boşanmak üzereyimmm:((

• Konu Sahibi Konu Sahibi mssvs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok üzüldüm hayırlısı olsun . Boşanın bencede kendi ayaklarinizin üstündede durabiliyorsunuz hem. Ömür boyu çekersiniz yoksa hiç diretmeyin

Amin insallah canim.hevesli gozukmedim zaten cunku vazgeçtim aartik.bitirmistim kafamda.niye geru geldi o kadar kesin konusan adam hala anlamadim. Sans vermek daha agir basiyor tabi ama karmasik duygulardayim iste

Boyle olursan bir yerde patlar ne yazık ki. Madem çok seviyor,o sevgiyi azaltıcı baskı,çirkeflik,hirs,ofkeli davranıs sergilenmemeli bana gore. Ben herseyi yapayım ama o hiçbişiy yapmasın,parmagımda oynatayım olayı sevgiyi azaltıyor. Dün akşam uzman doktor dedi, eşiniz iyi birşey yaptgnda onu takdir edin diye. Bana sorarsan sevgi varsa elbet duzeliyor. Sizinde duzeleceginize inanıyorum.

Yazılanlara katılıyorum bence artık bırakın ipi gitsin bakalım hayatına nasıl devam edecek bu şekilde sizsiz.. Düşmeyin üstüne evet biraz zor biraz acılı olacak ama neler geçmiyor ki buda geçer çok üzüldüm umarım hayırlısı olur :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…