herşey o kadar hızlı başladı ki.eşim beni resimlerden görüp aşık olmuş ve arkadaşımla haber yollamıştı.bir iki hafta sonra kabul ettim aralık sonu çıkmaya başladık.hemen evlenme teklif etti.ben bir kere boşandığımı söylememe rağmen seni istiyorum sadece evlenelim dedi.o kadar doğru bi insan gibi gözüküyordu ki ben onun masumiyetine aşık oldum ve evlilik istememe rağmen ona evet dedim.martta evlendik.evlenmiş boşanmış ve çok sorunlu bi ailenin çocuğu kendisi.aynı zamand da astsubay.psikolojik olarak düzgün olmadığını nikah kıyıldıktan sonra anlamaya başladım.oysa ilk bir iki ay rüya gibiydi.annesi de hep kendi gibiydi zaten.imzadan sonra herşey değişti.ilk zamanlar ipler benim elimdeydi.ben ne dersem olurdu.kalbimi kırmamak için herşeyi yapardı.sıkıştığı noktalarda oturur ağlardı.sonra aşırı kıskançlık ve kısıtlamalar başladı.ben üniversite mezunu 25 yaşında bi insanım.iş hayatıma arkadaş çevreme herşeyime kısıtlamalar getirdi.bir iki kez dayanamıyorum artık bitsin böyle olmaz haksızlık ediyorsun bana dedim.o da hep git istemiyorum dedi.ama ben her seferinde gitmekten vazgeçtim.bliyorum o da beni seviyordu.her kalışım da daha çok değişti.bu sefer saygı iyice elden gitmişti.ufak tartışmalarda bile ağıza alınmayacak hakaretler etti.en son geçen hafta gözümü karartıp yola çıktım.ama yine dayanamdım ve yarı yoldan onun yanına döndüm.kabul etmedi bittin artık.senden bi b.k olmaz.benim babam annemi döverdi söverdi annem yinede o kapıdan ayrılmazdı dedi bana.gel gelelim eve gec gelmeye arkadaşlarıyla takılmaya başladı.psikiyatriye gitmek istediğimi söyledim olaylardan bi kaç gün sonra.bana gerizekalısınn seni doktr bile düzeltemez dedi.inanamıyordum onun bu hallerine.tanıyamıyordum.duygusal vefakar kocam gitmiş yerine kalpsiz ezmekten zevk alan bi adam gelmişti.en sonunda ailem biraz uzak kalın diyerek beni eve getirdi.geliş o geliş.5 gündür ayrıyız sakın geri gelme seni istemiyorum davayı açcaz bitecek bu iş dedi