Boşanmak üzereyim

Evet maalesef ev tutmamakla hata ettik.
Çok seviyordum o yüzden çok denedim maddi açıdan kendi işimden ötürüde rahattım hep o yönde asla eşimin parasını kullanayım diye düşünmedim ama benim çalıştığım kazandığım parayıda harcadığımda sıkıntı ederdi. Genel olarak parası olup harcayamayan tiplerden

Terapiyi çok önerdim ama kendisi boşuna para mı vericez diyip kestirip attı.
Yok anlaşmalı boşanma açtım hiçbir şey istemiyorum kendisinden aslında yaşattığı psikolojik şiddetten ötürü nafaka iste diyen çok oldu ama ailem ve ben ondan gelen hiçbir şeyi istemiyoruz

Tamam
Çok yanlış yoldasın. Dön ve öp kocanı. Daha falakaya bile yatırmamış henüz hemen boşanılır mı aaaaa
kesinlikle boşan ama haklarını da al madem durumu da iyi yaptıklarını çeksin sakın bu adama dönüp bir de çocuk yapma sakın canım
Anlaşmalı boşanıcaz
evet kendime kızıyorum fazlasıyla katlandığım için.. Her istediğini o şekilde yaptırmaya çalıştı asla evlilik sorumluluğunada girmedi maalesef aynı eve girince çok değişiyorlar. Yorumunuz için teşekkür ediyorum

Şiddete karşıyım ama eşiniz eşşek sudan gelene kadar dövülseydi böyle olmazdı.

Ozaman bosanmalisin hemen. Bu tür pislikler cinayet bile işler. Uzak dur ama nafakadan da vazgeçme derim. Hatta nafaka paralarıyla tatillere çık kız.

Narsist bir eş ile evlenmişsin bunlar çok güzel manipule edip sonrası çirkefleşif
Kadına cehennemi yaşatıyorlar

eşin aynen böyle biri.
Ev kuramayacak çapsız biri. Beceriksiz pinti ve karaktersiz biri. Hem cebinde 5 kuruş yok hem evleniyor hem ailelerle sığıntı gibi yaşıyor hem de bunlara katlanan kadına saldırıyor. Allah korumuş da çocuğun olmamış. Hemen boşan hemen. Bence engelle muhatap da olma hiç. Can çıkar huy çıkmaz. Evliliğin cicim ayında bunları yapan ileride canına da zarar verir.

5 kuruşu olmasa yine iyi anlayışla karşılarım ama parası varken ev kurmadı cimrilikten ve sorumluluktan kaçmak için boşandık bu arada ama hala yazıyor çok pişmanım diye

5 kuruşu olmasa yine iyi anlayışla karşılarım ama parası varken ev kurmadı cimrilikten ve sorumluluktan kaçmak için boşandık bu arada ama hala yazıyor çok pişmanım diye
Ohhh beter olsun. Engelle sürünsün pislik. Ne demek sokağa atmak kadını. Ya başına birşey gelse. Ben bildiğin pislik bir heriften boşandım. Evden bir kere gidecektim ben giderim dedi toplandı gitti. Yani ondan mikrobu var mı derdim varmış kurtulmuşsun. Ailen yurtdışında sanırım. Bas git hayatını yaşa o da kudursun

Engelledim heryerden ailemin yanınada taşındım hayatımı geri kazanmaya çalışıyorum şükür işimde var burda ,umarım bu acıda hemen geçer bazen ağır geliyor.Çok teşekkür ederim

Şu zamana kadar durduğunuz hataymış. Umarım evlilik sözleşmesi falan da yapmamışsınızdır da şu öküzün parasını afiyetle yersiniz.

Siz bu adamla uğraşacağınıza yurtdışında ailenizin yanında iyi bir işte çalışsanız tl ile kocanıza yakın para kazanırsınız zaten. Çok afedersiniz bu davarı da çekmemiş olursunuz. Niye izin alıyorsunuz dışarı çıkarken. Benim kocamda pek menem bişey değil ama bu adam da bile isteye çekilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…