- 18 Mart 2025
- 57
- 12
- 3
- 30
- Konu Sahibi pinkycloud
Merhabalar daha önce konu acmıstım ilişkimde ki sorunla ilgili.Çocuk yok.Kısaca evliliğimde fiziksel şiddet yok.Hakaret yok.Sadece ben duyulmauyor, görülmğyor,deger görmüyor ve yalnız hissediyordum eşimin bazı davranıslarından dolayı.Cinsellikte de uzaklastım eşimden arzulamıyorum onu.Neyse eşim de ben gibi psikologa gitmeye basladı.Ben psikologa ara vermek istedim çünkü bir faydasını sanki göremedim gibi.Her neyse durum şu ki benim kafamda hep yanlıs evlilikte miyim? Ayrılmak ikimizi de rahatlatacak mı gibi sorular da vardı. Ama hep yakınlasmaya calıstım eşime fiziksel temas etmek içimden gelmiyor hiç.İnanın artık onun gibi duvara döndüm.Sadece ilişki hakkında konusarak ya da onun derdi varsa anlamaya calısarak iletişime gecmeye calısarak cabalıyorum.Fiziksel temas cabası içimden gelmiyor.Eşimde asla cinselliğin olmaması sorun yapmadı 2 yıldır.Ben inanın ilişki hakkında sorunların konusunu acmasam hala aynı devaöm ediyorduk.Ben sesimi etmesem böyle devam ederdi ilişki.Eşime göre sorun yoktu çünkü.Benim mutsuzlugumu bile farkedip de çözmeye calısmıyordu hiç.Neyse kafam hala cok karısık.Ben şuan sorun çözmeye calısan tarafım eşim ise kaçan taraf.Hatta sessiz kalan taraftaydı.Eşim psikolaga basladıktan sonra ilgili davranmaya calısıyor ama bana sahte geliyor.Ne bilim bir seyleri tetikliyor eşimde bende artık sanki.Eve geldiğinde rahatsız oluyorum Her hareketini analiz etmeye calısır oldum.Bazen kafese kapalı sıkışmıs hissediyorum.Eşime ilişkimiz hakkında sorular soruyorum konusmaya calısıyorum.Ama yok asla bir seyler kafaöda içimde oturmuyor.Ben kendimi degersiz görmüyorum ama eşimde ki olan değerimi sorguluyorum hep.Çift terapisine daha sonra baslayacagız.Ama inanın ona gitmek bile içimdeb gelmiyor.Acaba ayrılıgı mı istiyorum diye düşünüyorum.Ama yanılıyorum mu diyorum.Mesela bizim hayvanlarımız var ortak sahiplendiğimiz.Eşi dedi ki bazen onlar için bir aradayız gibi hissediyorum dedi. Ama bu değişen bir sey dedi.Ben de öyle hissediyorum bazen dedim.Ama yine de eşim psikologa gidip kendini anlamaya calısıyor ve bana karsı da bir seyleri değiştirmeye calsııyor gibi. Fakat neden beni mutlu etmiyor bu cabası? Neden eşim iltifat ettiğinde yüzüm gülmüyor hosuma gider gibi olmuyor? Eşimin ufak cabalarını gördüğümde neden motive olamıyorum adım atamıyorum? Ve böyle hissetmeme ragmen neden eşimle hala ilişki analizi yapmaya calısıyorum? Onun duygularınj dğşüncelerini anlamaya calısıyorum?