- 11 Haziran 2010
- 7.709
- 13.979
Saçmalık çiçek göndermek ne hemde evli bir kadına.Bana gelse eşim ortalığı yıkar soluğu mahkemede alırız boşanma davası için. o adamında canına okurMerhaba,
Kim olduğumu anlatmadan dert ortağı olacağım tek yer burası sanırım, yardım edin lütfen hemde en yakın zaman için çünkü benim ruhum sıkışıyor.
Başlıyorum...
Eşimle 10 senedir evliyiz hatta dün 10 senemiz doldu. Kıskanç veya kısıtlayan bir eş değilim iş yerinden bayan arkadaşları olur iş çıkış saatlerinde telefonlasirlar sorun etmem. kendinden yaşça küçük arkadaş grubunda kızlarda olur sorgulamam ki hepsiyle tanismisimdir. Esimi anlatmam gerekirsede öğlen yemek parasi cok harcasa arayip haber veren bir tip yaaa bugun biraz fazlaa harcadim diye arar vicdanini rahatlatir. Gelelim asıl meseleye dediğim gibi kıskanç değilim bu rahatligida vermişim tabi, esimin işyerinden ve işten ayrılan bir Bayan arkadaşı var yaşça birbirlerine yakın, daha öncede dediğim gibi herseyini anlatan adam kadının doğum gününde kadina çiçek gönderiyor ve daha önce böyle birsey oldugunda beni arayıp ben anlamıyorum sen zevklisin sen seç diyen adam. Tabi ben maillerinde farkediyorum ve 3 gün sonra yıl dönümumuz olduğu için içime atıyorum bakalım napacak diye ve bana hiç birsey söylemiyor yıl dönümünden 1 gün önce kızıma ve bana 1 er buket çiçek getiriyor yarın annenlere felan gidersin diye bugün getirdim diyerek, aksam yemeginde planlar yapiyor yarin suraya mi gitsen ailecek kizimla diye ben orda anliyorum hic birsey planlamamis. Tabi ben o sinirle duramıyorum ve soruyorum ona o kadına neden çiçek gönderdin diye oda gülümsemek aaa unutulmuşum sana soylemeyi ona mı takıldın diyor ve kadına gönderdiği çiçek rengarenk çiçeklerden oluyorsan gul buketi, sorguluyorum Tabi bana layık gördüğün bumu diye ben senin karinim ya bana özel bisey olmamamlimiydi diye çünkü kadının özel gününde çiçek gönderip benim yıl donumumde banada çiçek getirmen beni özel yapmiyor diye, ki tuvalette yaptin şeyin rengine kadar arayıp bana anlatan sen bunu nasıl unuttun diye soruyorum Tabi cevap yok üstüne herzaman kullandığı kredi kartını kullanmayıp hiç kullanmadığı yedek kartan alıyor soruyorum cevap yok. Tabi ben aceleci davrandım 1 gün öncesiydi yarın sana çiçek gondermeyecegimi nerden biliyorsun dedi dedimki aptal degilim kapidan girerken yarin annenlerde olursun diye bugunden getirdim bunu diyen adam yarin cicek gondermez,ertesi gün sanki bu konuşmalar olmamış gibi bana çiçek gönderdi. Küçük bir not: kadınsa evli ve 1 çocuğu var, aslında kadını suclamiyirum tamamen bizimkinden suç
İçim almıyor şimdi adamı napim ben bosayim versin nafakami bakim kızıma diyorum. Arkadam duran bir ailem yok. Kimselere derdimi anlatamıyorum napim ben. Yarı buçuk anlattım işte ben haksız miyim
Kadının doğumgünüymüş.Ne niyetle göndermiş çiçeği söyledi mi? Yeni iş için mi? Durduk yere göndermez herhalde. Açıkçası çiçek göndermeyeli çok oluyor fiyatları bilmiyorum, önceden yeni atamalarda birbirimize saksı çiçeği gönderiyorduk, acaba onların fiyatı çok yükseldi diye mi çiçek aldı?
Neeeeee, yok artık. Ben yorum yapmıyorum.Kadının doğumgünüymüş.
benim erkek arkadaşım -maalesef- arıza çıkarabilecek biridir.Bence evine gondermemiştir, kadin da evine goturmemiş olabilir is yerinde masasina fln koymustur belki.
Eşim öyle ota çöpe kriz yaratmaz ama bir buket gülle eve gelip X bey yolladi dersem benle tartişmaz ama adami bulurmuş.Sordum ne yapardin diye oyle dedi yani.
Bu toplumda alisik olunan bir sey degil neticede ve konu sahibinin eşi de bunun normal olmadiginin farkindaki gizli yapma geregi duymuş. Yoksa gizlemek aklina gelmezdj
benim erkek arkadaşım -maalesef- arıza çıkarabilecek biridir.
eve göndermemiştir umarım yoksa kadının kocası da arıza çıkarır mazallah
o yüzden onu değil gayet geniş (!) biri olarak kendimi koyup düşündüm, erkek arkadaşım bir kadına d.günü diye "gül buketi" göndercek...
ne alaka yahu! normal sağlıklı yetişkin, aklı başında bir erkek bunun yapılmayacak şey olduğunu bilmez mi...
iş arkdaşlarımın tamamı yabancı benim hiçbir ülkede de böyle bir şeye denk gelmedim
avrupada çiçek almanın çok sık sık yapıldığı ülkeler var, pazar her yer kapalıdır mezarlığa çiçekle gidiliyor diye açık çiçekçi vardır.
