Boşanmak mı? Boşanmamak mı?

kalmayanhevesler

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
40
27
6 senedir evliyim 1 yaşında bebeğim var. Kendi memleketimi bıraktım ve 6 senedir eşimin memleketinde yaşıyorum. Eşim muhafazakar ve çalışmamı istemedi. Bende bunu bilerek evlendim ama sonrasında bu durum beni çok özgüvensiz ve yalnız birine çevirdi fakat eşimin fikri değişmedi. Eşim evliliğimizin başından beri bilgisayar bağımlısıydı benimle adam akıllı ilgilenmedi. Ama kime bu sorunumdan bahsetsem ki ailemde buna dahil, ne güzel işte evde oturuyor oyun oynuyor kumarı yok, içkisi yok, karı kız ayağı yok hep gözünün önünde dediler. Bende demek ki ben şımarığım diye düşündüm. Hamileyken eşim kendi internet kafesini açtı ve geceleri dükkanda çalışmaya başladı. Sabah eve gelip uyuyup sonra direkt yine işe gidiyor. Evde hayatım tek başıma geçiyor. 2 senedir bir gün bile tatil yapmadı. Dışarı bebeğimle cıkıyorum ve ailecek gezen insanlara o kadar özeniyorum ki. Eşim, cok para lazım gececi eleman da bulamıyorum diyip her gün sabaha kadar calısıyor. Benimle asla ilgilenmiyor. Bir özel günümüz, anımız yok. Kendi ailemden bahsetmem gerekirse annem 69 yaşında babam yok. Çalışma hayatım yok. Bırak herşeyi dön annenin evine çalış paranı kazan diyorum kendime. Sonrada durup bebeğine kim bakıcak büyütücek ya herşey daha zor olursa diyorum… yaşım 28 buarada. Akıl verirseniz cok sevinirim.

Son düzenleme:
Biraz önce kadin çalışmak istemediği için parasızlıktan (açlıktan) iki ayda boşanma noktasına gelmiş çiftin konusunu okudum ...

Sizin adam gece gündüz iki işte birden çalışıyor, bu sayede sizin ve çocuğun bütün maddi ihtiyaçlarınız karşılanıyor, bu sayede evde oturup rahat rahat bebeğinizi büyütme lüksünüz var, çalışmayı düşünmüyorsunuz (eşim izin vermiyor demeyin allahaskina, 28 yaşına kadar hiç çalışmamış bir insan, çalışmak istemiyordur, net) Adam daha ne yapsin demeye geldim...

6 senedir evliyim 1 yaşında bebeğim var. Kendi memleketimi bıraktım ve 6 senedir eşimin memleketinde yaşıyorum. Eşim muhafazakar ve çalışmamı istemedi. Bende bunu bilerek evlendim ama sonrasında bu durum beni çok özgüvensiz ve yalnız birine çevirdi fakat eşimin fikri değişmedi. Eşim evliliğimizin başından beri bilgisayar bağımlısıydı benimle adam akıllı ilgilenmedi. Ama kime bu sorunumdan bahsetsem ki ailemde buna dahil, ne güzel işte evde oturuyor oyun oynuyor kumarı yok, içkisi yok, karı kız ayağı yok hep gözünün önünde dediler. Bende demek ki ben şımarığım diye düşündüm. Hamileyken eşim kendi internet kafesini açtı ve geceleri dükkanda çalışmaya başladı. Sabah eve gelip uyuyup sonra direkt yine işe gidiyor. Evde hayatım tek başıma geçiyor. 2 senedir bir gün bile tatil yapmadı. Dışarı bebeğimle cıkıyorum ve ailecek gezen insanlara o kadar özeniyorum ki. Eşim, cok para lazım gececi eleman da bulamıyorum diyip her gün sabaha kadar calısıyor. Benimle asla ilgilenmiyor. Bir özel günümüz, anımız yok. Kendi ailemden bahsetmem gerekirse annem 80 yaşında babam yok. Çalışma hayatım yok. Bırak herşeyi dön annenin evine çalış paranı kazan diyorum kendime. Sonrada durup bebeğine kim bakıcak büyütücek ya herşey daha zor olursa diyorum… yaşım 28 buarada. Akıl verirseniz cok sevinirim.
Evde 2 yabancı gibi misiniz cinsel hayat yok mu?

