- 5 Ekim 2015
- 1.464
- 3.894
- 53
- Konu Sahibi HakimeHNMMM
Çok TSK ederim sizi rahatsız ediyorum belki sorularimla ama inanın yardıma ihtiyacım olduğu için peki ben ona güvenmiyorum çocuklarımı alır kaçırır diye korkuyorum ailesinde buna benzer olaylar olduğunu duymuştum polis gözetiminde görmesini talep edebiliyor muyum birde tabiki kimse evliliği bitsin istemez bende istemem ama şartlar mecbur bıraktı şuan ailesi ile dipdibe oturuyoruz buradan uzağa tasinsak sorunlarin %90ni cozebilecegimizi düşünüyorum hakim sorduğunda bunları anlatsam evi taşıma kararı verirmi yuvanın kurtulmasi için yoksa direk bosarmi boyle olan bi kaç olay duymuştum ama eşim su şekilde hayır imkânsız diyor dava da tasinacak derse taşırmi bilmiyorum bunu davada soylemelimiyim ne diyorsunuz
Siz böyle bir talepte bulunabilirsiniz tabi ki ama bu hakimin insiyatifine kalmış bir durum. Eğer duruşmalarda hakim babanın çocukları kaçıracağına ihtimal vermezse bu talebi reddedebilir. Kaçırma ihtimalinin olduğunu ispat etmeniz gerekebilir.
Ev taşıma durumuna gelirsek, sizce gerçekten kurtulur mu ? Yani boşanma davası açacaksınız, ola ki hakim taşının dedi boşamadı sizi, taşındınız bunca olan bitenden sonra mutlu bir yuvanız olabilir mi? Hakimin bu anlamda böyle bir karar vereceğini tahmin etmiyorum. Avukatınız var mı bilmiyorum şuan ama bence bir avukat bularak detaylı bilgi almalısınız.