ama romantik bir sebebi olmadan kimse kimseye tek kendisi olarak öyle gül buketi yollamıyor yani
işte terfi filan eder mesela ya da bir proje bitirilir, kutlamada şampanya içilir ama çiçek işyerinde verilir ve toplu bir ortam vardır
doğum yapar bebek çiçeği zaten konsepti bellidir
ki bunlar bizde de olan şeyler
valla ben daha dünyanın hiçbir yerinde görmedim her milletten insanla da çalışmışımdır
benim çocukluk arkadaşım yok -çünkü sürekli tayin olan o zmanlar yeni memur baba.
ama en son kardeşimin mesela çocukluktan beri süregelen ilişkileri var
kız-erkek bu çocukların hepsi birbirlerine gider gelirler, ailelerini hep biliriz elimizde büyüdüler filan
herkes herkese hediye alır, meslek günlerinde, d.günlerinde, terfilerinde, tıp bayramında kadınlar gününde vb. çiçekler minik hediyeler gider birbirlerine
ama kimse kimseye gül buketi yollamaz mesela ve kaçak köçek de yollamaz
Çünkü güven kontrole tabidir:)Bir şey sormak isterim; kıskanç değilseniz maillerini neden kontrol ediyorsunuz? Demekki içten içe güvenmediğiniz bir şey var eşinizde
Bence bir süre üstüne düşmemiş gibi yapıp gizliden kontrol edin emin olun çocuğunuz var emin olmadığınız bir şeyle itham etmeyin elinizde bir şey olmadan konuşmayın hissettirmeyin salağa yatın biraz birleyler bulursanız yakasına yapışırsınızMerhaba,
Kim olduğumu anlatmadan dert ortağı olacağım tek yer burası sanırım, yardım edin lütfen hemde en yakın zaman için çünkü benim ruhum sıkışıyor.
Başlıyorum...
Eşimle 10 senedir evliyiz hatta dün 10 senemiz doldu. Kıskanç veya kısıtlayan bir eş değilim iş yerinden bayan arkadaşları olur iş çıkış saatlerinde telefonlasirlar sorun etmem. kendinden yaşça küçük arkadaş grubunda kızlarda olur sorgulamam ki hepsiyle tanismisimdir. Esimi anlatmam gerekirsede öğlen yemek parasi cok harcasa arayip haber veren bir tip yaaa bugun biraz fazlaa harcadim diye arar vicdanini rahatlatir. Gelelim asıl meseleye dediğim gibi kıskanç değilim bu rahatligida vermişim tabi, esimin işyerinden ve işten ayrılan bir Bayan arkadaşı var yaşça birbirlerine yakın, daha öncede dediğim gibi herseyini anlatan adam kadının doğum gününde kadina çiçek gönderiyor ve daha önce böyle birsey oldugunda beni arayıp ben anlamıyorum sen zevklisin sen seç diyen adam. Tabi ben maillerinde farkediyorum ve 3 gün sonra yıl dönümumuz olduğu için içime atıyorum bakalım napacak diye ve bana hiç birsey söylemiyor yıl dönümünden 1 gün önce kızıma ve bana 1 er buket çiçek getiriyor yarın annenlere felan gidersin diye bugün getirdim diyerek, aksam yemeginde planlar yapiyor yarin suraya mi gitsen ailecek kizimla diye ben orda anliyorum hic birsey planlamamis. Tabi ben o sinirle duramıyorum ve soruyorum ona o kadına neden çiçek gönderdin diye oda gülümsemek aaa unutulmuşum sana soylemeyi ona mı takıldın diyor ve kadına gönderdiği çiçek rengarenk çiçeklerden oluyorsan gul buketi, sorguluyorum Tabi bana layık gördüğün bumu diye ben senin karinim ya bana özel bisey olmamamlimiydi diye çünkü kadının özel gününde çiçek gönderip benim yıl donumumde banada çiçek getirmen beni özel yapmiyor diye, ki tuvalette yaptin şeyin rengine kadar arayıp bana anlatan sen bunu nasıl unuttun diye soruyorum Tabi cevap yok üstüne herzaman kullandığı kredi kartını kullanmayıp hiç kullanmadığı yedek kartan alıyor soruyorum cevap yok. Tabi ben aceleci davrandım 1 gün öncesiydi yarın sana çiçek gondermeyecegimi nerden biliyorsun dedi dedimki aptal degilim kapidan girerken yarin annenlerde olursun diye bugunden getirdim bunu diyen adam yarin cicek gondermez,ertesi gün sanki bu konuşmalar olmamış gibi bana çiçek gönderdi. Küçük bir not: kadınsa evli ve 1 çocuğu var, aslında kadını suclamiyirum tamamen bizimkinden suç
İçim almıyor şimdi adamı napim ben bosayim versin nafakami bakim kızıma diyorum. Arkadam duran bir ailem yok. Kimselere derdimi anlatamıyorum napim ben. Yarı buçuk anlattım işte ben haksız miyim
DeğilsinKonu okurken aklımda deli sorular:
Yobaz mıyım ben
Ben yobaz mıyım
Mıyım yobaz ben
Ben yobaz ?
Eşiniz evli kadına ne diye çiçek yolluyor anlamadım kocası demez mi bu neMerhaba,
Başlıyorum...
Aynen y ne alaka yani ohaBaska kadinlara cicek gondermek mi yobazliksa yobaz diyin bosanma sebebi
Biz yobaz diiliz bazı insanlar fazla geniş.Konu okurken aklımda deli sorular:
Yobaz mıyım ben
Ben yobaz mıyım
Mıyım yobaz ben
Ben yobaz ?