- 15 Aralık 2016
- 179
- 55
- 13
- 31
- Konu Sahibi enDlesSLove38
-
+1Boşan gitsin, mutlu değilsin.
Ha bir de;
Doktora 'ailesiyle' gitmiş demişsin.. Sizin de bir aile olduğunuzu benimseyememişsiniz bile...
Edit: o size benimsetememiş.
Canim benim o an öyle kotu oldum ki tam arayip konustuktan sonra yazdım haklısın.Çok karışık yazmışsınız.Hiç bir şey anlaşılmıyor.
☺ bekliyorum zaten .babam annesine neden hayatlarina karistin demiş benim hiç bir seyden haberim yok oğlum anlatmak bile diyormusBoşanma davasını sen açma o açsın süründürhukuk zaten kadının yanında bir de davayı o açarsa ekmeğine kaymak sürmüş olur. elinden geldiğince her şeyini iste anlasın anasıyla birlikte eşinin arkasından iş çevirmek neymiş!
ah hiç sorma öyle kotu kalpliler ki çok kırıldım çok ..Boşanma davasını sen aç, işlem tamam diye mesaj gönder.
Şükür namazı kıl, lokum dağıt. Kurban falan kes yani.
Ne kadar terbiyesiz bir aile.
Ya aslında bende biliyorum ki o kadın yaşadığı sürece bizden bi aile olmaz.ama aradan 16 gün geçmiş özlemiştir sandım. Gel nasıl istersen öyle yaparız der zannettim ama adamın umrunda bile değil.Sen istemiyor musun boşanmayı? Dönmesinimi bekliyorsun?
Amin.hayırlısı olur inşallah allah sana da güç versin canım bende gidemem davaya dayanamam ama eminim o kafasını dik tutar tutar gelir .Boşanmaya dünden razı gibi görünüyor eşin ve ailesi en güzeli dik durman.biliyorum çok zor.bende boşanma sürecindeyim bugün ilk duruşmam vardı.ben katılmadım dayanamam diye eşim gelmiş.ilk günkü gibi içime yeniden acı oturdu.senin konuyu okuyunca aranmayı beklediğim ilk günler geldi aklıma.aradı yalvardı ama sonuç değişmedi.hakkında hayırlısı
En çok da bu zoruma gitti . Ben o zman 3 yıldır orda niye göz yaşı döktümEsin ve ailesi bosanmaya dunden razi unurssama canim bosan
Bence de evlenmesin 32 yaşında hala anne den korkan bir adam . Telefon alırız anneden saklariz. Kazak alırız 50 ye aldiiysak 30 deriz . Sanki karnını annesi doyuruyor. Evlendigimden beri çalışıyorum ben. Hatta bir ay geçti geçmedi esim çalışmayı düşünmüyor musun dedi bana . O zman dan beri Afedersin eşşek gibi çalışıyorum ama biz öyle anneden korkuyoruz.Olmaz bu evlilik umutsuz vaka.annesi yönetiyor sizin evliliginizi.böyle adamlar evlenmesin lutfen yaaa lutfen..irite oluyorum bunları duyunca
Allah görüyor yapılanları elimden geleni yaptim diyene kadar mücadele ettim orda. Beddua etmek istemiyorum. Ama allah büyüktür.Canım malesef bu ilişki yürümez. Aynı benim hesap Kocanı ailesi yönetiyor kukla gibi ... ben ilerisini goremiyorum. Dik dur yıkılma. Biterse dünyanın sonu değil. Bır aile yuvaya kolay yikabiliyorsa sanma ki mutlu olurlar. Sen egilme güçlü ol.
Allah böyle şeyler yaşayan herkese sabır versin çok zormus teşekkür ederim.+1
konusahibi allah sabir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?