bosanmak üzereyim :(

Çok güzel yazmışsın evet göre duygularima yenik düşüyorum. Hiç suçlamadım 9 ay bekledik sormadım bile. Sadece annesine ve kardeşine olan o düşkünlugu yüzünden ona karşı zaman zaman hircinlastim

Bazen duygularimizi hice saymamiz gerekir. Tek tarafli duygularla omur gecmez yuzunuz gulmez. Sizin sevginiz esinizin adini koyamadigim o duygusunu iyilestirmez.

Benım eski eşimde iki üç günde bir WhatsApp a girerdi ayrıldıktan 2 gün sonra sürekli çevrimiçi başka biri var diye düşünüyorum

demek yalvariyor lar pisman oluyorlar

Benım eski eşimde iki üç günde bir WhatsApp a girerdi ayrıldıktan 2 gün sonra sürekli çevrimiçi başka biri var diye düşünüyorum
Evet ya çok dikkat ediyorum ben babamın evine geldikten sonra yeni ise başladı önce onunla ilgili belki dedim ama mesai bitiminde de gayet aktif ve bu kadar rahat olmasi aklıma baskı birimi var düşüncesini getiriyor

cnm suan bende seninle hemen hemen ayni sebeplerden dolayi boşanma aşamasındayız ikinci dava gorulecek.10 aydir ayriyiz hala pismanim diyen yok
ben cok cabaladim oysa hakli oldugum.halde yikilmasin diye.ta ki ne.zmn duzelir kosar pesinden birgun ciddi anlamda burnu surterse duserse ozmn aklina gelirsin.dua etmekten baska fayda yok. sen dava acma bekle o acsin hem aman kazanmis olursun

ben herseyi yaptim suan sessizim cekildim aradi beni yilbasindan sonra goruselim bi sonuca ulasalim dedi ama.ben mafoldum dedi.belki de anlasmali bosanalim diyecek bilmiyorum ama belki de duzeldi biseyler oturacak.

10 ay mi oldu sen nasıl dayandın bu kadar zaman ya ben herseye tamam diyip geri dönerim heralde okadar beklersem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…