• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak üzereyimmm:((

• Konu Sahibi Konu Sahibi mssvs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mssvs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
117
43
48
35
konuşmak istediğim o kadar şey var ki.insanın kelimeleri tükeniyormuş bazen.şuan boşanma aşamasındayım ve ne yapıcamı hiç bilmiyorum.eşimle birbirimizi severek evlendik oysa ki.çok kısa bi zamanda hemde.ve bu benim ikinci evliliğimdi.herşey ne cabuk bu hale geldi bilemiyorum.o kadar dil dökmeme rağmen boşanmak istiyor ve yarın davayı anlaşmalı olarak açıcaz.kızlar rahatlamaya ihtiyacım var lütfen akıl verin yol gösterin

konuşmak istediğim o kadar şey var ki.insanın kelimeleri tükeniyormuş bazen.şuan boşanma aşamasındayım ve ne yapıcamı hiç bilmiyorum.eşimle birbirimizi severek evlendik oysa ki.çok kısa bi zamanda hemde.ve bu benim ikinci evliliğimdi.herşey ne cabuk bu hale geldi bilemiyorum.o kadar dil dökmeme rağmen boşanmak istiyor ve yarın davayı anlaşmalı olarak açıcaz.kızlar rahatlamaya ihtiyacım var lütfen akıl verin yol gösterin
Ayrılma sebebiniz
nedir?

herşey o kadar hızlı başladı ki.eşim beni resimlerden görüp aşık olmuş ve arkadaşımla haber yollamıştı.bir iki hafta sonra kabul ettim aralık sonu çıkmaya başladık.hemen evlenme teklif etti.ben bir kere boşandığımı söylememe rağmen seni istiyorum sadece evlenelim dedi.o kadar doğru bi insan gibi gözüküyordu ki ben onun masumiyetine aşık oldum ve evlilik istememe rağmen ona evet dedim.martta evlendik.evlenmiş boşanmış ve çok sorunlu bi ailenin çocuğu kendisi.aynı zamand da astsubay.psikolojik olarak düzgün olmadığını nikah kıyıldıktan sonra anlamaya başladım.oysa ilk bir iki ay rüya gibiydi.annesi de hep kendi gibiydi zaten.imzadan sonra herşey değişti.ilk zamanlar ipler benim elimdeydi.ben ne dersem olurdu.kalbimi kırmamak için herşeyi yapardı.sıkıştığı noktalarda oturur ağlardı.sonra aşırı kıskançlık ve kısıtlamalar başladı.ben üniversite mezunu 25 yaşında bi insanım.iş hayatıma arkadaş çevreme herşeyime kısıtlamalar getirdi.bir iki kez dayanamıyorum artık bitsin böyle olmaz haksızlık ediyorsun bana dedim.o da hep git istemiyorum dedi.ama ben her seferinde gitmekten vazgeçtim.bliyorum o da beni seviyordu.her kalışım da daha çok değişti.bu sefer saygı iyice elden gitmişti.ufak tartışmalarda bile ağıza alınmayacak hakaretler etti.en son geçen hafta gözümü karartıp yola çıktım.ama yine dayanamdım ve yarı yoldan onun yanına döndüm.kabul etmedi bittin artık.senden bi b.k olmaz.benim babam annemi döverdi söverdi annem yinede o kapıdan ayrılmazdı dedi bana.gel gelelim eve gec gelmeye arkadaşlarıyla takılmaya başladı.psikiyatriye gitmek istediğimi söyledim olaylardan bi kaç gün sonra.bana gerizekalısınn seni doktr bile düzeltemez dedi.inanamıyordum onun bu hallerine.tanıyamıyordum.duygusal vefakar kocam gitmiş yerine kalpsiz ezmekten zevk alan bi adam gelmişti.en sonunda ailem biraz uzak kalın diyerek beni eve getirdi.geliş o geliş.5 gündür ayrıyız sakın geri gelme seni istemiyorum davayı açcaz bitecek bu iş dedi

