Boşanmak yada bosanmamak iste bütün mesele bu!!!!

gicix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
3
3
35
Merhaba,
Kim olduğumu anlatmadan dert ortağı olacağım tek yer burası sanırım, yardım edin lütfen hemde en yakın zaman için çünkü benim ruhum sıkışıyor.
Başlıyorum...
Eşimle 10 senedir evliyiz hatta dün 10 senemiz doldu. Kıskanç veya kısıtlayan bir eş değilim iş yerinden bayan arkadaşları olur iş çıkış saatlerinde telefonlasirlar sorun etmem. kendinden yaşça küçük arkadaş grubunda kızlarda olur sorgulamam ki hepsiyle tanismisimdir. Esimi anlatmam gerekirsede öğlen yemek parasi cok harcasa arayip haber veren bir tip yaaa bugun biraz fazlaa harcadim diye arar vicdanini rahatlatir. Gelelim asıl meseleye dediğim gibi kıskanç değilim bu rahatligida vermişim tabi, esimin işyerinden ve işten ayrılan bir Bayan arkadaşı var yaşça birbirlerine yakın, daha öncede dediğim gibi herseyini anlatan adam kadının doğum gününde kadina çiçek gönderiyor ve daha önce böyle birsey oldugunda beni arayıp ben anlamıyorum sen zevklisin sen seç diyen adam. Tabi ben maillerinde farkediyorum ve 3 gün sonra yıl dönümumuz olduğu için içime atıyorum bakalım napacak diye ve bana hiç birsey söylemiyor yıl dönümünden 1 gün önce kızıma ve bana 1 er buket çiçek getiriyor yarın annenlere felan gidersin diye bugün getirdim diyerek, aksam yemeginde planlar yapiyor yarin suraya mi gitsen ailecek kizimla diye ben orda anliyorum hic birsey planlamamis. Tabi ben o sinirle duramıyorum ve soruyorum ona o kadına neden çiçek gönderdin diye oda gülümsemek aaa unutulmuşum sana soylemeyi ona mı takıldın diyor ve kadına gönderdiği çiçek rengarenk çiçeklerden oluyorsan gul buketi, sorguluyorum Tabi bana layık gördüğün bumu diye ben senin karinim ya bana özel bisey olmamamlimiydi diye çünkü kadının özel gününde çiçek gönderip benim yıl donumumde banada çiçek getirmen beni özel yapmiyor diye, ki tuvalette yaptin şeyin rengine kadar arayıp bana anlatan sen bunu nasıl unuttun diye soruyorum Tabi cevap yok üstüne herzaman kullandığı kredi kartını kullanmayıp hiç kullanmadığı yedek kartan alıyor soruyorum cevap yok. Tabi ben aceleci davrandım 1 gün öncesiydi yarın sana çiçek gondermeyecegimi nerden biliyorsun dedi dedimki aptal degilim kapidan girerken yarin annenlerde olursun diye bugunden getirdim bunu diyen adam yarin cicek gondermez,ertesi gün sanki bu konuşmalar olmamış gibi bana çiçek gönderdi. Küçük bir not: kadınsa evli ve 1 çocuğu var, aslında kadını suclamiyirum tamamen bizimkinden suç
İçim almıyor şimdi adamı napim ben bosayim versin nafakami bakim kızıma diyorum. Arkadam duran bir ailem yok. Kimselere derdimi anlatamıyorum napim ben. Yarı buçuk anlattım işte ben haksız miyim

Kocanız az değil, evli kadına öyle renkli güller göndermek bence çok cins bir hareket, iş arkadaşı sonuçta. Kadının kocası, ters bir tip olsa ne olacak? Olan kadına olacak belki? Çok ilginç geldi bana. Aynı okuldan tanışan, uzun yıllardır tanışan, ortak arkadaşları olan insanlar olsa garip gelmezdi sanırım, kötü niyetli olsalar bugüne kadar ne oldukları ortaya çıkardı diye düşünürdüm. Ama evli iş arkadaşına, sizden gizli göndermesini garipsedim.

Siz kıskanç olmayabilirsiniz de eşinizin çiçek yolladığı kasının eşi acaba bu kadar geniş midir ben onu merak ettim. Çünkü herkes karısına başka bir adamdan çiçek gelsin istemez. Olayın bu tarafından bakınca eşinizin yaptığı davranış pek doğru gelmedi bana.

yaptığı şeyleri size haber vererek iyi niyetli rolü oynuyor , ben de anlayışlı biriyim çok kıskanmam eşimi , kendim de insan ilişkileri kurarken kadın erkek diye cinsiyet olarak ayırmam ama bana da çok fazla geldi çiçek buketi yollamak , görmeyin diye de sürekli kullandığı kartı bile kullanmamış ,kabul edilir bişey değil bana göre ,eşiniz iyi niyetli gönderdim dese bile , kadının eşi bu olayı yanlış anlar mı diye bile düşünmemiş ya çok ilginç

Sonuna kadar haklısın , kadının eşi nasıl karşıladı acaba giden çiçeği
Benim eşim pek kıskanç değildir ama bir erkek bana çiçek gönderse olay çıkarır gibi

Bence evine gondermemiştir, kadin da evine goturmemiş olabilir is yerinde masasina fln koymustur belki.

