- 9 Mart 2024
- 24
- 18
- 29
- Konu Sahibi bluemystery
Merhaba arkadaşlar yeni evliyim 6 ay kadar oldu 4 aydır da maalesef korneam tekrarlayan biçimde yırtılıyor doktor stres kaynaklı dedi bir türlü korneam kaynamayınca son çare ameliyat ettiler yeni yeni gözümü açmışken asla strese ve darbeye maruz kalmamam gerekiyordu fakat eşimin ailesi ve kardeşleri her birinin parası pulu olmasına rağmen eşimden para istemeye devam ediyorlar. Bayram harçlıklarından tutun çocuklarına hediyeler köyden peynir söylemeye kadar eşime yaptırıyorlar ama siz yeni evlisiniz şu parada sizin olsun bizde size ev hediyesi aldık gibi durum asla yok bu yüzden eşimle defalarca tartıştık artık olay kız kardeşinin kaynanasını ağırlamaya kadar gelince evde kıyamet koptu ben eğitimli çalışan bir kadınım böyle şeylerle uğraşamam dedim önce tartıştık sonra ayrı yattık derken 2 gün önce eşim beni dövdü. Varsa yoksa benim ailem diyor beni benimseyememiş. Bu şiddet ilk kez oluyor bildiğiniz tekme tokat girdi eli ameliyat olmuş gözüme de geldi gözüm şişti korneam riske girdi tabii ki silik bir kadın olmayıp hemen polise gittim darp raporu ve uzaklaştırma kararı aldım . Ailem her ne kadar bir kez daha dene hemen boşanılmaz dese de korneamın tekrar hasar görmesi benim için son bıktıran bu aile problemi çözülecek gibi değil tekrar barışmanın da anlamı yok ailesi para verin gelin gidin de kabul etmiyorsan boşana getirdiler lafı. Oğulları dövmek istememiştir ben bir şey yapmışımdır dediler . size sorum şu boşanma davası nasıl açabilirim 1 yıldan önce açılıyor mu sonuçta darp raporum da var ne yapmalıyım süreç nasıl ilerler direkt adliyeye mi gitmeliyim