herşey o kadar hızlı başladı ki.eşim beni resimlerden görüp aşık olmuş ve arkadaşımla haber yollamıştı.bir iki hafta sonra kabul ettim aralık sonu çıkmaya başladık.hemen evlenme teklif etti.ben bir kere boşandığımı söylememe rağmen seni istiyorum sadece evlenelim dedi.o kadar doğru bi insan gibi gözüküyordu ki ben onun masumiyetine aşık oldum ve evlilik istememe rağmen ona evet dedim.martta evlendik.evlenmiş boşanmış ve çok sorunlu bi ailenin çocuğu kendisi.aynı zamand da astsubay.psikolojik olarak düzgün olmadığını nikah kıyıldıktan sonra anlamaya başladım.oysa ilk bir iki ay rüya gibiydi.annesi de hep kendi gibiydi zaten.imzadan sonra herşey değişti.ilk zamanlar ipler benim elimdeydi.ben ne dersem olurdu.kalbimi kırmamak için herşeyi yapardı.sıkıştığı noktalarda oturur ağlardı.sonra aşırı kıskançlık ve kısıtlamalar başladı.ben üniversite mezunu 25 yaşında bi insanım.iş hayatıma arkadaş çevreme herşeyime kısıtlamalar getirdi.bir iki kez dayanamıyorum artık bitsin böyle olmaz haksızlık ediyorsun bana dedim.o da hep git istemiyorum dedi.ama ben her seferinde gitmekten vazgeçtim.bliyorum o da beni seviyordu.her kalışım da daha çok değişti.bu sefer saygı iyice elden gitmişti.ufak tartışmalarda bile ağıza alınmayacak hakaretler etti.en son geçen hafta gözümü karartıp yola çıktım.ama yine dayanamdım ve yarı yoldan onun yanına döndüm.kabul etmedi bittin artık.senden bi b.k olmaz.benim babam annemi döverdi söverdi annem yinede o kapıdan ayrılmazdı dedi bana.gel gelelim eve gec gelmeye arkadaşlarıyla takılmaya başladı.psikiyatriye gitmek istediğimi söyledim olaylardan bi kaç gün sonra.bana gerizekalısınn seni doktr bile düzeltemez dedi.inanamıyordum onun bu hallerine.tanıyamıyordum.duygusal vefakar kocam gitmiş yerine kalpsiz ezmekten zevk alan bi adam gelmişti.en sonunda ailem biraz uzak kalın diyerek beni eve getirdi.geliş o geliş.5 gündür ayrıyız sakın geri gelme seni istemiyorum davayı açcaz bitecek bu iş dedi

Çok üstüne düşmüşsün bence bir süre arama dana saygısı kalmamış da zaten.
ikinizde düşünün zaman vet bence
ayrıca annesinin aptallığını senden beklemesin

benim eşim başak burcu.her işi aceledir.öyle bekleyim sabredeyim ya da zamanla düzelir diyecek bi tip hiç değil.yarın bulunduğum şehre geliyor.babam gel konuşalım dedi.bana mesajında ise babana annene söyle kimse umutlanmasın bitti bu iş.herkese senin yüzünden rezil olduğum yetti.gelir gelmez davayı açıyoruz.konuşulacak birşey yok dedi bana

çok üzüldümm durumuna:KK61: okumadım diğerr yazılanları ama belkide böylesi daha hayırlıdırr ilerde daha çok pişman olacaksınn belki çünküü karşı tarafta kararlıysaa zor olabilir ikiniz içinde allah yardımcın olsun cocuğunuz varmı??

Gidemeyecekseniz gitcem bosanamayacaksaniz bosanicam deyip yola cikip geri donup gelmeler filan iliskiyi ayrica lacka edip saygi bitiren seyler bende ikide bir bitti lafini duyup bisey yapamayan gittigi gibi ardina baka baka geri gelen birine cokta saygi duymazdim acikcasi olaylar berbat olabilir ama senin hareketlerinle dahada berbat olmus ya kalip savasacaktin ya gidip bitirecektin

Hayir çocuğumuz yok.esim cok istedi.yumurtaliklarim tembel calisiyodu.catlatma iğnesi felan denedik olmadi.ben bana sahip ciksin.gitmeye kalktigimda beni tutsun istedim hep.cunku ben o cok sey yapmasina ragmen bi ozur dilemesine affettim hep

Geçmiş olsun.
Keşke gittiginizde donmeseydiniz.
Böylece adama vazgecilemez hissi verip bi taraflarını kaldirmissiniz.
Umarim hayırlısı olur sizin icin..

hayırlısı olsun yaşınız çok ufak bu yaşta ıkı boşanma çok yorucu olur insan hayatında allah yardımcınız olsun bı orta yol bulma durumu hiçmi yok ani karar verıyor gıbı eşiniz

Allah yardımcınız olsun, kendini bırakma sakın güçlü ol canım

25 yaşındasın... hangi ara evlendin ne kadar evli kalıp boşandın... bu adamla ne kadar süre sonra tanıştın... çok kısa sürede evlendin.... bu yaşa bunları nasıl sığdırdın.... yorgun olmamak mümkün mü... muhtemelen bu evliliğinde bitecek gibi görünüyor... ama sonuç ne olursa olsun... mutlaka bir uzmana görünmen gerekiyor... kesinlikle psikolojinde ciddi derecede bozukluklar oluşmuştur diye düşünüyorum.... Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah....

