Çalışıyormussunuz bosanin kızınızla yepyeni bir hayat kurun kimsenin boyunduruğu altına girmeden. Namusu bacak arasından ibaret zannedenlere boyun eğmeyin ben hissediyorum ki bunun üstesinden gelebilirsinizAynen öyle arkadanda sana sahip çıkacak kimse olmayınca hep başkarınına boyun eğiyorsun tamam diyorsun ama bir yere kadar. Ama ben hep hatayı kendimde arayan bir tip olduğum için acaba haksızlık mı ediyorum bazen diyorum buda hep bana destek vermeyenlerin hep git ne halin varsa gör diyenlerin eseri
Aslında söyle ki ben izinli olduğum gün kızımla gidecektim çok beklediğim bir filmdi. Eşime dedim kızımla gideceğim diye oda nerden geliyor bu rahatlık dedi kızımız öyle büyük bir çocuk değil yanında olmaz dedi bende arkadaşımla gideyim kızımız yanıda kalsın dedim arkadaşımıda tanıyor zaten tamam olur git dedi ben sizi alırım dedi sonra dükkana bir geldim sonuç bu üstelik bana sonra sen şaka yapıyorsun sandım ben yoksa izin vermezdim şu rezilliğini gör diye izin verdim diyorKonunun dışında bir şey merak ediyorum.
Akşamdan sonra dışarıda olmak benim normalim değil mesela.
Mesaiden sonra eşimin de normali değil. Böyle durumlarda ya biz arkadaşlarla sinemaya gitmeyi düşünüyoruz. Sen çocuğa bakabilecek misin? Bir planımız var mı? Gitsem sorun olur mu? gibi sormaz mısınız birbirinize...
Bunu sadece kadın anlamında değil erkekler için de aynı şey geçerli. Aynı evde yaşıyoruz nihayetinde.
Çalışıyormussunuz bosanin kızınızla yepyeni bir hayat kurun kimsenin boyunduruğu altına girmeden. Namusu bacak arasından ibaret zannedenlere boyun eğmeyin ben hissediyorum ki bunun ç
Çok teşekkür ederim.Çalışıyormussunuz bosanin kızınızla yepyeni bir hayat kurun kimsenin boyunduruğu altına girmeden. Namusu bacak arasından ibaret zannedenlere boyun eğmeyin ben hissediyorum ki bunun üstesinden gelebilirsiniz
Yok bu sefer kesin kararlıyım dün özür dilerim dedi sadece kabul etmedim sabrım bitti herşeye yine dayanırdım bir ihtimal kızım için ama o söz çok ağrıma gitti yıllardır tek başına çarşıya gitmemiş ben bir sinemaya gittim diye o lafı haketmedim. Boşanırsam ailemin yanına gideceğim ailem ankara da o yüzden işimi bırakamak zorundayım orda yine başka bir işe girerim.O da boşanmak istiyomuş madem boşa gitsin.
Ama pek ihtimal vermiyorum açıkcası boşanacağına.Ben böyle sorumsuz,böyle basit bir olay için bana iffetsiz diyen adamla evli kalmazdım.Ayrıca işi neden bırakıyosun boşanacam diye? Tam tersi işine daha çok sahip çıkman lazım değil mi boşanma aşamasında?
Konunun dışında bir şey merak ediyorum.
Akşamdan sonra dışarıda olmak benim normalim değil mesela.
Mesaiden sonra eşimin de normali değil. Böyle durumlarda ya biz arkadaşlarla sinemaya gitmeyi düşünüyoruz. Sen çocuğa bakabilecek misin? Bir planımız var mı? Gitsem sorun olur mu? gibi sormaz mısınız birbirinize...