Biraz önce kadin çalışmak istemediği için parasızlıktan (açlıktan) iki ayda boşanma noktasına gelmiş çiftin konusunu okudum ...Sizin adam gece gündüz iki işte birden çalışıyor, bu sayede sizin ve çocuğun bütün maddi ihtiyaçlarınız karşılanıyor, evde oturup rahat rahat bebeğinizi buyutuyorsunuz, çalışmayı düşünmüyorsunuz (eşim izin vermiyor demeyin, 28 yaşına kadar hiç çalışmamış bir insan, çalışmak istemiyordur, net) Adam daha ne yapsin demeye geldim...
Gece ve gündüz iki işte çalışmıyor. Kendi internet kafesinde geceleri kasaya bakıyor. Sabah eve gelip yatıyor akşam uyanıp geri işine gidiyor.

6 senedir evliyim 1 yaşında bebeğim var. Kendi memleketimi bıraktım ve 6 senedir eşimin memleketinde yaşıyorum. Eşim muhafazakar ve çalışmamı istemedi. Bende bunu bilerek evlendim ama sonrasında bu durum beni çok özgüvensiz ve yalnız birine çevirdi fakat eşimin fikri değişmedi. Eşim evliliğimizin başından beri bilgisayar bağımlısıydı benimle adam akıllı ilgilenmedi. Ama kime bu sorunumdan bahsetsem ki ailemde buna dahil, ne güzel işte evde oturuyor oyun oynuyor kumarı yok, içkisi yok, karı kız ayağı yok hep gözünün önünde dediler. Bende demek ki ben şımarığım diye düşündüm. Hamileyken eşim kendi internet kafesini açtı ve geceleri dükkanda çalışmaya başladı. Sabah eve gelip uyuyup sonra direkt yine işe gidiyor. Evde hayatım tek başıma geçiyor. 2 senedir bir gün bile tatil yapmadı. Dışarı bebeğimle cıkıyorum ve ailecek gezen insanlara o kadar özeniyorum ki. Eşim, cok para lazım gececi eleman da bulamıyorum diyip her gün sabaha kadar calısıyor. Benimle asla ilgilenmiyor. Bir özel günümüz, anımız yok. Kendi ailemden bahsetmem gerekirse annem 80 yaşında babam yok. Çalışma hayatım yok. Bırak herşeyi dön annenin evine çalış paranı kazan diyorum kendime. Sonrada durup bebeğine kim bakıcak büyütücek ya herşey daha zor olursa diyorum… yaşım 28 buarada. Akıl verirseniz cok sevinirim.
Bu laf çok saçma geliyor bana: içkisi, sigarası, kumarı yok...

Gece ve gündüz iki işte çalışmıyor. Kendi internet kafesinde geceleri kasaya bakıyor. Sabah eve gelip yatıyor akşam uyanıp geri işine gidiyor.
Ha iki işte çalışıyor ha iki kişilik çalışıyor ama sonuçta size ve çocuğunuza bakıyor...Ne yapsın esnaf adam akşam 5 ten sonra ve hafta sonları dükkanı kapatıp olmayan parayla sizi mi gezdirsin?

Neden üniversite okudun ki o zaman? Yanlış anlama ama özellikle biz Türk kadınları eşeği sağlam kazığa bağlamak zorundayız.
Başta evde geniş geniş oturup koca parası yemek hoşlarına gidiyor, birkaç yıl sonra evde canları sıkılınca vay adam benle ilgilenmiyor oluyor...Adam yarın aldatıp dövüp evden kovsa kucağında çocukla sokakta aç kalacak haberleri yok, bı de adam aşka kuşko yapmıyor diye kafadan dert yaratıyorlar....

Başta evde geniş geniş oturup koca parası yemek hoşlarına gidiyor, birkaç yıl sonra evde canları sıkılınca vay adam benle ilgilenmiyor oluyor...Adam yarın aldatıp dövüp evden kovsa kucağında çocukla aç kalacak haberi yok, bı de adam aşka kuşko yapmıyorum diye kafadan dert yaratıyorlar....
ne kadar negatif ne kadar değişik bir insansınız. Düşmanınıza konuşur gibi konuşuyorsunuz. Nefretinizi kusma sebebiniz nedir?

