Allahin belasi bu kaynanalar ya ve kaynanalar isterse alinsin EN IYI KAYNANA OLU KAYNANADIR..............canim benim cok uzuldum esinin bu densizliklerine onu herhakiyle ceken sen ama beyimiz bodrumda bilmem neresini gezdirip ava cikicak neymis kafasi dagilacakmis aslinda iyi bir merdaneylede o kafa rahatca dagilir ya neyse ...................kafasiz kaba bencil bir baba yazik degil mi arkadasim sana bak iyi bir ailen varmis revami boyle okuz kadinlarin yetistirdigi beyinsiz adamlara omur tuketmek yarin bir gun oglun cekip gidecek kaldi ki erkek cocugu ya sen sana da donup anne cekmeseydin bana mi sordun derken arkanda zor gecmis yillar birakacaksin omur curutuceksin hayatimiza bak arkadasim ne kisa kelebek omru gibi seni yetistirmis ailene bak birde karsidaki cehalet abidelerine iyi dusun burcu avuclarindan akan giden ve bir kez yasayacagin hayati oglun bile olsa biranda feda etme birgun yanliz kalinca boyle bir adama tahammul etmis olmak sana ne kazandiracak hele askta bitmis tukenmisse ASK BESLENMEK ISTER EMEK ISTER YOKSA OLUR GIDER.....umarim aldigin her kararda mutlu olursun
yazdıklarınızı göndermeden önce dönüp hiç okuyormusunuz?
yüzünü görmediğiniz bir kadın ve adam için bu kadar ağır ithamlarda bulunmanız doğrumu?
ne demek öküz kadın,beyinsiz adam felan.
yrıca topik sahibi arkadaşta bu laflar için "hoop ne oluyorsun.kızsamda o benim kocam sonuçta.ağzını topla" diyeceğine teşekkür ediyor.
hanımlar hak ettiğiniz saygıyı görüyorsunuz...
tasalanmayın:içelim: