İç anadolu insanı belli iller böyle kimse kusura bakmasin genelleme yapıyorum.Kırşehir,yozgat,çorum,konya buralar değişik.Benim eşinin ailesinde Yozgatlı ben İzmirliyim aman Allahım.Basın kapalı olsun da gerisi önemli değil.Cehalet diz boyu elalwm için yaşıyorlar.Dillerinden Allah dusmez ama gorki dinimizle alakaları yok.Senin kafan calismiyolarmi sanki sen bilmiyorsun eğriyi doğruyu hep onlar doğu.Benim esimde komşularla gorusme derdi,anneleri ayrı bir insan zaten.Sormadan etmeden gelir izin almadan evin her yerine bakar.Oğlumun evi der durur.Bende çok zorluklar yaşadım ve hala yasiyorum. Ama ben eyvallahim olmadığını gösteriyor un eşime.Öyle Ailem falan da yanımda değil mesela.Oda bunların farkında.İyi düşün taşın.Eşini ikna et başka şehre taşın,onlardan uzak tut mümkün olduğunca ama dedim ya bazı şeyler değişmiyor insanlarda.Sen azimli,güçlü duracaksin.Kendinden emin dur.Ne istediğini neyi istemediğini bilsin esin.Gerekirse madem ayrılmayı kafaya köydür.Al çocuklarını annene git epey bir sure.Zaten bitecekse öylede biter.Yok değerini anlarda gelir alır ama sanada birçok konuda söz verir.Alahim hakkında hayırlı olanı versin gerçekten Allah sevgisi olan insanları karşına çıkarsın ve onlarida ıslah etsin canim benim