Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kirada değiliz. 8 tane kira gelirimiz var ama bunlar bu zamanda artık yetmiyor çalışsın istiyorum ama her bulduğum.ise bahane arıyor maddi olarak öyle aman aman bir sıkıntı içinde değilim
Daha önce konuşmaya çalıştım dedim biz neden birlikte olamıyoruz kızıyor sinirleniyor benim sağlık sorunum yok işte cociklar var ağlıyorlar yok iş derdi yok o derdi hel bir bahane
Depresyonda olabilir mi? Hani çalışmayan , size düşkün olmayan ama elalemle cıvıl cıvıl olan bir adam olabilir o zaman başkaları ile mutlu düzen değiştirmemek için /kendi işi gücü görülsün diye veya çocuklar için sizinle beraber derim.Ama anladığım eşiniz hiç kimse ile hiçbirşey yapmayan bir durumda..
Otizim suphesini bile bazı erkekler kaldiramiyor artı iş aramak istemiyor gelirim var diyerek eşiniz depresyon da ....emin olarak yazıyorum ...siz onu psikologa gitmeye ikna edin...yaşıyor sadece..amaçsız iyi kötu demeden yaşıyor .Dr a götürün kesin depresyon da..baktınız Dr gitmiyor zorlanıyorsanuz boşanmayı düşünürsünüz özel ilgi gereksinimli çocuğunuz var heryere herkese emanet edemezsiniz onu çalışmaya çok vaktiniz bile olmaya bilir eğer okula başlarsanız.sorunun asıl kaynagi eşiniz onu önce Dr götürün sonra düzelmezse bir yoluna bakarsınız