6 senelik evlilikte ilgisizligi yeni mi basladı? Geceleri calıstıgı icin gündüz illaki dinlenecek ama sizinle ve cocuguyla hic ilgilenmeyip vakit geçirmiyorsa ,mutsuzsanız ve sevmiyorsanız keske cocuktan önce bir karar alsaydınız.Simdi anne 80 yasında kendi bakıma muhtacken cocuga da bakacak kimse yoksa çalısma durumunuz bir süre daha sıkıntılı.Anne evine gitseniz geçiminiz zorlasır mı?

Kucagindaki çocugun akibeti?
Evladımın akibetini benden iyi siz mi biliceksiniz? Biz aç kalsak karnımızı siz mi doyurucaksınız yoksa ben mi? Yada şuanda karnımızı siz mi doyuruyorsunuz? Benden daha mı iyi düşüneceksiniz benim evladımı? Köstek değil destek olun. Olumlu yada olumsuz yazarsınız ama tanımadığınız birine nefret kusamazsınız. İyi akşamlar

Boşanacak bi durum göremedim ben. İş yerini yeni açtıysa düzen oturtmaya çalışıyordur. Yapısı da bu adamın. Romantik, aşk böcüğü bi adam olmadığı baştan belliymiş. Çok mutsuzsanız boşanın tabi. Annenizin evinde bebekle daha mutlu olacaksanız siz bilirsiniz. Adamın kötü, çekilmez huyları var mı ilgisizliği dışında ? Boşanma konusunu hiç konuştunuz mu ?

6 senelik evlilikte ilgisizligi yeni mi basladı? Geceleri calıstıgı icin gündüz illaki dinlenecek ama sizinle ve cocuguyla hic ilgilenmeyip vakit geçirmiyorsa ,mutsuzsanız ve sevmiyorsanız keske cocuktan önce bir karar alsaydınız.Simdi anne 80 yasında kendi bakıma muhtacken cocuga da bakacak kimse yoksa çalısma durumunuz bir süre daha sıkıntılı.Anne evine gitseniz geçiminiz zorlasır mı?
İlgisizlik daha öncede vardı dediğim gibi bilgisayar oynuyordu ve bunu her iki aileyede bir sıkıntı var diye söylediğimde “ adam evinde oturuyor. Seni dövmüyor aldatmıyor kafelerde gezmiyor kumar oynamıyor ne güzel işte evde gözünün önünde oturuyor saçmalama ne boşanması” dediler. Bende dediğim gibi kendimi durduk yere sorun yaratan biri gibi hissettim ve bu durumu kabullendim içimde normalleştirdim. Çocuk olduktan sonra artık yorulduğumu aslında sevgiyede ihtiyacım olduğunu eşimle vakit geçirmek istediğimi ve onun bu seferde işle meşgul olduğunu fark ettim.

Boşanacak bi durum göremedim ben. İş yerini yeni açtıysa düzen oturtmaya çalışıyordur. Yapısı da bu adamın. Romantik, aşk böcüğü bi adam olmadığı baştan belliymiş. Çok mutsuzsanız boşanın tabi. Annenizin evinde bebekle daha mutlu olacaksanız siz bilirsiniz. Adamın kötü, çekilmez huyları var mı ilgisizliği dışında ? Boşanma konusunu hiç konuştunuz mu ?
Kavga sırasında hızlı sinirlenir. Bir kaç kavgamızda beni derinden vurmaya çalıştı. Sende karı olsaydın karılık yapsaydın o zaman gibi cümleler söyledi. Siniri ve aniden öfkelenmesi dışında ve ilgisizliği dışında bir sorunu yok

Bu evlilik hayati degil ki bana gore. Bebeginiz biraz buyusun krese verecek yasa gelince calisin bosanin. Daha cok gencsiniz resmen esiniz yokmus gibi ama adi var.
İnanın bunu bir tek ben mi düşünüyorum dedim herkes öyle şeyler yazmış ki kendimi suçlu hissettim. Eşime diyorum ki bir gece cıkıp eve gelmedin. Bu gecede eşimle uyuyayım parasına tüküreyim ya bugünde kazanmıyım demedin diyorum. Aklıma gelmedi ne bileyim diyor. 2 senedir bir gece beraber uyuyamadım eşimle ama öyle şeyler yazmış ki forumdakiler kendimde hata buldum sanki

X