı boşanalım dedik bir senenin dolmasını bekledik. Süre doldu ama boşanmadık eşimle bir kaç kez görüştüm beni sevdiğini ama bu şartlarda benimle olmayacağını söyledi. Benim sürekli annesini istemediğimi saygısızlık yaptığımı iddia ediyor vallahi billahi hiç bir kötü sözüm yok. Annesi sürekli benim kalbimi kırıyordu kendimi geri çektim eşim de annesini seçti güvenli liman olarak benim kötü kadınmışım. Şuan ayrıyız ama boşanmayı şuan için erteledim yani bilmiyorum belki bu süreçte bazı şeyleri idrak eder . Görüştüğümüzde bana sarıldı üzüldü yani beni sevdiğine eminim ama strese gelince ya da annesinin hatalarını söyleyince sinirlenip çekip gidiyor. Ne yapayım size bekleyeyim mi ? Bu arada halimden memnunum kız arkadaşımla kalıyorum ikimiz de memuruz maaşım gayet iyi. Toplu param da var. Ama eşimi de özlüyorum. Böyle ne olacak bilmiyorum…..
Annesinden gizli görüşüyoruz genelde. Benim annem de kızıyor artık söylemiyorum.
Gizli gizli görüşüyoruz sarılıyor elimi tutuyor ama hep tartışarak vedalaşıyoruz çünkü annesine laf söyletmiyor ama asıl sorun da annesinin oğlunu bana vermemesi. Bunu anlamıyor. Deli oluyorum.

Annesinden gizli görüşüyoruz genelde. Benim annem de kızıyor artık söylemiyorum.
Gizli gizli görüşüyoruz sarılıyor elimi tutuyor ama hep tartışarak vedalaşıyoruz çünkü annesine laf söyletmiyor ama asıl sorun da annesinin oğlunu bana vermemesi. Bunu anlamıyor. Deli oluyorum.
O halde adamın doğruyu veya yanlışı idrak etmesi zor görünüyor. Ve muhtemelen sizin onun istediği kıvama gelmemizi bekliyor

Merhaba arkadaşım
Sen Eşisin annesinin yeri ayrı sen ayrı annesini seçti ne demek
Kusura bakmada geri dönersen en küçük şeyde yine annesine gidecek
Adam da demiş zaten bu şartlarda olmaz diye
maaşına el koyması ne demek
Bende çalışan kadınım eşim paramı almak istemiyor ben zorla veriyorum benimde eve katkım olsun diye kadının parasına el konulur mu ??
Boşan güzel arkadaşım
Memursun gençsin rahatın yerinde
Paran var adam olan 11 ay nerdeydi hiç mi merak etmedi tutup kolundan seni seviyorum gel evimize demedi??

annesinden korktugu icin nikahli karisiyla gizli gizli gorusen erkek...

İyi halt ediyorsunuz, aferin.
Sizi yetistiren annenin emeğine yazık olmuş, tek üzüldüğüm kişi o oldu bu hikayede.
Sizin ise bundan sonra başınıza ne gelirse gelsin müstehak.
erkek hayranı olmayan en çok kendine değer veren kızlar yetiştirelim led bin.valla burada bazı konuları okudukça hem üzülüyorum hem sinirleniyorum.bir kadın nasıl kendini paspas eder böyle?üstelik işi gücü parası da varken

Oglu istedikten sonra annesi onu tutamaz. 5 yasindaki cocuktan bahsetmiyorsunuz. Evli bir ciftin gizli gizli bulusmasi sacma degil mi? Evinizi ayirip kurtulmussunuz iste daha ne istiyorsunuz anlamiyorum ki. Sakin cocuk yapmayin. Kayinvalideniz onuda sahiplenir

olmayan şey olmuyor fazla zorlamaya gerek yok canim cicim aylarında direk kavgayla başlamışsınız kendinide yıpratma derim

erkek hayranı olmayan en çok kendine değer veren kızlar yetiştirelim led bin.valla burada bazı konuları okudukça hem üzülüyrum hem sinirleniyorum.bir kadın nasıl kendini paspas eder böyle?üstelik işi gücü parası da varken
Bazıları böyle seviyor demek ki ceycey.
Baksana rahat batmış olmasa kendisini hiçe sayıp annem de annem diyen bir adamın peşinden gider miydi?
Bazı kadınlar anladım ki kaos seviyor.
Dediğin gibi Allah muhafaza.

Bazıları böyle seviyor demek ki ceycey.
Baksana rahat batmış olmasa kendisini hiçe sayıp annem de annem diyen bir adamın peşinden gider miydi?
Bazı kadınlar anladım ki kaos seviyor.
Dediğin gibi Allah muhafaza.
adamın pervane olması lazımken konu sahibi oluyor tuhaf değil mi?daha 3 aylık evlilik de bir de

X