• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanmak üzereyim :(

Esin ve ailesi bosanmaya dunden razi unurssama canim bosan
Ya bir de dikkat ediyorum benim eşim whatshap falan kullanmazdi yani ben msj atarim akşam eve gelir ben geri kendi msjimi kendim okurdum.gerekçesi hep işi olduğu msj atmayı sevmediği olurdu.şu ayrı kaldığımız sürede hep whatshap da çevrimiçi .acaba bole rahat olmasının sebebi başka biri mi

Merhaba ben 3 yıllık evliyim 3 yılın kısa özeti tartışma kavga gürültü en son olayları kısaca anlatmaya çalışıcam eşimle çocuğumuz olmuyordu beni sürekli doktora götürdü en son kendisi gitti ve doktor ameliyat olmasi gerektiğini söyledi ne olduysa ondan sonra başladı 9 ay bekledim hiç bu knu açılmadı en son ailesiyle gidip tekrar muayene olmuş ve bana ameliyat gününü söyledi ona bile ailesiyle karar verdi . Ameliyattan 10 gün sonra ben babamlara geldim ama aklımda hep boşanma fikri var konuştuk tekrar şans vermek için gittim 4 gün sonra korkunç bir tartışma ağıza alınmayacak sözler. Koşa koşa gelmeseydin gibi babamı arayip cagirdigimda işlem tamam diyip evden gitti babamlara ertesi gün geldiler kimse bizi aramadi bir gün orda kaldık hala arayan olmadı eve esyalarimi almaya gittik alyanslarimi kolyemi almıştı bana da benim masasından para bırakmış hemen hattimi kapattirdi onun ustuneydi ertesi gün valizin bırakmak için gittiğim de kapının kilidini degistirmisler. Şuan 16 gün oldu bir kere kaynanam anneme msj atmış boşanma kağıdı elinize geçerse şaşırmayın yazmış. Birde ertesi gün babamı arayip ben gelcem demiş babam da azarlayinca bir daha ne aradilar ne sordular. Yorum yapın bana ne olur (
anammm arkana bakmadan kac ondan sana koca olmaz dua et bak cocuk bile olmamıs Allah bastan göstermıs sana

Ya bir de dikkat ediyorum benim eşim whatshap falan kullanmazdi yani ben msj atarim akşam eve gelir ben geri kendi msjimi kendim okurdum.gerekçesi hep işi olduğu msj atmayı sevmediği olurdu.şu ayrı kaldığımız sürede hep whatshap da çevrimiçi .acaba bole rahat olmasının sebebi başka biri mi
senden kurtulmak istiolar baska bırını bulmus bosanmanı beklıorlar

Kızlar şimdi en yakın arkadaşının eşi aradı ne kadar dil döktük gidip getirelim dedik ama asla diyor hiç adım atmiyor dedi. Annesi de getir böyle olmaz demiş yok diyormus istemiyorum. Ben aradım bana herseyin düzelme garantisini ver gelip aliyim diyo yoksa ben yolumu seçtim diyo daha arkama bakmamam yoluma gitmem lazım ama neden ikilemde kaldım ben

Boşan in gitsin zaten çocuğunuz da yok. Siz onun ailesisiniz. Ama o benimseyememis.Böyle erkeklerden ne koca ne de baba olur.

Kızlar şimdi en yakın arkadaşının eşi aradı ne kadar dil döktük gidip getirelim dedik ama asla diyor hiç adım atmiyor dedi. Annesi de getir böyle olmaz demiş yok diyormus istemiyorum. Ben aradım bana herseyin düzelme garantisini ver gelip aliyim diyo yoksa ben yolumu seçtim diyo daha arkama bakmamam yoluma gitmem lazım ama neden ikilemde kaldım ben
Tekrar mı aradın?

