- 16 Haziran 2011
- 15.206
- 64.817
- 798
Peki akıntısının fotoğrafını siteye yükleyen hanginizdi ? İnşallah hemşire olan değildir.2 hemsire 1 ev hanimi canim o da ben ev hanimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki akıntısının fotoğrafını siteye yükleyen hanginizdi ? İnşallah hemşire olan değildir.2 hemsire 1 ev hanimi canim o da ben ev hanimi
O benim evime geldiğinde ne yapıyorsa ben de onun evinde öyle davranırım ama öyle birden çekmem elimi ayağımı, alıştıra alıştıra yapmak lazım. Her seferinde bir adım geri atarak.Merhaba arkadaşlar. Abimin eşi iki yüzlü cıktı. Yüzüme güler hep dili de çok tatlidir ama abimi dolduruyormus yanima gelip kalsa cocuga baksa azicik destek olsa bana flan diyormus bende evliyim ve benim de kendime göre hayatim var . Hep onda kalip ona yardim edeyim istiyor. Zaten elimden geldigince yardim ediyorum cocugu gonder bende dursun diyorum gondermiyorlar. Maddi manevi destek oluyorum ama yetmiyor. Abimj dolduruyor kendi bize geldiginde hicbir sey ellemiyor oturuyor. Boyle insana nasil davranilir aramiz iyi aslinda yani ben iyiysem iyiyiz desem daha dogru abim icin alttan aliyorum
Size ne pardon da ? Buraya her bisey soranın seceresiyle mi görevlisin ?Peki akıntısının fotoğrafını siteye yükleyen hanginizdi ? İnşallah hemşire olan değildir.
Ay sonunda saçma seylerle ilgilenmeyip soruma yazan biri olduO benim evime geldiğinde ne yapıyorsa ben de onun evinde öyle davranırım ama öyle birden çekmem elimi ayağımı, alıştıra alıştıra yapmak lazım. Her seferinde bir adım geri atarak.
Ya onun doğurduğu çocuğa neden yatılı kqlıp sen bakacaksın, o ne saçmalık. Nöbetli bir işte falan mı çalışıyor, öyle bile çalışıyor olsa kocası bakacak çocuğa, babası o sonuçta.
esın sana saygı duymuyormu benim eşimin haberi var mesela buraya girdiğimi biliyor hiçte gel bakayım demedıBanlasınlar o zaman napalım yani paradan kactigimiz yok evli barkli insanlariz esimizden gizli sormak istedigimiz konular oluyor buradan soruyoruz ben hesap acmayi bilmem kendi hesabimdan acsam mailim bilgisayarda acik esim bildirimleri gorur yani yapacak biseyim yok arkadasim kendi hesabindan istediginizi sorabilirsiniz dedi zaten ben ilk defa soru soruyorum zirt pirt girmiyoruz genelde o kendi kullaniyor ayda yilda bir rica edip biz giriyoruz
Herkesin eşi sizinki kadar anlayışlı değildir siz daha iyi bilirsiniz hani düzenli giriyorsunuz ya neler neler duymuş görmüşşünüzdür sonuçta ..esın sana saygı duymuyormu benim eşimin haberi var mesela buraya girdiğimi biliyor hiçte gel bakayım demedı
bu destegı fazla abartmıssınızKardesiz cunku yani benim olmadigi yerde o destek onun olmadigi yerde ben destek oluyorum hep boylrydi ve bu sayede cok sukur evimiz arabamiz oldu 4 kardes birbirmize destek olarak buyuduk
Neden yengene çocuğunu bana gönder diyorsun? Kimse başkasının çocuğuna bakmak zorunda değil. Abine kardeşin bizde kalsa, çocuğa baksa ,destek olsa diyormuş. Ne alaka yani? Neden mecburmuş gibi hissettiniz? İstediği kadar gevelesin dursun.Merhaba arkadaşlar. Abimin eşi iki yüzlü cıktı. Yüzüme güler hep dili de çok tatlidir ama abimi dolduruyormus yanima gelip kalsa cocuga baksa azicik destek olsa bana flan diyormus bende evliyim ve benim de kendime göre hayatim var . Hep onda kalip ona yardim edeyim istiyor. Zaten elimden geldigince yardim ediyorum cocugu gonder bende dursun diyorum gondermiyorlar. Maddi manevi destek oluyorum ama yetmiyor. Abimj dolduruyor kendi bize geldiginde hicbir sey ellemiyor oturuyor. Boyle insana nasil davranilir aramiz iyi aslinda yani ben iyiysem iyiyiz desem daha dogru abim icin alttan aliyorum
Bu kadar sorun oluyorsa biseyler yapayım diye düsündüm ben de gerçekten destek lazım sanırım diye düşündüm ama sınırı ayarlamadımNeden yengene çocuğunu bana gönder diyorsun? Kimse başkasının çocuğuna bakmak zorunda değil. Abine kardeşin bizde kalsa, çocuğa baksa ,destek olsa diyormuş. Ne alaka yani? Neden mecburmuş gibi hissettiniz? İstediği kadar gevelesin dursun.
