- Konu Sahibi pamuksekeri
-
Yok canım..
Neden ailen kötü davransın..
Sen onların evladısın sonuçta..
ınsan çocuğunu her koşulda bağrına basar..
Hakkında hayırlı olsun inşallah
Canım kolay şeyler değil tabi bunlar.
Sende üzüleceksin ailende üzülüp yıpranacak başlarda belki ama inan geçecektir.
Onlar senin ailen varmı ötesi.
Hakkında hayırlısı neyse o olsun.
Sağol canım benim durumumda olan ve boşanan herkes hakkında hayırlı olur umarım,inşallah dediğin gibi olur ama bazı arkadaşlar boşanınca aile de değişiyor demişlerdi konularında o yüzden korktum.Bir de ailem istememişti evlenmemi ,abim hala konuşmaz eşimle bana biz sana demiştik diyecekler.Bir de kavga gürültü olmadan bitmesini istiyorum,artık çok yoruldum kavgalardan.
Ailemi de bu insanlarla yüzgöz etmek istemiyorum.Eğer kesin karar verip de dönersem onları nasıl sakinleştirebilirim bilmiyorum.
Amin canım inşallah..
Zor süreçler bunlar canım..
Sen kararını kesin verdikten sonra inan ki abinin konuştuklarını duymayacaksın..
ınşallah eşinin tarafı aklı selimdir de fazla olay yaşatmazlar..
Her aile farklı oluyor maalesef..
Eşinin ailesiyle aynı evde mi yaşıyorsunuz?
Evet canım her aile farklı oluyor dediğin gibi.Eşimin babasına boşanmayı düşünüyorum dediğimde eğer gidersen ben ölürüm,o zaman ömür boyu vicdan azabı çekersiniz demişti.Ama annesi beni rezil eder ama umurumda değil açıkcası çünkü herkes beni de onu da tanıyor.Kavga gürültü istemiyorum ama.
Her şeyi göze aldım ama kavga olayları ve ailemin değişmesi hariç.
Umarım kararım herkes için en iyisi olur ,yaşamadn bilemeyeceğim işte.
Eşyalarımı topladım öyle oturuyorum evde eşim de sabah giderken tuvalet masasına gitme yazmış.Akşam son kez konuşucam ve ne yapacağım hakkında net bir sonuca varacağım.
Kimse üzülmesin diye üzülen yıpranan olmak da yordu beni.
Offf offfffsenağlama
Altlı üstlü oturuyoruz ama inan ki aynı evde yaşamak gibi bir şey.
Bana sorarsan sorunlarınız dipdibe yaşamaktan kaynaklanıyor olabilir. Ayrı eve çıkıp öyle deneyin bence.
Evet canım her aile farklı oluyor dediğin gibi.Eşimin babasına boşanmayı düşünüyorum dediğimde eğer gidersen ben ölürüm,o zaman ömür boyu vicdan azabı çekersiniz demişti.Ama annesi beni rezil eder ama umurumda değil açıkcası çünkü herkes beni de onu da tanıyor.Kavga gürültü istemiyorum ama.
Her şeyi göze aldım ama kavga olayları ve ailemin değişmesi hariç.
Umarım kararım herkes için en iyisi olur ,yaşamadn bilemeyeceğim işte.
Eşyalarımı topladım öyle oturuyorum evde eşim de sabah giderken tuvalet masasına gitme yazmış.Akşam son kez konuşucam ve ne yapacağım hakkında net bir sonuca varacağım.
Kimse üzülmesin diye üzülen yıpranan olmak da yordu beni.
Offf offfffsenağlama
Bence de eğer bu evlilikteki sorun ailesi ise mutlaka ikna etmelisin uzak bir yere taşınmaya..
Madem kayınpeder ölecekmiş,o zaman çözüm bulmanıza yardım etsin..
Sen sakin ol bakalım..
Eşin gelsin,neler diyecek..
Kimse üzülmesin aman ben susar ağlarım yerimde mantığıyla hareket etme canım.
Dert sahibi olursun allah göstermesin.
Sen mutlu değilsen ailende mutlu olamazki zaten.
Eşinle konuş bakalım akşam.
Allah güç, sabır versin canım.
1 yıldır yalvarıyorum eşime resmen taşınalım diye hep bana tamam taşınalım diyor ama bunun için çaba sarfetmiyor ki.Beni oyalıyor mı anlamadım.Aradaki saygıyı da yitirmeye başladık eşimle yavaş yavaş.O kadar çok şey yaşadım ki bu süreç içinde.Dün de ben neler düşünüyordum her şeyi çözmek için dedi.Ama sadece düşünmek yeterli değil biraz da çaba gerekli,düşünerek çözülseydi her şey amenna.
Blöf yaptığımı mı sanıyor bilmiyorum ama gittiğim zaman dönmeyeceğimden emin olduğum için net kararımı vermeden çıkmadım bu evden.Gidersem tamam ne istersen yaparız derler ama o zaman da ben dönmem asla.
Aç interneti kiralık evleri araştır eşine göster gel haftasonu buraları gezelim de.
Evet sorun annesi ve kız kardeşi,o da çocuğuyla beraber onlarda kalıyor.Bana yaptılar bir allah bilir bir ben.Başkası olsaydı yerimde çoktan giderdi ama yine ben kötü oldum.Devamın eşimle çok kavgalar yaşadık,onlar olmasaydı biz kendi aramızdaki sorunları çözebilecek yetide insanlardık.Ama başkalarının müdahalelerini çözmek gibi bir niyetim yok.
Babası hep gelir tamam konuştum artık kimse gelip sana bir şey demeyecek dedi hep şimdiye kadar ama hep tam tersi oldu.
Tek çözüm bizim gitmemiz ama onların korkusunun ne olduğunu çok iyi biliyorum hep biz taşınırsak millet ne der derdindeler.
Eşim de ev benim evim onlara bırakıp gitmem diyor,evi benden bizden daha önemli sanki.
Ne milletin dedikleri ne de eviniz..
Hiç biri sizin evliliğinizden daha değerli değil..
Önce eşin bunu anlamalı..
Hiç kimsenin başkasını üzmeye hakkı yok..
Akşam gelince sinirlenme,sakin sakin konuş,haklıykan haksız duruma düşme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?