- 30 Kasım 2010
- 9.575
- 19.204
- 448
Ooooo sen beyninde iyice bitirmissin adami.biliyor musunuz, keşke beni aldatsa diyorum bazen
ne güzel söylediniz. Be güzel yazdınız...Sevginin yerini başka bir şey aldıysa zor gelir...
Tercih ettiğiniz için yaşarsınız bazı şeyleri...
Siz boşanın...
Boşandığında " sevginin yerini alan her neyse " o sizi mutlu edebilir...
Bu evlattir...
Bu paradır
Bu kariyerdir
Yahut bir sevgilidir...
Ne olursa olsun sizin yapacağınız şey bu olmalı...
Zira ne ben çok kazaniyorum diye az severim ne ben daha okumusum diye hor görürüm...
Bu hayata bir defa mi geldik...
Evet...
Hayat bize ikinci bir şansı bazen vermiyor ama...
Bunu da unutma...
annem bakıyor bebeğime. Kvalidem daha hiç bakmadı 1 gün bile...ayrılmak nedir ya hu.evet geçmiş de kötü şeyler yaşamışsınız ama degişmiş herşey düzeltmişsiniz.
siz bunalmışsınız biraz ayrı kalsanız özlersiniz birbirinizi.
bebek ev çalışmak vs vs size dogum sonrası fazla gelmiş.
bebege kim bakıyor anneniz mi?valideniz mi?
birinizden biri annesinin yanına gitsin görüşmeyi kesin hatta küsün sonra siz bir psikologa gidin.
şart degil büyük meblalar ödemek hastanelerde var
anlatın sizi tanımayan insana duygularınızı bakalım ne diyecek size nasıl yol gösterecek
bu arada aktivite yapın gezin tozun olmadı evde oturup tüm kanalları zaplayın
ama ayrılmayın bu duygular gelip geçicidir sadece içinizde çok bekletmişsiniz
siz ayrılmak istemiyorsunuz sadece üzgünsünüzannem bakıyor bebeğime. Kvalidem daha hiç bakmadı 1 gün bile...
Evet beni tanımayan dışarıdan bi göze anlatmalıyım. Ne yapmam gerekiyorsa yapmak istşyorum artık
kvalidem i hiç sevmem zaten aramız iyi değildir idare etme moduna geçtik çoktan... ben hepsini geçtim. Keşke her şey düzelse diyorum. Böyle hissettiğim için kendimi suçlu olarak görüyorum. Ama hislerimden de vazgeçemiyorumsiz ayrılmak istemiyorsunuz sadece üzgünsünüz
üzüntünüz sevginizin üzerini kapatmış.
bakın bana hak verdiniz sizi tanımayan biri size yol gösterecek .
üzülmeyin bazen çogumuz sevgimizin bittigini düşünür elde bir çicek güzel bir söz omuzda elini hissettik mi hemen canlanırız.
valideniz bakmamış olması bebek için çok iyi
çünkü kaç kişinin huyunu kapacagını şaşırıyor.
bireysel terapiye başlayacağım haftaya... oradan sonuç alırsam yine yazacağım buraya. Eğer sevgi geri gelen bi şeyse gelsin ya da bu evlilik bitsin istiyorumKonu sahibi her bir yazısında üstü kapalı veya alenen eşini artık sevmediğini söylüyor.
İnsanın sevgisi bitemez mi?
Elbette bir evlilikle sevgililiği kıyaslamak çok da mantıklı değil ama hepimiz de ilk sevgilimizle evlenmedik herhalde. Birilerini sevdik, bir süre birlikte olduk ve sevgimiz bitti ayrıldık.
Evet süreç çok daha zor, sorumluluğu çok daha fazla. Ama insan sevmediği insandan ayrılır. Hayat böyle sürer mi?
Bunun neresi bencillik ben açıkçası anlayamadım.
Onu seviyorken saydığı sıkıntıları göz ardı etmiş konu sahibi. Ve şu anda ona batıyorlar. Yoksa aslında hiçbir önemi yok. Hepimizin evliliklerinde var benzer şeyler. Sevmediğin insanın hareketleri de batar doğal olarak.
