Boşanmak üzereyim

İnsan korkuyor benim 15 yılim bu adamın yanında geçti çok güzel geçti ama son 1 yıl olan oldu

Konuşucam aynen ama dusunmeden edemiyorum çok korkuyorum ya yapamazsam ya basaramazsam
Korkmanız çok normal, daha cocukmssunuz onunla büyümüşsünüz neredeyse.

Önce ailenizle konuşun destekleri varsa gerisi kolayca hallolur. Önce bir kaç ay kendinize zaman tanırsınız toparlanmak için. Sonra içinize sinen bir iş bulup keyfinize bakarsınız.

Evet gerçekten öyle onunla büyüdüm ailemin destegi var şükür inşallah kısa sürede toparlarim

O kadar küçük evlenmişsin ki hatırlamıyorsun normal hayatı. Tabi ki yapabilirsin. Daha 32 yaşındasın ve o kadar gençsin ki.

Evet gerçekten öyle onunla büyüdüm ailemin destegi var şükür inşallah kısa sürede toparlarim
Uzun da sürebilir kisa da sürebilir.. kendinize zaman tanıyın lütfen. Alışkanlıklardan ve konfor alanlarından çıkmak çok zordur, küçükmüşsünüz 15 yıl az değil.

Ailenizin destek olması çok güzel, mutlaka toparlayıp ynei bir sayfa açacaksınız hiç endişe etmeyin.

İnanmak başarmanın gerçekten yarısı. Ailen arkanda dururmuş bu çok iyi. Yavaş yavaş yolunu çizersin. Kadınlar kafalarına koyduklar mı bir şeyi mutlaka yaparlar. Onunla doğmadınız mis gibi yaşarsınız.

Konuşucam aynen ama dusunmeden edemiyorum çok korkuyorum ya yapamazsam ya basaramazsam

Önce bir iş bulup öyle boşansaniz sorun yaşamazdınız. Ama hiç bir hazırlık yapmadan boşanırsaniz sorun değil sorunlar yaşarsanız. Tâbi nasıl bir aileniz olduğu da çok önemli.

O kadar küçük evlenmişsin ki hatırlamıyorsun normal hayatı. Tabi ki yapabilirsin. Daha 32 yaşındasın ve o kadar gençsin ki.
Evet gerçekten bilmiyorum galiba her seyimde o vardı yanımda yalnız hiç birşey yapmadım yani şuan düşünüyorumda benim hiç kendi hayatım olmamis hep onun hayatını yaşamışim

Evet gerçekten bilmiyorum galiba her seyimde o vardı yanımda yalnız hiç birşey yapmadım yani şuan düşünüyorumda benim hiç kendi hayatım olmamis hep onun hayatını yaşamışim
Bak 32 yaşında kavuşuyorsun kendi hayatına. Yeniden doğum gibi düşün. Zümrüdü Anka gibi kül olmasan doğamazsın

Önce bir iş bulup öyle boşansaniz sorun yaşamazdınız. Ama hiç bir hazırlık yapmadan boşanırsaniz sorun değil sorunlar yaşarsanız. Tâbi nasıl bir aileniz olduğu da çok ön

Önce bir iş bulup öyle boşansaniz sorun yaşamazdınız. Ama hiç bir hazırlık yapmadan boşanırsaniz sorun değil sorunlar yaşarsanız. Tâbi nasıl bir aileniz olduğu da çok önemli.

Bak 32 yaşında kavuşuyorsun kendi hayatına. Yeniden doğum gibi düşün. Zümrüdü Anka gibi kül olmasan doğamazsın
Teşekkür ederim

Ya aslında ailem tam destek ama ben onlara yük olmak istemiyorum

Teşekkür ederim

Kötü bir evlilikten ve eşten boşanmak yeniden doğmak gibidir, korkmayın...

Önce bir iş bulup öyle boşansaniz sorun yaşamazdınız. Ama hiç bir hazırlık yapmadan boşanırsaniz sorun değil sorunlar yaşarsanız. Tâbi nasıl bir aileniz olduğu da çok önem

Kötü bir evlilikten ve eşten boşanmak yeniden doğmak gibidir, korkmayın...
Aslında eşim kötü biri değil di son 1 yıla kadar çok güzel bı evliliğim vardı ama işte

Çok üzüldüm. Aynı yaştayız ve üç çocuk 15 yıl. Yeni hayata alışmak tabi ki zor olur ama yapamadığınız her şeyi yapın. Bi işe girin çalışın. Anneniz çocuklara bakarsa çok kolay olur. Dışardan da okuyun lütfen. Dünya varmış dersiniz buna emin olun.

Çiçeğim yolun bahtın açık olsun. İnan ki her şeye alışıyorsun. Allah sağlık derdi vermesin. Git ailenin yanına. Herşey halledilir zamanla. Bir pislikten kurtulunca omuzlarından yük atınca nefes alacaksın. Yoluna çiçekler serilsin.
Korkma, duygusal dalgalanmalar olması normal, endişe etmen, tedirgin hissetmen hepsi normal. Ama geçecek. Çalışmıyorsan hemen bir iş bulup girmelisin ne olursa olsun. Market, fırın, kasiyerlik vs. ne olursa çalış. Kendini daha iyi hissedeceksin.

Kendi isteginizle gelmeyecek geriye bir 15 yıl .Ne diyelim seçimler sonuçlar basaramanak ne neyi başaracaksınız onu anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…