• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinimiz çıldırmış olmalı !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar. Abimin eşi iki yüzlü cıktı. Yüzüme güler hep dili de çok tatlidir ama abimi dolduruyormus yanima gelip kalsa cocuga baksa azicik destek olsa bana flan diyormus bende evliyim ve benim de kendime göre hayatim var . Hep onda kalip ona yardim edeyim istiyor. Zaten elimden geldigince yardim ediyorum cocugu gonder bende dursun diyorum gondermiyorlar. Maddi manevi destek oluyorum ama yetmiyor. Abimj dolduruyor kendi bize geldiginde hicbir sey ellemiyor oturuyor. Boyle insana nasil davranilir aramiz iyi aslinda yani ben iyiysem iyiyiz desem daha dogru abim icin alttan aliyorum
O benim evime geldiğinde ne yapıyorsa ben de onun evinde öyle davranırım ama öyle birden çekmem elimi ayağımı, alıştıra alıştıra yapmak lazım. Her seferinde bir adım geri atarak.

Ya onun doğurduğu çocuğa neden yatılı kqlıp sen bakacaksın, o ne saçmalık. Nöbetli bir işte falan mı çalışıyor, öyle bile çalışıyor olsa kocası bakacak çocuğa, babası o sonuçta.

O benim evime geldiğinde ne yapıyorsa ben de onun evinde öyle davranırım ama öyle birden çekmem elimi ayağımı, alıştıra alıştıra yapmak lazım. Her seferinde bir adım geri atarak.

Ya onun doğurduğu çocuğa neden yatılı kqlıp sen bakacaksın, o ne saçmalık. Nöbetli bir işte falan mı çalışıyor, öyle bile çalışıyor olsa kocası bakacak çocuğa, babası o sonuçta.
Ay sonunda saçma seylerle ilgilenmeyip soruma yazan biri oldu 🙏 tesekkür ederim mesajiniz icin evet dediginiz gibi yapmak en doğrusu fazla taviz verince böyle oldu yavaş yavaş geri adım atacağım mecburen

Banlasınlar o zaman napalım yani paradan kactigimiz yok evli barkli insanlariz esimizden gizli sormak istedigimiz konular oluyor buradan soruyoruz ben hesap acmayi bilmem kendi hesabimdan acsam mailim bilgisayarda acik esim bildirimleri gorur yani yapacak biseyim yok arkadasim kendi hesabindan istediginizi sorabilirsiniz dedi zaten ben ilk defa soru soruyorum zirt pirt girmiyoruz genelde o kendi kullaniyor ayda yilda bir rica edip biz giriyoruz
esın sana saygı duymuyormu benim eşimin haberi var mesela buraya girdiğimi biliyor hiçte gel bakayım demedı

esın sana saygı duymuyormu benim eşimin haberi var mesela buraya girdiğimi biliyor hiçte gel bakayım demedı
Herkesin eşi sizinki kadar anlayışlı değildir siz daha iyi bilirsiniz hani düzenli giriyorsunuz ya neler neler duymuş görmüşşünüzdür sonuçta ..

Kardesiz cunku yani benim olmadigi yerde o destek onun olmadigi yerde ben destek oluyorum hep boylrydi ve bu sayede cok sukur evimiz arabamiz oldu 4 kardes birbirmize destek olarak buyuduk
bu destegı fazla abartmıssınız

Merhaba arkadaşlar. Abimin eşi iki yüzlü cıktı. Yüzüme güler hep dili de çok tatlidir ama abimi dolduruyormus yanima gelip kalsa cocuga baksa azicik destek olsa bana flan diyormus bende evliyim ve benim de kendime göre hayatim var . Hep onda kalip ona yardim edeyim istiyor. Zaten elimden geldigince yardim ediyorum cocugu gonder bende dursun diyorum gondermiyorlar. Maddi manevi destek oluyorum ama yetmiyor. Abimj dolduruyor kendi bize geldiginde hicbir sey ellemiyor oturuyor. Boyle insana nasil davranilir aramiz iyi aslinda yani ben iyiysem iyiyiz desem daha dogru abim icin alttan aliyorum
Neden yengene çocuğunu bana gönder diyorsun? Kimse başkasının çocuğuna bakmak zorunda değil. Abine kardeşin bizde kalsa, çocuğa baksa ,destek olsa diyormuş. Ne alaka yani? Neden mecburmuş gibi hissettiniz? İstediği kadar gevelesin dursun.

