Boşanmak kotu aile iki çocuk...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Esmanur7816

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
81
86
8
30
Merhaba kizlar 6 yaşında oğlum 15 aylık bir kızım var kayınvalide ile altliustu müstakil evde yaşıyoruz. Oğlumda hafif otizm var gereken tüm.tedavu eğitim herşeyi yapıyorum oturduğum yer nezih bir semt bahçeli ortamı tam çocuklara uygun bunun için buradayim.

Eşimle hamile kaldığındamdan beri cinsel ilişkimiz yok. Yaklaşınca opusmekten ileri gitmiyor çocukları bahane ediyor işsiz kaldı onu bahane ediyor borçlar falan diyor devamlı bitik devamlı yorgun arada kalkıp yardım ediyor sağolsun.
Ama çocuklarla ilgi hiç yok AVM ye gideris bizden ayrı takılır markete gideriz arabada bekler.

Çocukları kayinv bırakmak zaten sorun bakamiyor 6 yıldır evliyiz hix tatile gitmedik eşim jerseye para bulur ama bu konuda param yok para yüzünden der. Ben demeden bunalmadan hadi gel kahve içelim seni bı yemeğe götüreyim.demez..

Kendi aileme gelince berbat bir aileye sahibim asla arkamda durmayan yalancı ikiyüzlü paragöz insanlar onlara kalsa ne var canım bir elim yağda bir elim balda.

Asciydim işimi bıraktım hamile kalınca.bir mesleğim mevcut fakat sorsanız cebimde 50 TL param var

Mutsuzum eşimi seviyorum ona kalsa aramızda bir şey yok evliliklerde böyle dönemler olur fakat ben bitik isteksiz mutsuz bir durumdayım şimdi boşanmak istesem eşim bana kin duyae beni sebdigini söylüyor fakat iletisim.kursmiyorum cunku devamlı beni suçlar ben haksız olurum bağırır çağırır iki çocukla tek başına hayat nasıl kurulur ne yapmam gerekir.

1 sene önce de aynı konuyu açmışsınız… gördüğünüz üzere mutlu değilsiniz. Başkalarının dediklerini umursamayın lütfen. Mutsuz olan sizsiniz. Aşçılık gibi çok güzel bir mesleğiniz var, otellere, okullara, hastanelere vb başvurun. Eşiniz çocuklar için nafaka da verecek zaten. İnanın onsuz daha mutlu olursunuz

Hamile kalmadan önce ilişkiniz nasıldı ki? Adam hep böyleymiş de siz simdiye kadar görmezden gelmişssiniz.Ne güzel mesleginiz var iyi baba degil,iyi bi eş hatta standart bi eş bile değilken zorunda değilsiniz bence de katlanmaya.

Oğlumdan sonra ayda bir 5 ayda bir bazen yilda idi fakat ben abartiyormiuim bilmiyorum günün yorgunluğunu atmak için insan gelkr eşine sarilmazmi ne bileyim gel bı sohbet edelim demez mi bı sirnasmazmi.. ben mi çok şey istiyotum

Peki nereden başlanır kızımı oğlumu nasıl bırakacağım

Bazıları sevgisini sözlü ya da fiziksel olrak göstermez ,gösteremez ya da sevmez ama sevgi istendiğinde gayet hissettirilebilir bir duygu.Sırnasmak ,muhabbetten öte cinsellik sıklıgınız cok cok az yani hastalık vs yoksa sürekli yorgunlugu öne sürüyorsa sizin bilmediğiniz farklı durumlar olabilir :/

Yüzünüze söylemediğini şeyleri o işteyken mesaj olarak yazın .bazen insanlar yüz yüze konuşmaya çekinir özellikle araya mesafeler girmişse ..sizin ilişkinizde de mesafeler oluşmuş .eş değil arkadas değil yabancıdan farksız olmuşsunuz.bunlari ona bı şekilde soyleyin yoksa düzelmez.

Ne gibi farklı bir dudum

Calismiyor evde

İş bulamiyor ve bence kendi de alıştı evde olmaya kira gelirlerinin var fakat borçlar var pek karşılamıyor durumu suanki ekonomik sıkıntıyı

Bugün,konu sahibinin kocasının çalışmadığı tüm gün evde pineklediği bir konu daha okumuştum. Hayırdır bu erkekler arası yeni moda fln mi? Evde bomboş oturalım akımı mı var? E sorması ayıp nasıl geçiniyorsunuz? İş bulamayan adamı anlarım ama kayfi evde oturan adamı anlamıyorum. Tüm gün evde miskin miskin oturmasın E bari çocuklara o baksın siz çalışın da bir işe yarasın

Bir tanıdığımızın eşi de evlendiklerinden beri çalışmıyor işi yok yani adamın.Ama kirada evleri,dükkanları var onları alıyor her ay.Kadın da kendine yetecek kadar ve gayet rahat bir işte çalışıyor.Ama kadın maddi sıkıntı çekmiyor yani şimdi adam çalışmıyor ama kadını da yaşatıyor.E bunlar hem çalışmıyor, hem eziyetleri var yani.Öyle şey mi olur?

Hem kel hem fodul gibi.. hayır cinsellik de yok bu evliliğin elle tutulur bir yanı yok.. valla çekilir dert değil..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…