- 14 Şubat 2025
- 19
- 7
- 1
- 31
- Konu Sahibi manolyasahra
İnsan korkuyor benim 15 yılim bu adamın yanında geçti çok güzel geçti ama son 1 yıl olan oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam gidin o zaman neden durasınız ki?Bakar tabiki her zaman arkamdalar
Korkmanız çok normal, daha cocukmssunuz onunla büyümüşsünüz neredeyse.Konuşucam aynen ama dusunmeden edemiyorum çok korkuyorum ya yapamazsam ya basaramazsam
Evet gerçekten öyle onunla büyüdüm ailemin destegi var şükür inşallah kısa sürede toparlarimKorkmanız çok normal, daha cocukmssunuz onunla büyümüşsünüz neredeyse.
Önce ailenizle konuşun destekleri varsa gerisi kolayca hallolur. Önce bir kaç ay kendinize zaman tanırsınız toparlanmak için. Sonra içinize sinen bir iş bulup keyfinize bakarsınız.
O kadar küçük evlenmişsin ki hatırlamıyorsun normal hayatı. Tabi ki yapabilirsin. Daha 32 yaşındasın ve o kadar gençsin ki.Merhaba arkadaşlar ben 17 yaşında evlendim 15 yıldır evliyim ve şuan boşanma aşamasındayim ama ben çok korkuyorum boşanmaktan yani benim size sormak istediğim nasıl yapicam alisabilecekmiyim baştan nasıl basliycam başından geçen varsa onlarin bu konuyla ilgili bilgilerine ihtiyacım var
Uzun da sürebilir kisa da sürebilir.. kendinize zaman tanıyın lütfen. Alışkanlıklardan ve konfor alanlarından çıkmak çok zordur, küçükmüşsünüz 15 yıl az değil.Evet gerçekten öyle onunla büyüdüm ailemin destegi var şükür inşallah kısa sürede toparlarim
Konuşucam aynen ama dusunmeden edemiyorum çok korkuyorum ya yapamazsam ya basaramazsam
Evet gerçekten bilmiyorum galiba her seyimde o vardı yanımda yalnız hiç birşey yapmadım yani şuan düşünüyorumda benim hiç kendi hayatım olmamis hep onun hayatını yaşamışimO kadar küçük evlenmişsin ki hatırlamıyorsun normal hayatı. Tabi ki yapabilirsin. Daha 32 yaşındasın ve o kadar gençsin ki.
Bak 32 yaşında kavuşuyorsun kendi hayatına. Yeniden doğum gibi düşün. Zümrüdü Anka gibi kül olmasan doğamazsınEvet gerçekten bilmiyorum galiba her seyimde o vardı yanımda yalnız hiç birşey yapmadım yani şuan düşünüyorumda benim hiç kendi hayatım olmamis hep onun hayatını yaşamışim
Önce bir iş bulup öyle boşansaniz sorun yaşamazdınız. Ama hiç bir hazırlık yapmadan boşanırsaniz sorun değil sorunlar yaşarsanız. Tâbi nasıl bir aileniz olduğu da çok ön
Önce bir iş bulup öyle boşansaniz sorun yaşamazdınız. Ama hiç bir hazırlık yapmadan boşanırsaniz sorun değil sorunlar yaşarsanız. Tâbi nasıl bir aileniz olduğu da çok önemli.
Teşekkür ederimBak 32 yaşında kavuşuyorsun kendi hayatına. Yeniden doğum gibi düşün. Zümrüdü Anka gibi kül olmasan doğamazsın
Ya aslında ailem tam destek ama ben onlara yük olmak istemiyorumÖnce bir iş bulup öyle boşansaniz sorun yaşamazdınız. Ama hiç bir hazırlık yapmadan boşanırsaniz sorun değil sorunlar yaşarsanız. Tâbi nasıl bir aileniz olduğu da çok önemli.
Haklısıniz teşekkür ederimİnanmak başarmanın gerçekten yarısı. Ailen arkanda dururmuş bu çok iyi. Yavaş yavaş yolunu çizersin. Kadınlar kafalarına koyduklar mı bir şeyi mutlaka yaparlar. Onunla doğmadınız mis gibi yaşarsınız.
Teşekkür ederimUzun da sürebilir kisa da sürebilir.. kendinize zaman tanıyın lütfen. Alışkanlıklardan ve konfor alanlarından çıkmak çok zordur, küçükmüşsünüz 15 yıl az değil.
Ailenizin destek olması çok güzel, mutlaka toparlayıp ynei bir sayfa açacaksınız hiç endişe etmeyin.
Kötü bir evlilikten ve eşten boşanmak yeniden doğmak gibidir, korkmayın...Merhaba arkadaşlar ben 17 yaşında evlendim 15 yıldır evliyim ve şuan boşanma aşamasındayim ama ben çok korkuyorum boşanmaktan yani benim size sormak istediğim nasıl yapicam alisabilecekmiyim baştan nasıl basliycam başından geçen varsa onlarin bu konuyla ilgili bilgilerine ihtiyacım var
Önce bir iş bulup öyle boşansaniz sorun yaşamazdınız. Ama hiç bir hazırlık yapmadan boşanırsaniz sorun değil sorunlar yaşarsanız. Tâbi nasıl bir aileniz olduğu da çok önem
Aslında eşim kötü biri değil di son 1 yıla kadar çok güzel bı evliliğim vardı ama işteKötü bir evlilikten ve eşten boşanmak yeniden doğmak gibidir, korkmayın...
Çiçeğim yolun bahtın açık olsun. İnan ki her şeye alışıyorsun. Allah sağlık derdi vermesin. Git ailenin yanına. Herşey halledilir zamanla. Bir pislikten kurtulunca omuzlarından yük atınca nefes alacaksın. Yoluna çiçekler serilsin.Konuşucam aynen ama dusunmeden edemiyorum çok korkuyorum ya yapamazsam ya basaramazsam