Neden yengene çocuğunu bana gönder diyorsun? Kimse başkasının çocuğuna bakmak zorunda değil. Abine kardeşin bizde kalsa, çocuğa baksa ,destek olsa diyormuş. Ne alaka yani? Neden mecburmuş gibi hissettiniz? İstediği kadar gevelesin dursun.
Bu kadar sorun oluyorsa biseyler yapayım diye düsündüm ben de gerçekten destek lazım sanırım diye düşündüm ama sınırı ayarlamadım

Bu kadar sorun oluyorsa biseyler yapayım diye düsündüm ben de gerçekten destek lazım sanırım diye düşündüm ama sınırı ayarlamadım
Bundan sonra sınırı koyun. Hiç yardım etmek zorunda değilsiniz. Üstelik o size gelince boş boş oturuyor. Gel keyfim gel. Ama sizden destek bekliyor. Niye siz afedersin enayi misiniz ki? Kendinizi ezdirmeyin, kullandırmayın lütfen.

arkadaşımı merak ettiyseniz söylememi istedi kavga dövüş almıs hesabı ve kumar oynadığını görmüs o yüzden vermiyormus eşi

eşinin aklı kalmasın diye annesindeydi ama baya kavga ettiler eşine kızdı kendi evinde şuan yatıyada tek kalmak istemediği için kuzenlerini cağirdı
İnşallah işe girme ve boşanma kararı da alır. Bu adamdan asla gerçek bir eş olmaz, olamaz. Manyağın teki

İnşallah işe girme ve boşanma kararı da alır. Bu adamdan asla gerçek bir eş olmaz, olamaz. Manyağın teki
Eşinin telefonlarını açmıyor hesabındaki parayıda çekip şimdi onunla misafir ağırlıyor yani inatlaşma yolundalar ama tabi bu yüzden boşanacağını sanmıyorum 🙏 yuva yıkmak kolay değil insallah ilişkilerine zarar vermeden konuyu hallederler

Benim çok çok yakın çevremde var bu tarz bir örnek.
Yenge ile abi olmasa kızın ailesi kapatır okutmazdı o kadar "kötü" aile. Kızı özel üniversitede okuttular, mezun olmadı, çalışmadı da, bomboş duruyor. Kıza düzenli harçlık vs veriyorlar. (24 yaşındaki kızın harçlığı tahmin edersiniz ki 200 tl değil :D)
Yenge de çalışıyor abi de, izinleri sorunlu. Çocuk kreşe gidiyor, arada hasta olduğunda kreşe gidemediğinde vs gelip başında dursun istiyorlar. Ayda 2 güne falan anca denk gelir yani, orada görümce bekar.

Mesela konu sahibininki de bu tarz bir şeyse, tabiri caizse vefa borcu varsa kendi kendine kurulmak yerine durumu sorgulamalı.

Öbür türlü durduk yere kim niye kimin çocuğuna baksın Allah aşkına?

Eşinin telefonlarını açmıyor hesabındaki parayıda çekip şimdi onunla misafir ağırlıyor yani inatlaşma yolundalar ama tabi bu yüzden boşanacağını sanmıyorum 🙏 yuva yıkmak kolay değil insallah ilişkilerine zarar vermeden konuyu hallederler
Arkadaşınızın eşi arkadaşınıza namussuz, yollu muamelesi yapıyor. Çalışırken erkeklerle cilvelesiyor diye işten çıkartmış. Askere gittiğinde eve erkek alır diye evde yalnız kalmasını istemiyor. Bilin yani. Ortak kullanıyorsunuz ya vardır öyle bir samimiyetiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back