Eşim öyle ota çöpe kriz yaratmaz ama bir buket gülle eve gelip X bey yolladi dersem benle tartişmaz ama adami bulurmuş. Sordum ne yapardin diye oyle dedi yani.

Bu toplumda alisik olunan bir sey degil neticede ve konu sahibinin eşi de bunun normal olmadiginin farkindaki gizli yapma geregi duymuş. Yoksa gizlemek aklina gelmezdj

Normal bir şey değil yaptığı. Ama tam olarak elinizde delil olmadan boşanma işine girişmeyin derim.

Gül göndermesi kesinlikle çok anormal bir durum. Doğumgününde insan karşı cins arkadaşına hediye alır da gül göndermek ne alaka? Üstüne üstlük bunu saklayıp farklı kredi kartından alması, sizi başından sepetlemeye çalışması falan kesinlikle haklısınız.

Aynısını sordum ben bir kadına alıyor muyum başka erkekte sana çiçek alamaz ne demek dedi
Hoş değil açıkçası doğum günüdür kupadır kitaptır alınabilir yakın arkadaşsa da çiçek çok abes

Başka kadına çiçek almak da ne demek? Üstelik kadın evli. Kadının kocası bunu nasıl karşılar bilemedim. Ben ve eşim hiç kıskanç değilizdir ama bir erkek bana çiçek yollasa eşim hoşlanmaz. Ben de onun başka kadına çiçek göndermesini hoş karşılamam o çiçeği yediririm ona.

Kesinlikle, benim eşim de en son kitap almişti iş arkadasina dogum gunu icin ve hep birlikteydik kadinin eşi vs hediyesini verdik bitti.
Boyle gizli saklilar, farkli karttan cekmeeler filan hiç hoş degil.

Mesele kıskançlık değil ki zaten bazi şeylerin oluru vardır. Kendini, eşini düşüreceğin duruma dikkat etmen gerekir.
Hediye almak istiyorsa iarkadaşına alir ama çiçeği bıraksında kocasi alsin.
Eminim kadının evine gitmemiştir çiçek.
Eşiniz niyeti ne olursa olsun yaptığı normal değil ki, size söylememesi, farklı karttan ödeme yapması gayet gizli saklı olduğunu, bir haltlar yemeye çalıştığını gösteriyor.

Hiç doğru bulmadım eşinizin hareketini, ister çocukluk arkadaşı olsun. Kadın evli ve eşi belki psikopatın teki.
Ben şahsen erkek olsam eşime iş arkadaşı gül hediye etse o gülleri gidip o adamın ağzına tıkarım. Ne münasebet…

Erkeklerin savunma mekanizmasi cok zayiftir, cogunlukla ayni cevabi verirler. Bkz:
Bekleseydin neler neler yapacaktım,
Tamamen tesadüf(diger kartla almis olmasi),
Yanlis anladin,
Ne var bunda,
Abartiyorsun,
Ben aptal miyim,
Tartisma cikarmak icin bahane ariyorsun.
Hic ihanete ugramadim ama gerzeklik yapan tum erkek arkadaslarimin verdigi fix cevapları yazdim size.

Bu cografyada en kiskanc olmayan erkek bile karisina gelen rengarenk gulleri kiskanir. Istisnasi var tabi mesela kadinin yeni bir ise baslamasi doğum yapması vs. Yani size durduk yere gul gonderen bir erkek olsa caniniza okurdu. Bosanir misiniz bilmem ama takiptr kalin. Kendi kendini patlatir yakinda

O evli kadın ben olsam ne münasebet der, çiçeği kabul etmez geri gönderir ve terbiyesiz kocanıza ağzının payını verirdim. Buna genişlik bile denemez. Kocanız terbiyesiz kadın da arsız. Ben yıllardır yurt dışında elli çeşit milletin içinde yaşıyorum hiç böyle bir şey yapanı görmedim. Biz de karı koca kıskanç değiliz, birbirimizin yaptığını ettiğini telefonlarını kontrol etmeyiz ama böyle bir şeyi bırak yapmayı düşünmeyiz bile. Bu saygısızlık ötesi bir şey.

Sevgili gicix, bu ne rahatlık bu ne saçmalık? Adam başka kadına doğum gününde göndereceği çiçeği bile size seçtiriyor. Bu adama bu rahatlığı bu arsızlığı veren ne?

Diger kadinin yerinde olsam esinize o cicekleri yediririm ne münasebet beee adam gul buketi yolluyor bide...sizin yerinizde de olsam hic iyi şeyler olmaz..adam o cicekleri yer kusar bi daha yer kusar bi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…