• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanmak üzereyim :(

enDlesSLove38

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
179
55
13
31
Merhaba ben 3 yıllık evliyim 3 yılın kısa özeti tartışma kavga gürültü en son olayları kısaca anlatmaya çalışıcam eşimle çocuğumuz olmuyordu beni sürekli doktora götürdü en son kendisi gitti ve doktor ameliyat olmasi gerektiğini söyledi ne olduysa ondan sonra başladı 9 ay bekledim hiç bu knu açılmadı en son ailesiyle gidip tekrar muayene olmuş ve bana ameliyat gününü söyledi ona bile ailesiyle karar verdi . Ameliyattan 10 gün sonra ben babamlara geldim ama aklımda hep boşanma fikri var konuştuk tekrar şans vermek için gittim 4 gün sonra korkunç bir tartışma ağıza alınmayacak sözler. Koşa koşa gelmeseydin gibi babamı arayip cagirdigimda işlem tamam diyip evden gitti babamlara ertesi gün geldiler kimse bizi aramadi bir gün orda kaldık hala arayan olmadı eve esyalarimi almaya gittik alyanslarimi kolyemi almıştı bana da benim masasından para bırakmış hemen hattimi kapattirdi onun ustuneydi ertesi gün valizin bırakmak için gittiğim de kapının kilidini degistirmisler. Şuan 16 gün oldu bir kere kaynanam anneme msj atmış boşanma kağıdı elinize geçerse şaşırmayın yazmış. Birde ertesi gün babamı arayip ben gelcem demiş babam da azarlayinca bir daha ne aradilar ne sordular. Yorum yapın bana ne olur (

Boşanmaya dünden razı gibi görünüyor eşin ve ailesi en güzeli dik durman.biliyorum çok zor.bende boşanma sürecindeyim bugün ilk duruşmam vardı.ben katılmadım dayanamam diye eşim gelmiş.ilk günkü gibi içime yeniden acı oturdu.senin konuyu okuyunca aranmayı beklediğim ilk günler geldi aklıma.aradı yalvardı ama sonuç değişmedi.hakkında hayırlısı

Canım malesef bu ilişki yürümez. Aynı benim hesap Kocanı ailesi yönetiyor kukla gibi ... ben ilerisini goremiyorum. Dik dur yıkılma. Biterse dünyanın sonu değil. Bır aile yuvaya kolay yikabiliyorsa sanma ki mutlu olurlar. Sen egilme güçlü ol.

Boşanma davasını sen açma o açsın süründür ;) hukuk zaten kadının yanında bir de davayı o açarsa ekmeğine kaymak sürmüş olur. elinden geldiğince her şeyini iste anlasın anasıyla birlikte eşinin arkasından iş çevirmek neymiş!

Çok karışık yazmışsınız.Hiç bir şey anlaşılmıyor.
Canim benim o an öyle kotu oldum ki tam arayip konustuktan sonra yazdım haklısın.

Ya biz eşimle 3 yıldır ne zaman kavga etsek yüzde 90 onun annesi yüzünden oldu babası 8 yıl önce bırakıp gitmiş . Buda kendini bir türlü ordan cekemedi.zaten beraber yaşamak istediler ben istemedim 2 sokak vardı aramızda eşim bulduğu her fırsatta ordaydi.artık bana olan ilgisizlik canıma tak etti . Herşeye kavga çıkarır oldum.son tartışmamiz ameliyatından 10 gün sonra oldu . Bana koşa koşa 20 yaşında gelmeseydin dedi. Babamı arıyorum dedim ara sen istemiyosun diye sana gitme diye yalvarmami bekleme Güle güle dedi. Babamı aradım işlem tamam dedi ve annesine gitti yine.biz iki gün kayseri de kaldık atamalarını bekledik.aramak söyle dursun onlar hattimi kapattı. Kapının kilidini degistirdiler. Alyansimi almış evden. Biz sivas döndük iki gün sonra kaynanam anneme msj atmış boşanma kağıdı elinize geçerse şaşırmayın yazmış. Ertesi gün babamı arayip ben gelcem demiş babam da azarlayinca bir daha kimse aramadi.takı salak ben dün arayana kadar.dünde azarlayip hiç bişey değişmez sonu yok ben yolumu seçtim dedi.

Boşanma davasını sen açma o açsın süründür :KK66: hukuk zaten kadının yanında bir de davayı o açarsa ekmeğine kaymak sürmüş olur. elinden geldiğince her şeyini iste anlasın anasıyla birlikte eşinin arkasından iş çevirmek neymiş!
☺ bekliyorum zaten .babam annesine neden hayatlarina karistin demiş benim hiç bir seyden haberim yok oğlum anlatmak bile diyormus

Boşanmaya dünden razı gibi görünüyor eşin ve ailesi en güzeli dik durman.biliyorum çok zor.bende boşanma sürecindeyim bugün ilk duruşmam vardı.ben katılmadım dayanamam diye eşim gelmiş.ilk günkü gibi içime yeniden acı oturdu.senin konuyu okuyunca aranmayı beklediğim ilk günler geldi aklıma.aradı yalvardı ama sonuç değişmedi.hakkında hayırlısı
Amin.hayırlısı olur inşallah allah sana da güç versin canım bende gidemem davaya dayanamam ama eminim o kafasını dik tutar tutar gelir .

Olmaz bu evlilik umutsuz vaka.annesi yönetiyor sizin evliliginizi.böyle adamlar evlenmesin lutfen yaaa lutfen..irite oluyorum bunları duyunca
Bence de evlenmesin 32 yaşında hala anne den korkan bir adam . Telefon alırız anneden saklariz. Kazak alırız 50 ye aldiiysak 30 deriz . Sanki karnını annesi doyuruyor. Evlendigimden beri çalışıyorum ben. Hatta bir ay geçti geçmedi esim çalışmayı düşünmüyor musun dedi bana . O zman dan beri Afedersin eşşek gibi çalışıyorum ama biz öyle anneden korkuyoruz.

Canım malesef bu ilişki yürümez. Aynı benim hesap Kocanı ailesi yönetiyor kukla gibi ... ben ilerisini goremiyorum. Dik dur yıkılma. Biterse dünyanın sonu değil. Bır aile yuvaya kolay yikabiliyorsa sanma ki mutlu olurlar. Sen egilme güçlü ol.
Allah görüyor yapılanları elimden geleni yaptim diyene kadar mücadele ettim orda. Beddua etmek istemiyorum. Ama allah büyüktür.

Back