Neden böyle söylediniz anlamadım ?Bitane normal insan kalmadı ülkede maşallah![]()
Bundan sonra sınırı koyun. Hiç yardım etmek zorunda değilsiniz. Üstelik o size gelince boş boş oturuyor. Gel keyfim gel. Ama sizden destek bekliyor. Niye siz afedersin enayi misiniz ki? Kendinizi ezdirmeyin, kullandırmayın lütfen.Bu kadar sorun oluyorsa biseyler yapayım diye düsündüm ben de gerçekten destek lazım sanırım diye düşündüm ama sınırı ayarlamadım
Ev hanimi sanki. Hemsire arkadasina gösterseydi keskePeki akıntısının fotoğrafını siteye yükleyen hanginizdi ? İnşallah hemşire olan değildir.
arkadaşımı merak ettiyseniz söylememi istedi kavga dövüş almıs hesabı ve kumar oynadığını görmüs o yüzden vermiyormus eşi
İnşallah işe girme ve boşanma kararı da alır. Bu adamdan asla gerçek bir eş olmaz, olamaz. Manyağın tekieşinin aklı kalmasın diye annesindeydi ama baya kavga ettiler eşine kızdı kendi evinde şuan yatıyada tek kalmak istemediği için kuzenlerini cağirdı
Irencsiniz gerçekten size ne ya burda bide sizin gibilere soruyorlar dimi Allah dilinize düşürmesin kimseyiEv hanimi sanki. Hemsire arkadasina gösterseydi keske
Whatttt? Kaç kişi kullanıyorsunuz?Bu hesabı kaç kisi kullaniyoruz haberiniz var mı![]()
Eşinin telefonlarını açmıyor hesabındaki parayıda çekip şimdi onunla misafir ağırlıyor yani inatlaşma yolundalar ama tabi bu yüzden boşanacağını sanmıyorumİnşallah işe girme ve boşanma kararı da alır. Bu adamdan asla gerçek bir eş olmaz, olamaz. Manyağın teki
Yani o kadar hemşire varken siteye yerlesme kanaması diye görsel atiyorsunuz :) aynen biz iğrenciz doğru 4 farklı hayat yaşamayı acilen bırakmalısınIrencsiniz gerçekten size ne ya burda bide sizin gibilere soruyorlar dimi Allah dilinize düşürmesin kimseyi
Arkadaşınızın eşi arkadaşınıza namussuz, yollu muamelesi yapıyor. Çalışırken erkeklerle cilvelesiyor diye işten çıkartmış. Askere gittiğinde eve erkek alır diye evde yalnız kalmasını istemiyor. Bilin yani. Ortak kullanıyorsunuz ya vardır öyle bir samimiyetiniz.Eşinin telefonlarını açmıyor hesabındaki parayıda çekip şimdi onunla misafir ağırlıyor yani inatlaşma yolundalar ama tabi bu yüzden boşanacağını sanmıyorumyuva yıkmak kolay değil insallah ilişkilerine zarar vermeden konuyu hallederler
Ev hanimi sanki. Hemsire arkadasina gösterseydi keske
Irencsiniz gerçekten size ne ya burda bide sizin gibilere soruyorlar dimi Allah dilinize düşürmesin kimseyi