Bunu sadece kadın anlamında değil erkekler için de aynı şey geçerli. Aynı evde yaşıyoruz nihayetinde.
dayımlar araya girdi boşansan burası küçük yer it kopuk peşine düşer seni rahat bırakmazlar ailesine kendini sevdir eşinde düzelir dediler
Aslında söyle ki ben izinli olduğum gün kızımla gidecektim çok beklediğim bir filmdi. Eşime dedim kızımla gideceğim diye oda nerden geliyor bu rahatlık dedi kızımız öyle büyük bir çocuk değil yanında olmaz dedi bende arkadaşımla gideyim kızımız yanıda kalsın dedim arkadaşımıda tanıyor zaten tamam olur git dedi ben sizi alırım dedi sonra dükkana bir geldim sonuç bu üstelik bana sonra sen şaka yapıyorsun sandım ben yoksa izin vermezdim şu rezilliğini gör diye izin verdim diyor
Benim 21:30 da eve gelmem dışarda benden başka kadın olmaması ve beni getirmek için birilerinden (sözde) araba dileniyor olmasıymışRezillik?
Bence mevzu sinema değil. Kimse arabasını vermeyince eziklenmiş basbayağı. Araba bulsaydı gider alırdı eşiyle arkadaşını ve hiç öyle iffetsiz falan demezdi. Siz taksiyle dönün ben veririm parasını demesi de eşinin arkadaşına karşı kuyruğu dik tutmak. Normal efendi bir adam olsa "adam gibi çalışıp düzgün gelirim olsaydı da ne arabamı satardım ne de eşimi gidip almak için kimsenin ağız kokusunu çekerdim" derdi. Kendi ezikliğinin acısını karısından çıkarmış işte.Bi sinemaya da gidemeyeceksen... Bi sinemaya gittin diye iffetsiz olacaksan ... ohoooo... hem calis cocukla hem ot gibi yaşa istiyor galiba??? Bu kadar basit bi olaydan bu denli sözler dökmesi gelecekteki kavgaların seviyesinin habercisi diye düşünüyorum
Yani öylede olabilir ama ettiği laflar ağır yani gerek yok iffetsiz filan tartışsın da yani herşeyin bi ölçüsü varBence mevzu sinema değil. Kimse arabasını vermeyince eziklenmiş basbayağı. Araba bulsaydı gider alırdı eşiyle arkadaşını ve hiç öyle iffetsiz falan demezdi. Siz taksiyle dönün ben veririm parasını demesi de eşinin arkadaşına karşı kuyruğu dik tutmak. Normal efendi bir adam olsa "adam gibi çalışıp düzgün gelirim olsaydı da ne arabamı satardım ne de eşimi gidip almak için kimsenin ağız kokusunu çekerdim" derdi. Kendi ezikliğinin acısını karısından çıkarmış işte.
Bu arada iş işten geçmiş ama 14 yaşında başlayıp 18 yaşında evlenip 21 yaşında anne olmak ne demek ya! Konu sahibi eşinize kaçmış olabilir misiniz? 18 yaşında evlenmişseniz 17 yaşında başlamıştır isteme söz falan. Kimse demedi mi yaşı küçük evlenemez diye.
O çok bilmiş dayı, koruyamaz mıymış yeğenini it kopuktan? Kendilerine namuslarına laf gelmesin diye yapıyorlar. Psikopatla yaşamak zorunda olsun, kolu bacağı kırılsın ama sakın boşanmasın. Namus önemli.
Anneniz babanız destek vermiş işte boşan demişler. Dayı kim oluyor ki? İt kopuk niye peşinize düşecekmiş? Düşecek olan it kopuk hiç evlenmemiş bekarın da peşine düşüyor. Geri göndererek resmen başınızı yakmışlar.Evet haklısınız ama ben ilk evlendiğimde ailesi beni türküm diye onlara ayak uyduramıyorum diye dışlamıştı ben o ara gittim ailemin yanına anne babam boşan dediler ama dayımlar araya girdi boşansan burası küçük yer it kopuk peşine düşer seni rahat bırakmazlar ailesine kendini sevdir eşinde düzelir dediler bende bana kimse destek vermeyince çaresizce gittim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?