boşanmak istiyorum maddi durumum buna el vermiyor avulakatsiz boşanan varmi aranizda

Hayaletc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2021
64
17
3
25
Merhaba kizlar bana yardim eder misiniz nolur boşanmak istiyorum maddi durumum buna el vermiyor avulakatsiz boşanan varmi aranizda

Konu yanlış yere açılmış.
Kardeşim avukatsiz boşandı
Önce dilekçe hazırlıyorsunuz.bosanma nedeni,nafaka ve tazminat isterseniz onu yaziyorsunuz.
Net miktarı hatırlamıyorum ama masraflar için 500-600 TL odemistik biz.
Anlaşmalı değildi ama eski eniştem sorun çıkartmadı ve tek celsede boşandılar.

Konu yanlış yere açılmış.
Kardeşim avukatsiz boşandı
Önce dilekçe hazırlıyorsunuz.bosanma nedeni,nafaka ve tazminat isterseniz onu yaziyorsunuz.
Net miktarı hatırlamıyorum ama masraflar için 500-600 TL odemistik biz.
Anlaşmalı değildi ama eski eniştem sorun çıkartmadı ve tek celsede boşandılar.
Tam olarak ne zman boşandılar yenimi bide benim 1 yıl dolmadı dolmayan evliliklerde anlaşmalı bosanma olmazmış çekişmeli olmaliymis galiba

Tam olarak ne zman boşandılar yenimi bide benim 1 yıl dolmadı dolmayan evliliklerde anlaşmalı bosanma olmazmış çekişmeli olmaliymis galiba
Yeni bosanmadilar 6 sene oldu galiba ama onlar uzun süre evli kaldılar.simdi masrafların fiyatı yükselmiştir başka bişey değişmedi.
Komşum boşandı yeni avukatsiz.dilekce verdi masrafları ödedi çekişmeli oldu dava onlarda tek celsede boşandı.
Evet tek seferde ödedik ama dediğim gibi miktarı hatırlamıyorum.simdi muhtemelen daha fazla olabilir.

Eğer ödeyecek durumunuz yoksa devletten yardım talep edin.psikolojik ve fiziksel şiddet varsa şönime başvurun.oradan hem avukat konusunda da yardım ederler.
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. konu yanlış yere açılmış bdv de daha çok yardımci olurlar.

Aynen şimdi daha fazladır bana avukatsiz zor olur bosanamassin falan dediler de bende öğrenmek istedim çok teşekkür ediyorum size bana yardımcı oldunuz Allah razı olsun

Back