Ilk evliligim zorla bana sahio olmasindan sonra oldu 17 yasinda.evden kacmak zorunda kalmistim.8 ay sonra dayak olayi oldu ve ailem geri aldi.univ yi kazandim okudum aralikta simdiki esimle tanıştım. Hersey cok guzel basladi.is ve yuksej lisans icin bir suru sozler verdi bana.hrrsey sahip olana kadarmis.resmen ev hapsine hakaretlere magruz kaldi m.cok sey var anlatilacak da buraya sigmaz.asker psikolojisi hep boyleymis bozuk

Bir asker eşi tanımadım ki kocasından yakınmasın. Sanırım askeriyedeki hiyerarşiden, disiplin ve baskıdan dolayı hınçlarını sevgililerinden/eşlerinden çıkarıyorlar. Bir dönem bi arkadaşımın sevgilisi askerdi, aynı böyle aşırı kıskançlıklar, dengesiz davranışlar, küfürler.. Allah yardımcın olsun..

amin inşallah.pisman olup gelir mi bilmem ama hersey icin cok gec olacak.ben gun gectikce vazgeciyorum ondan.o belki hirsla soylemistir sevmiyorum bosancam felan diye ama gercek olacak ve geldiginde hersey icin cok gec olacakmis gibi geliyor

Kizlar bi kac gelisme felan oldu paylaşmak istiyorum. Dun esimin abisi babami aradi nolcak ne bitcek kendileri cikis yolunu bulamiyorlar diye.meseleler ufak seyler felan filan dedi.sonra olayi bir de benden dinlemek istedigini soyledi bende herseyi anlattm.hic haberimiz yoktu hakaretlerden felan dedi.teli kapatinca esime yuklenmisler.o da babami aradi ykiziniz yalan yanlis seyler anlatiyor.ben kimseye bişey soylememistim bile daha.oraya gelip konusmak istiyordum ama artik hersey belli olacagi varsaydi da olmicak ven gelmiyorum dedi.bende dava acmaya gelicem demedin mi sen bana.buraya geleceksin ve anlasmali bosanma davasini acacaksin.bana bosancam diyip ailene konusup hallederiz diyosun cocuk oyunu mu bu dedim.gelmiyorum ben oraya davayi da acarim kendi memleketimde dedi.bende senin ayagina gelmem.buraya geleceksin dava burda acilacak dedim.buarada esim bana ulasamiyor cunku hattımi kirdim o yuzden ailemi aramak zorunda kaliyorlar hep.sizce ne yapmaliyim su asamada.sessiz sedasiz beklemelimiyim

Kizlar bi kac gelisme felan oldu paylaşmak istiyorum. Dun esimin abisi babami aradi nolcak ne bitcek kendileri cikis yolunu bulamiyorlar diye.meseleler ufak seyler felan filan dedi.sonra olayi bir de benden dinlemek istedigini soyledi bende herseyi anlattm.hic haberimiz yoktu hakaretlerden felan dedi.teli kapatinca esime yuklenmisler.o da babami aradi ykiziniz yalan yanlis seyler anlatiyor.ben kimseye bişey soylememistim bile daha.oraya gelip konusmak istiyordum ama artik hersey belli olacagi varsaydi da olmicak ven gelmiyorum dedi.bende dava acmaya gelicem demedin mi sen bana.buraya geleceksin ve anlasmali bosanma davasini acacaksin.bana bosancam diyip ailene konusup hallederiz diyosun cocuk oyunu mu bu dedim.gelmiyorum ben oraya davayi da acarim kendi memleketimde dedi.bende senin ayagina gelmem.buraya geleceksin dava burda acilacak dedim.buarada esim bana ulasamiyor cunku hattımi kirdim o yuzden ailemi aramak zorunda kaliyorlar hep.sizce ne yapmaliyim su asamada.sessiz sedasiz beklemelimiyim

bu adamdan bi nane olmaz belli bak
bir o yana bir bu yana dönüyor
ugraşılmaz

Size yapılanları bağlı olduğu komutanlığa bildirmeyi dener misiniz ? Bu noktada sizin hayatınız biteceğine onun hayatı bitsin ! En Büyük KK

Once ipler benim elimdeydi demissinya gidip gidip geri donmenle ipler esinin eline gecmis. Oda bunu hoyratca kullaniyor..:KK14:

Boyle yersiz restlesmelerle bir evlilik daha bitecek gibi gorunuyor:KK43:

Back