Hakkınızda hayırlısı olsun
Aileniz için hayırlısı neyse o olsun.bireysel terapiye başlayacağım haftaya... oradan sonuç alırsam yine yazacağım buraya. Eğer sevgi geri gelen bi şeyse gelsin ya da bu evlilik bitsin istiyorum
Camim hayatlarımız o kadar benziyor ki yılına kadar her şey aynı sorunlu kv görünce para istemler eşin sürekli onlara para göndermesi seni sagilacak inek gibi görmeleri senin çok kazanmam tek fark benim eşim de üni menzunu.Biz de çok ayrılmaya kalktık benim ufaklığın huysuzluklari var bir de o kadar çok yıprandık ki... Ama sen çekip gidebilmişsin ve pişman olmuşlar gerçekten kendini de duzltmis inan ben geçmişin kiniyle yaşıyorum ve kimse bana yaptığı haksızlıklar için özür dilemedi hala suçlu beni görüyorlar.Sogudum diyorsun büyük ihtimalle eşin seni ilk sıraya koyamadi çok yipratti hep ailesine öncelik tanıdı hala en ufak bir şüphen varsa böyle olduğuna dair arkana bakmadan git ama yok pismanlar yaptıklarını bir daha yapmıyorlar diyorsan kendini de düzeltmeye çalışarak kurtar yuvanı inan o öfkeyle kinle yapılıyor ama geri dönüşü olmuyor yalnız kalınca ah diyorsun çok iyi dusunMerhaba kızlar. Öncelikle belirteyim 2. Üyelikle yazıyorum fake hesap değil :)
Ben size şöyle anlatmaya başlayayım. Sorunum eşime karşı sevgimin azalması. Eşimle 6 yıl önce tanıştık 3 yıl flört 3 yıl evlilik. Evliliğimizin ilk 2 yılı çok iyiydik. Ben ona hala aşıktım. Her durumda herkese karşı savunurdum. Ama bu sene artık yaşadıklarımız beni doldurdu mu ya da ben hepsini içime kilitledim onlar oradan firar mı etti bilmiyorum. Yaşadığımız sorunlar klasik kv görümce olayları. Şöyle açayım; sürekli kızını kayıran herkesten üstün gören ve kızına sürekli para yardımı yapan bi kv(bizden alıp kızına vermekten bahsediyorum). Her şeyi sorun eden sürekli küsen bir görümce. Ve anneci bir eş... o kadar çok şey yaşadık ki. Hepsini unutmaya kapatmaya çalışsam da çok yaralandım. En son evi terkettim. 10 gün ailemle kaldım. Bu arada 11 aylık bebeğim var. Bebeğimle beraber annemlerde kaldım. Sonra eşim geldi özür diledi her şey değişecek sesi. Annesi aradı özür diledi. Ve eve döndüm. Evet her şey değişti eşim ilgili. Beni kırmıyor artık annesi için. Kv aramaz sormaz rahatsız etmez oldu. Süt liman. Ama? Ama ben eskisi gibi değilim.
Şimdi eşimden soğuduğumu hissediyorum. Her şey gözüme batıyor. Eşimin lise mezunu bir memur, benim bir işyerinde müdür olmam... aramızdaki eğitim farkı. Kültür farkı. Oturup iki çift laf edememek. Eşime bazen harçlık veriyor olmak. Ondan çok kazanmak. Eşimin eve maddi hiçbi desteğinin olmaması(kredi ödüyor ve maaşı anca kapatıyor krediyi. Kredi ile de bir araba ve kendine motorsiklet aldı). Evin her şeyi bende. Elektrik su kira doğalgaz internet bebeğin eşimin benim ihtiyaçlarımız, her şey bende. O kadar bunaldım ki. İş yerime geliyorum dengim insanlarla oturup kalkmak o kadar iyi geliyor ki yanlış anlamayın. Denk derken, eğitim seviyesi kültür seviyesini kastettim. Eşimden gün geçtikçe soğuyorum. Birlikte olmak istemiyorum o istediğinde, bazen kendim gidiyorum ona birlikte olmak için o da çok nadir. Ne dese batıyor ne yapsa batıyor.
Umarım anlatabilmişimdir. Umarım karışık olmamıştır.
Tüm bunların sonucu olarak, boşanma düşüncesi içimde o kadar yer etti ki, eskisi gibi sevmiyorum mutsuzum, her gün biraz daha uzaklaşıyorum. Ve bu yükün altında eziliyorum. Sanki hayatımı mahvetmişim gibi hissediyorum. Keşke evlenmeseydim diyorum... bazen çekip gitmek istiyorum... ne yapmalıyım?
ne güzel söylediniz. Be güzel yazdınız...
