kızlar ben bosanmak ıstıyorum cunku artık esıme tehamul edemıyorum ya bır ınsan bu kadar bencıl olurmu hep kendınımı dusunur 5sene arkadaslık yaptıktan sonra evlendık cok ıyı tanıdıgımı dusunuyodum ama yanılmısımbencıl ınsanın tekı ılgısız dogumdan sonra anesının bana yaptıgı terbıyesızlık sonucu esımın aılesıyle gorusmeyı kestıkten sonra cok degıstı bunu( yazmak bana cok utanc verıyo ve boyle bır seyı ozur dıleyerek yazıyorum )ılıskıye bıle neredeyse ayda1kez gırıyoruz 3gunluk ızın vermıs calıstıgı yer ve esım tek basına bodruma gıtmek ıstıyo neymıs cok bunalmıs asıl bunalan benım ay sonunu zor getıren neredeyse bayramdan bayrama ustume basıma bısey alıyorum butun gun bebegımle ugrasıyorum asıl bunalan benım hadı ustune gıtmıyım dıyorum ıyı davranıyorum yok ben ıyı davrandıkca kotulesıyo
koltukta uyumus kaldırıp yatagımıza yatırdım sarıldım ve bana soyledıgı aaaa bıktırdın oldu sınırıme kalktım cok sınırlerım bozuk sanırım ask kımız bıttı benden uzaklastı artık dayanamıyorum evlı kalmak ıstemıyorum ne kavdan anlıyo ne guzellıkten
koltukta uyumus kaldırıp yatagımıza yatırdım sarıldım ve bana soyledıgı aaaa bıktırdın oldu sınırıme kalktım cok sınırlerım bozuk sanırım ask kımız bıttı benden uzaklastı artık dayanamıyorum evlı kalmak ıstemıyorum ne kavdan anlıyo ne guzellıkten