Boşanmak üzereyiz ama istemiyorum

uzun yıllar bekar yaşamış ve evliliğe alışamamış sanırım,
tabi jeton sizin hayalleriniz yıkmadan önce düşse iyi olurmuş,
yol verin hiç uğraşmayın 39 yaşında adam, kararlı görünüyor.
yeni bir sayfa açın kendinize

Gitmeyi kafaya koymuş adama "gitme" demek gereksiz bir çaba. Bugün kalsa yarın gidecek. Bırakın inceldigi yerden kopsun,siz daha çok hırpalanmadan...

Belki ayrıldıktan sonra kafasına dank eder ama o saatten sonra sen ne dersin bilemem. Bazı insanlara bir şeyin değerini kaybetmeden anlayamıyor maalesef.

Mahkeme bunu zorunlu yaptırıyor, bir tanıdıkta öyle yeni evliydi ayrılmak istediler 2 sene aile terapisi gördüler bir çocukları var şimdi,5 yıldırda evliler
Böyle olayları çok duydum ama kendimi umutlandırmak ta istemiyorum anlaşmalı olduğunda hemen boşuyorlar diye biliyorum

Belki ayrıldıktan sonra kafasına dank eder ama o saatten sonra sen ne dersin bilemem. Bazı insanlara bir şeyin değerini kaybetmeden anlayamıyor maalesef.
Ben bu acıları çektikten bunca şeyi yaşadıktan en zorunu atlattıktan sonra dönecekse bir anlamı olmayacak. Hem dönünce ben yine aynı şeyleri yaşayacağım düşüncesini üstümden atamayacağım

Böyle olayları çok duydum ama kendimi umutlandırmak ta istemiyorum anlaşmalı olduğunda hemen boşuyorlar diye biliyorum
İstemiyorsanız anlaşmalı boşanma yapmayın, nasıl ki evlenirken bir taraf evet dedi diye evlilik olmuyorsa, boşanmadada aynı şey geçerli.
Önce mücadele edin olmuyorsada olmaz elinizden geleni yapmış olursunuz ve üzüntü ve acabanız hiç kalmaz.

Kusura bakmada, 6 ay icinde evlenirsen böyle olur. Evlilik sadece sevgi yada ask üzerine degil, mantik üzerinede kurulur. 6 ay icinde nasil o kisi ile gelecek 60 yilini beraber gecerecegini karar verdin?

Artik istemiyor ise bosanmaktan baska care yok. Sonucta simdi yasadigin evlilik degil ki. Senin yüzünden bile bakmayan, seni mutsuz eden biri ile niye evli kalmak istiyorsun? Seninde hakkin mutlu olmak, sevilmek,... Sen sadece yalnis bir evlilik karari aldin. Ilerde tekrar evlenip mutlunolabilirsi .

Benzer bir şeyi bir arkadaşımız da yaşamıştı ama altından çapanoğlu çıktı.
6 ay içinde tanışıp evlendiler ve sonra adam ben yapamicam yürütemiyorum deyip ayrılmak istedi.
Boşandılar sonradan anladık işin aslını bunlar tanışmadan evvel adamın uzun bir ilişkisi olmuş,saçma bir sebepten ayrılmışlar adam da hem kızı unutmak hem de canını yakmak için 6 ay içinde bizimkiyle apar topar evlenmiş.
Sonra o kız bu adama evliyken bir şekilde ulaşınca adam da unutamadığını fark edip bizim kızdan ayrılıyor.
Akıbet tabii ki hüsran eski sevgilisi yine ortadan kayboluyor adam da el elde baş başta hem eşinden oluyor hem eski sevgilisini bir daha göremiyor.
Allah'ın sopası yok.
Tabii bizimki uç bir örnek sizde durum ne bilemiyorum ama boşanmak en mantıklısı

Allah hakkinizda hayirlisini versin ama evlenme kararı da boşanma kararı da çok hızlı alınmış bence.. Gerçi bu nasip isi biraz da yıllarca birlikte olan evlenince yapamayanlari da çokça duymaktayız artik .. Evliliğin ilk dönemleri birbirine alışma ortak bi hayata alışma vs özellikle bazi erkekleri gerebiliyor .. İlk donem hemen bosanalim moduna girebiliyor insan her tartışmada ama sabretmek çok önemli bence, boşanmak kolay olan daha 1 yıl olmadi diyorsunuz.. bu insan da nasıl bi insan ki severek evleniyor ve bu kadar kısa sürede sogudum diyebiliyor.? Ya bu insan sizi hic sevmemiş .. Ya da başka bi problemi var 39 yas için fazla ergen bi hareket çünkü ... En doğru kararı siz vereceksiniz tabi kimse kimseye bosan ya da boşanma diyemez ,dememeli .. Allah en doğru kararı vermeyi nasip etsin ..

Kesinlikle guy.Kendini paklamak için evlenmiş olmalı.Cinsel hayatınız nasıldı?

Bravo gerçekten size ..seviyorum bahanesi altında hertürlü muameleye boyun eğen,adamlara deyim yerindeyse yapışan hemcinslerimize gerçekten güzel örneksiniz.bende sizin yaptığınızı yapardım.belki boşandıktan sonra tekrar kıymete binersiniz ama bence yinede silin onu

Adam.istemiyorum diyor resmen seni 2.plana atmış sen hala istemiyorum boşanmak diyorsun. Anlam veremedim geçmiş olsun

Affınıza sığınarak soruyorum cinsel hayatınız nasıldı ? İlk günler? Sonra?

Sizin yapacak birşeyiniz kalmamış.
keşke evlenmek için bu kadar acele etmeseydiniz.

Yazdıklarınız için tesekkür ederim.
Bu evlilik eşimin ısrarı üzerine erken ama ikimizinde çok isteyerek aldığı bir karardı birbirimizi çok seviyorduk ve hayır eşim gay değil sanırım iki senedir tanıdığım ve bunun bir senesini karı koca hayatı geçirmiş biri olarak anlayabilirim. bence biraz emek verilmesi gerekiyordu o bir şeyler yapmadığı için ben tek başıma çabaladım. Yüzüme bakmıyo musun hadi bakalım başka kapıya diyip oturup evde ağlamak ve pişmanlık duymak yerine evliliğimi kurtarmaya çalıştım yani kimseye yapışmış olmadım bence. Onun kararlı olduğunu gerçekten gördüğüm anda evet bu sefer bende kararlıyım dedim çünkü zorlamanın bi anlamı yok yapılan bir hata değilki affedeyim unutayım gitsin sevgisi bitmişse benim yapacaklarım da bitmiştşr ve bu kararı verebilmem için emin olmam gerekirdi bu işin bu kdr uzamasının tek sebebi bu ve garip gelebilir ama evet onu hala seviyorum ve boşanıyor olacağım için çok üzülüyorum.

Neoldu da vazgecti bi iş var..
2yıldır tanışıyormuşsınuz az değil.anlarsın.sevgi mi bitti başka biri mi var.genelde başka biri cıkar ardından

Bu durumda yapcak hic birsey yokki yalvararak yaninda tutcak deilsin mutlaka altinda baska bi sebep vardir bence ama ne bilemicem yani evlilige alisamamasi degilde taa balayinda baslamis sogukluk baska bi durum vardir onun icinde dert ettigi onu bilemicem hayirlisi yapcak bisey yok seni istemeyeni sende istemicen artim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…