Yüzümü güldüren zaten bebeğim. Ona kıyamıyorum.
Sizce para, statü gibi şeylere takılmam sevgimin bittiğini mi gösterir?
Ben soylenilenin aksini dusunuorum hani cocugunuz olmasa aman bırak boşver sevgi bitmisse bitir gitsin derdim fakat minicik bı yawru var ortada ne kadar kazanirsaniz kazanin en iyi egitimi en iyi hayatı sunun ama babasizligin yükünü asla alamazsiniz üzerinden hani babası yaşıyor babasız olmayacakki diyceksniz fakat anne baba aynı evde olduğu gibi olmaz bı anne olarak ortada bütün sorunlar cozumlenmis artık size değer veren bı eşiniz varken kendi mutlulugunuz için cocugunuzu mutsuz etmeyin derim yinede kendi karariniz umarım hakkinizda hayırlısı olur ama inanın o çocuğun boynunu duzeltemezsiniz hani gerçekten dayak aldatma kötü muamele olsa çocuk psikolojisi için bitirmeniz daha mantıklı diyicem ama ortada bir sorun yok sadece sevginiz bittiği için küçücük bı çocuğu bu kaosun içine atmayın derimMerhaba kızlar. Öncelikle belirteyim 2. Üyelikle yazıyorum fake hesap değil :)
Ben size şöyle anlatmaya başlayayım. Sorunum eşime karşı sevgimin azalması. Eşimle 6 yıl önce tanıştık 3 yıl flört 3 yıl evlilik. Evliliğimizin ilk 2 yılı çok iyiydik. Ben ona hala aşıktım. Her durumda herkese karşı savunurdum. Ama bu sene artık yaşadıklarımız beni doldurdu mu ya da ben hepsini içime kilitledim onlar oradan firar mı etti bilmiyorum. Yaşadığımız sorunlar klasik kv görümce olayları. Şöyle açayım; sürekli kızını kayıran herkesten üstün gören ve kızına sürekli para yardımı yapan bi kv(bizden alıp kızına vermekten bahsediyorum). Her şeyi sorun eden sürekli küsen bir görümce. Ve anneci bir eş... o kadar çok şey yaşadık ki. Hepsini unutmaya kapatmaya çalışsam da çok yaralandım. En son evi terkettim. 10 gün ailemle kaldım. Bu arada 11 aylık bebeğim var. Bebeğimle beraber annemlerde kaldım. Sonra eşim geldi özür diledi her şey değişecek sesi. Annesi aradı özür diledi. Ve eve döndüm. Evet her şey değişti eşim ilgili. Beni kırmıyor artık annesi için. Kv aramaz sormaz rahatsız etmez oldu. Süt liman. Ama? Ama ben eskisi gibi değilim.
Şimdi eşimden soğuduğumu hissediyorum. Her şey gözüme batıyor. Eşimin lise mezunu bir memur, benim bir işyerinde müdür olmam... aramızdaki eğitim farkı. Kültür farkı. Oturup iki çift laf edememek. Eşime bazen harçlık veriyor olmak. Ondan çok kazanmak. Eşimin eve maddi hiçbi desteğinin olmaması(kredi ödüyor ve maaşı anca kapatıyor krediyi. Kredi ile de bir araba ve kendine motorsiklet aldı). Evin her şeyi bende. Elektrik su kira doğalgaz internet bebeğin eşimin benim ihtiyaçlarımız, her şey bende. O kadar bunaldım ki. İş yerime geliyorum dengim insanlarla oturup kalkmak o kadar iyi geliyor ki yanlış anlamayın. Denk derken, eğitim seviyesi kültür seviyesini kastettim. Eşimden gün geçtikçe soğuyorum. Birlikte olmak istemiyorum o istediğinde, bazen kendim gidiyorum ona birlikte olmak için o da çok nadir. Ne dese batıyor ne yapsa batıyor.
Umarım anlatabilmişimdir. Umarım karışık olmamıştır.
Tüm bunların sonucu olarak, boşanma düşüncesi içimde o kadar yer etti ki, eskisi gibi sevmiyorum mutsuzum, her gün biraz daha uzaklaşıyorum. Ve bu yükün altında eziliyorum. Sanki hayatımı mahvetmişim gibi hissediyorum. Keşke evlenmeseydim diyorum... bazen çekip gitmek istiyorum... ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?