Boşanmak istiyorum..

Çalışıyormussunuz bosanin kızınızla yepyeni bir hayat kurun kimsenin boyunduruğu altına girmeden. Namusu bacak arasından ibaret zannedenlere boyun eğmeyin ben hissediyorum ki bunun üstesinden gelebilirsiniz

O da boşanmak istiyomuş madem boşa gitsin.
Ama pek ihtimal vermiyorum açıkcası boşanacağına.Ben böyle sorumsuz,böyle basit bir olay için bana iffetsiz diyen adamla evli kalmazdım.Ayrıca işi neden bırakıyosun boşanacam diye? Tam tersi işine daha çok sahip çıkman lazım değil mi boşanma aşamasında?

Aslında söyle ki ben izinli olduğum gün kızımla gidecektim çok beklediğim bir filmdi. Eşime dedim kızımla gideceğim diye oda nerden geliyor bu rahatlık dedi kızımız öyle büyük bir çocuk değil yanında olmaz dedi bende arkadaşımla gideyim kızımız yanıda kalsın dedim arkadaşımıda tanıyor zaten tamam olur git dedi ben sizi alırım dedi sonra dükkana bir geldim sonuç bu üstelik bana sonra sen şaka yapıyorsun sandım ben yoksa izin vermezdim şu rezilliğini gör diye izin verdim diyor

Çalışıyormussunuz bosanin kızınızla yepyeni bir hayat kurun kimsenin boyunduruğu altına girmeden. Namusu bacak arasından ibaret zannedenlere boyun eğmeyin ben hissediyorum ki bunun üstesinden gelebilirsiniz
Çok teşekkür ederim.
Yok bu sefer kesin kararlıyım dün özür dilerim dedi sadece kabul etmedim sabrım bitti herşeye yine dayanırdım bir ihtimal kızım için ama o söz çok ağrıma gitti yıllardır tek başına çarşıya gitmemiş ben bir sinemaya gittim diye o lafı haketmedim. Boşanırsam ailemin yanına gideceğim ailem ankara da o yüzden işimi bırakamak zorundayım orda yine başka bir işe girerim.

Bunu sormak, danışmak farklı ‘izin istemek’ farklı. Biz arkadaşlarla yarın sinemaya gitmeyi düşünüyoruz sen çocuğa bakabilir misin cümlesiyle yarın arkadaşlarımla sinemaya gidebilir miyim cümlesi apayrı birbirinden. Eşim benim velim mi ne münasebet sinemaya gidebilir miyim diyeyim o da tamam git diye izin versin. Bir planımız varsa eşim hatırlatır zaten şu işimiz vardı diye. Burda konu sahibinin gidip gidememesi adamın iki dudağının arasından çıkacak lafa bağlı.

Rezillik?

Kavga etmeye bahane aramış beyefendi...
Kadın kendine vakit ayıramz sinema bile çok lüks direkt iffete bağlamış
.Başkasındn araba bulamyınca size patlamış.her şeyin hıncını sizden çıkarıyorsa işiniz çok zor.
Sorumluluk sahibi olmayan adamlar evlenmesin hep arkasının toplanmasını bekliyorlar.Başarısızlıklarında eşlerini sebep görüyorlar

Bence mevzu sinema değil. Kimse arabasını vermeyince eziklenmiş basbayağı. Araba bulsaydı gider alırdı eşiyle arkadaşını ve hiç öyle iffetsiz falan demezdi. Siz taksiyle dönün ben veririm parasını demesi de eşinin arkadaşına karşı kuyruğu dik tutmak. Normal efendi bir adam olsa "adam gibi çalışıp düzgün gelirim olsaydı da ne arabamı satardım ne de eşimi gidip almak için kimsenin ağız kokusunu çekerdim" derdi. Kendi ezikliğinin acısını karısından çıkarmış işte.

Bu arada iş işten geçmiş ama 14 yaşında başlayıp 18 yaşında evlenip 21 yaşında anne olmak ne demek ya! Konu sahibi eşinize kaçmış olabilir misiniz? 18 yaşında evlenmişseniz 17 yaşında başlamıştır isteme söz falan. Kimse demedi mi yaşı küçük evlenemez diye.
O çok bilmiş dayı, koruyamaz mıymış yeğenini it kopuktan? Kendilerine namuslarına laf gelmesin diye yapıyorlar. Psikopatla yaşamak zorunda olsun, kolu bacağı kırılsın ama sakın boşanmasın. Namus önemli.

Yani öylede olabilir ama ettiği laflar ağır yani gerek yok iffetsiz filan tartışsın da yani herşeyin bi ölçüsü var

Sen evde koca besliyorsun. Çalışmıyor, altınlarını yiyor, sen çalışınca maaşını yiyor.

Erkek rolüne girmişsin. Erkek olsaydın sağlam bir erkek olurdun .

Boşa gitsin düşünme bile, zaten erkeğin çalışmaması boşanma sebebi. Hiç değilse maaşını sadece kızınla harcarsın +1 e gerek yok.

Anneniz babanız destek vermiş işte boşan demişler. Dayı kim oluyor ki? İt kopuk niye peşinize düşecekmiş? Düşecek olan it kopuk hiç evlenmemiş bekarın da peşine düşüyor. Geri göndererek resmen başınızı yakmışlar.

Kıskanmış işte senin arkadaşınla sinemaya gltmeni tembel teneke

Bir de ben erkek değilim diye bağırması
Haklısın adam olsan çalışırdın deseydin

Hiç düşünme arkana bakmadan git
Daha 25 yaşında insansın
Ömür boyu böyle bunu mu çekeceksin ?
Senin yaşındakiler daha evliliğini bile yapmadı sende 4 yaşında çocuk var
Hep derim insan kendini tanıdığı yaşta evlenmeli
Siz resmen çocuk gelin olmuşsunuz
Kızınıza üzüldüm

Bu sahneler bana çok tanıdık geliyor. İnsanın demek kolay burdan. Ama mutsuz olduğunuz yerde durmamalısınız bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…