Sakin geri donme
Ben ilk ayriliktan sonra inandim geri dondum ve tam 10 yil sonra simdi 2 cocukla yeniden baba evindeyim
Onun yuzunden yani kimse degismez
Bundan ne koca ne de baba olur
Ailesinin kukla gibi yonettigi erkekten seni ailesi gibi gormeyen adamdan inan hayir gelmez. Yol yakinken cocuk yokken BOSAN

o kadar karışık yazmışsınız ki hiç bir şey anlamadım en son eşinizde problem varmış ameliyat günü almaya ailesiyle gitmiş almış film orda kopmuş sanıyorum. ama sen ameltiyattan 10 gün sonra neden ailenin yanına gittin?

Ya biz eşimle 3 yıldır ne zaman kavga etsek yüzde 90 onun annesi yüzünden oldu babası 8 yıl önce bırakıp gitmiş . Buda kendini bir türlü ordan cekemedi.zaten beraber yaşamak istediler ben istemedim 2 sokak vardı aramızda eşim bulduğu her fırsatta ordaydi.artık bana olan ilgisizlik canıma tak etti . Herşeye kavga çıkarır oldum.son tartışmamiz ameliyatından 10 gün sonra oldu . Bana koşa koşa 20 yaşında gelmeseydin dedi. Babamı arıyorum dedim ara sen istemiyosun diye sana gitme diye yalvarmami bekleme Güle güle dedi. Babamı aradım işlem tamam dedi ve annesine gitti yine.biz iki gün kayseri de kaldık atamalarını bekledik.aramak söyle dursun onlar hattimi kapattı. Kapının kilidini degistirdiler. Alyansimi almış evden. Biz sivas döndük iki gün sonra kaynanam anneme msj atmış boşanma kağıdı elinize geçerse şaşırmayın yazmış. Ertesi gün babamı arayip ben gelcem demiş babam da azarlayinca bir daha kimse aramadi.takı salak ben dünarayana kadar.dünde azarlayip hiç bişey değişmez sonu yok ben yolumu seçtim dedi. bir garip oblomov bir garip oblomov

Değişmez biliyorum değişmez
Sakin geri donme
Ben ilk ayriliktan sonra inandim geri dondum ve tam 10 yil sonra simdi 2 cocukla yeniden baba evindeyim
Onun yuzunden yani kimse degismez
Bundan ne koca ne de baba olur
Ailesinin kukla gibi yonettigi erkekten seni ailesi gibi gormeyen adamdan inan hayir gelmez. Yol yakinken cocuk yokken BOSAN
Değişmez biliyorum değişmez . adam iki hafta sonra aradigimda bile bana nefret kustu ozlemek şurda dursun ha eminim iki üç ay sonra yalvarir ama ben yine biliyorum ki bu adam degismez

Bence en az onun kadar sende kendini suçluyorsun, yoksa aramazdın!
Evet malesef sucluyum gibi hissediyorum. Keşke dediğim şeyler var. Keşke daha çok sarilsaydim. Sevgi mi daha çok hissettirseydim. Sonra da diyorum ki ama ben elimden geleni yaptim o hiç bir şey yapmadı. Bu sefer dün ki konuşma geliyo aklıma dedi ki ben sana ne yaptım . Sevdim.aldatmadim dovmedim. İçmedim ben ne yapacam. Ya dönüp herseyi sineye çekeceğim iki katını yapmasina dahi göz yumacagim yada içimi acıta acıta bu bitecek

Sen niye suclu hissediyorsun?
Cocuk olnuyor diye onu mu sucladin?
Uzak mi durdun?
Yoksa o kendisinden dolayi cocuk olmuyor diye sana karsi tavir mi aldi?

Bir suru soru var cevap bekleyen. Kendi icinizde tek tek cevaplamaniz gerek.

Aranizda kopanlari tamir edebilecek misiniz?

Bazi seylerin sonunu gordugumuz halde sirf duygularimizin bizi yaniltmasina izin veriyoruz.

Back