- 15 Aralık 2016
- 179
- 55
- 13
- 31
- Konu Sahibi enDlesSLove38
-
Çok güzel yazmışsın evet göre duygularima yenik düşüyorum. Hiç suçlamadım 9 ay bekledik sormadım bile. Sadece annesine ve kardeşine olan o düşkünlugu yüzünden ona karşı zaman zaman hircinlastimSen niye suclu hissediyorsun?
Cocuk olnuyor diye onu mu sucladin?
Uzak mi durdun?
Yoksa o kendisinden dolayi cocuk olmuyor diye sana karsi tavir mi aldi?
Bir suru soru var cevap bekleyen. Kendi icinizde tek tek cevaplamaniz gerek.
Aranizda kopanlari tamir edebilecek misiniz?
Bazi seylerin sonunu gordugumuz halde sirf duygularimizin bizi yaniltmasina izin veriyoruz.
Bazen duygularimizi hice saymamiz gerekir. Tek tarafli duygularla omur gecmez yuzunuz gulmez. Sizin sevginiz esinizin adini koyamadigim o duygusunu iyilestirmez.Çok güzel yazmışsın evet göre duygularima yenik düşüyorum. Hiç suçlamadım 9 ay bekledik sormadım bile. Sadece annesine ve kardeşine olan o düşkünlugu yüzünden ona karşı zaman zaman hircinlastim
Evet iyilestirmez. En mantıklı olan canım yansada sabretmem lazımBazen duygularimizi hice saymamiz gerekir. Tek tarafli duygularla omur gecmez yuzunuz gulmez. Sizin sevginiz esinizin adini koyamadigim o duygusunu iyilestirmez.
Ya bir de dikkat ediyorum benim eşim whatshap falan kullanmazdi yani ben msj atarim akşam eve gelir ben geri kendi msjimi kendim okurdum.gerekçesi hep işi olduğu msj atmayı sevmediği olurdu.şu ayrı kaldığımız sürede hep whatshap da çevrimiçi .acaba bole rahat olmasının sebebi başka biri mi
demek yalvariyor lar pisman oluyorlarBoşanmaya dünden razı gibi görünüyor eşin ve ailesi en güzeli dik durman.biliyorum çok zor.bende boşanma sürecindeyim bugün ilk duruşmam vardı.ben katılmadım dayanamam diye eşim gelmiş.ilk günkü gibi içime yeniden acı oturdu.senin konuyu okuyunca aranmayı beklediğim ilk günler geldi aklıma.aradı yalvardı ama sonuç değişmedi.hakkında hayırlısı
Evet ya çok dikkat ediyorum ben babamın evine geldikten sonra yeni ise başladı önce onunla ilgili belki dedim ama mesai bitiminde de gayet aktif ve bu kadar rahat olmasi aklıma baskı birimi var düşüncesini getiriyorBenım eski eşimde iki üç günde bir WhatsApp a girerdi ayrıldıktan 2 gün sonra sürekli çevrimiçi başka biri var diye düşünüyorum
Sanki hiç pişman olmayacak gibi demidemek yalvariyor lar pisman oluyorlar
demek yalvariyor lar pisman oluyorlar[/QUOT o yalvarmalardan sonra dava açtım.dava dilekçeme bir cevap dilekçesi yazmış yalan dolan iftira ne ararsan var.yalvarması değiştim demesi sadece bir oyunmuş.benim eşim ve ailesi de boşanmaya can atıyordu sonuç bu oldu.gitmek isteyen gidiyor canım.YOLUNDAN ÇEKİLDİM BENDE.
Aynen öyle çekil ve izle sadece.Bana da yolumdan çekil mi diyor acaba
10 ay mi oldu sen nasıl dayandın bu kadar zaman ya ben herseye tamam diyip geri dönerim heralde okadar beklersemcnm suan bende seninle hemen hemen ayni sebeplerden dolayi boşanma aşamasındayız ikinci dava gorulecek.10 aydir ayriyiz hala pismanim diyen yok
ben cok cabaladim oysa hakli oldugum.halde yikilmasin diye.ta ki ne.zmn duzelir kosar pesinden birgun ciddi anlamda burnu surterse duserse ozmn aklina gelirsin.dua etmekten baska fayda yok. sen dava acma bekle o acsin hem aman kazanmis olursun
Ya kendimi herseye tamam diyip dönme fikrinden uzaklastiramiyorum yalvarir im yardım edin delirecemAynen öyle çekil ve izle sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?