• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkizlerim var boşanmak istiyorm çocuklarımı benden alabilirmi tecrubeliler avukat olanlar yardim ltf

Çok TSK ederim sizi rahatsız ediyorum belki sorularimla ama inanın yardıma ihtiyacım olduğu için peki ben ona güvenmiyorum çocuklarımı alır kaçırır diye korkuyorum ailesinde buna benzer olaylar olduğunu duymuştum polis gözetiminde görmesini talep edebiliyor muyum birde tabiki kimse evliliği bitsin istemez bende istemem ama şartlar mecbur bıraktı şuan ailesi ile dipdibe oturuyoruz buradan uzağa tasinsak sorunlarin %90ni cozebilecegimizi düşünüyorum hakim sorduğunda bunları anlatsam evi taşıma kararı verirmi yuvanın kurtulmasi için yoksa direk bosarmi boyle olan bi kaç olay duymuştum ama eşim su şekilde hayır imkânsız diyor dava da tasinacak derse taşırmi bilmiyorum bunu davada soylemelimiyim ne diyorsunuz

Siz böyle bir talepte bulunabilirsiniz tabi ki ama bu hakimin insiyatifine kalmış bir durum. Eğer duruşmalarda hakim babanın çocukları kaçıracağına ihtimal vermezse bu talebi reddedebilir. Kaçırma ihtimalinin olduğunu ispat etmeniz gerekebilir.

Ev taşıma durumuna gelirsek, sizce gerçekten kurtulur mu ? Yani boşanma davası açacaksınız, ola ki hakim taşının dedi boşamadı sizi, taşındınız bunca olan bitenden sonra mutlu bir yuvanız olabilir mi? Hakimin bu anlamda böyle bir karar vereceğini tahmin etmiyorum. Avukatınız var mı bilmiyorum şuan ama bence bir avukat bularak detaylı bilgi almalısınız.

Siz böyle bir talepte bulunabilirsiniz tabi ki ama bu hakimin insiyatifine kalmış bir durum. Eğer duruşmalarda hakim babanın çocukları kaçıracağına ihtimal vermezse bu talebi reddedebilir. Kaçırma ihtimalinin olduğunu ispat etmeniz gerekebilir.

Ev taşıma durumuna gelirsek, sizce gerçekten kurtulur mu ? Yani boşanma davası açacaksınız, ola ki hakim taşının dedi boşamadı sizi, taşındınız bunca olan bitenden sonra mutlu bir yuvanız olabilir mi? Hakimin bu anlamda böyle bir karar vereceğini tahmin etmiyorum. Avukatınız var mı bilmiyorum şuan ama bence bir avukat bularak detaylı bilgi almalısınız.
Şuan bi avukatla irtibat halindeyim TSK ederim ilginiz icin

küçük çocukları mahkeme anneye verir
sizin alAMAmınız için
eşiniz haricinde biriyle mesajlaştığınız (özel olarak) ahlak ile ilgili bir problem söz konusu olduğunda ancak anneye varmiyor mahkeme

onun dışında korkmayın ayrıca şiddetini ispatlamasanız da mahkeme sizin tarafınızı tutar merak etmeyin mahkeme de iyi halinizi bozmayın karşı taraf illa ki bozacak iftira atacaktır sakın iyi halinizi bozmayın (mahkemeye saygısızlık kabul edilir)

maddi manevi sakın acımayın

küçük çocukları mahkeme anneye verir
sizin alAMAmınız için
eşiniz haricinde biriyle mesajlaştığınız (özel olarak) ahlak ile ilgili bir problem söz konusu olduğunda ancak anneye varmiyor mahkeme

onun dışında korkmayın ayrıca şiddetini ispatlamasanız da mahkeme sizin tarafınızı tutar merak etmeyin mahkeme de iyi halinizi bozmayın karşı taraf illa ki bozacak iftira atacaktır sakın iyi halinizi bozmayın (mahkemeye saygısızlık kabul edilir)

maddi manevi sakın acımayın
TSK ederim elhamdülillah yok bana çamur atabilecegi bi hatam kusurum Allah razi olsun..

benimkini alamadı mesela 6 aylık ve 2 yaşındaydı çocuklarım. maddi imkanınız olmasa bile devlet nafaka bağlıyor yinede alamıyor anneden.

sadece dik durun cesaretli olun eğer kafanızda bitmişse kararınızın arkasında durun.. ,tabi boşanınca herşey güllük güşlistanlık olmayacak hayat mücadeleniz artacak iki çocuk var aynen benimde öyle..
bütün bunların hepsini göz önünde bulundurun.. siz güçlü duracaksınız sıkı basacaksınız ki çocuklarınızın psikolojisi bozulmasın..

benim oğlum oda oda gezip babasını arıyordu mesela... duygusal düşünüp hemen yıkılmayın tabi evliliğiniz kurtarılamayacak sorunlar yaşıyorsa..eğerki değişebileceğine düzelebileceğine inanıyorsanız boşanmaya kalkışmayın çünkü 2 çocuğu büyütmek gerçekten kolay değil..
yaşayan biri olarak yazdım nacizane... bende bu yollardan geçtim iki yıl oldu..

eğer mümkünse ayrı eviniz olsun ayrı bir düzeniniz

7 yaşına kadar anne istedikçe çocukları yanında kalıyor diye biliyorum.
Anlattıkların da çekilir dert değil.

sadece dik durun cesaretli olun eğer kafanızda bitmişse kararınızın arkasında durun.. ,tabi boşanınca herşey güllük güşlistanlık olmayacak hayat mücadeleniz artacak iki çocuk var aynen benimde öyle..
bütün bunların hepsini göz önünde bulundurun.. siz güçlü duracaksınız sıkı basacaksınız ki çocuklarınızın psikolojisi bozulmasın..

benim oğlum oda oda gezip babasını arıyordu mesela... duygusal düşünüp hemen yıkılmayın tabi evliliğiniz kurtarılamayacak sorunlar yaşıyorsa..eğerki değişebileceğine düzelebileceğine inanıyorsanız boşanmaya kalkışmayın çünkü 2 çocuğu büyütmek gerçekten kolay değil..
yaşayan biri olarak yazdım nacizane... bende bu yollardan geçtim iki yıl oldu..

eğer mümkünse ayrı eviniz olsun ayrı bir düzeniniz
TSK ederim cvbiniz için. Evimiz ayrı ama dipdibe zart kapıda zart camda telde iki dk huzur yok taşınalım diyorum olmaz diyor ailesi yanaşmıyor korkuyor bu da soylemeye . Ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama bana ait olmayan bi ev bi hayat bi koca bunlarla yasamak istemiyorum Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Avukatla görüşmeden sakın evi terketmeyin.. suçlu siz olursunuz.. bu aleyhinize kullanılır mahkemede onları haklı bulabilir sakın...

TSK ederim cvbiniz için. Evimiz ayrı ama dipdibe zart kapıda zart camda telde iki dk huzur yok taşınalım diyorum olmaz diyor ailesi yanaşmıyor korkuyor bu da soylemeye . Ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama bana ait olmayan bi ev bi hayat bi koca bunlarla yasamak istemiyorum Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

yani eşiniz ailesi olmadan geçinilebilecek bir adammı? seviyormusunuz?

aileniz araya girse taşının böyle huzursuzluk olmasın falan diye konuşsa olmaz mı acaba?

yani seviyorsanız evine bakıyorsa şiddet yoksa sadece taşınmak içinse belki bir umut vardır..

ben önce aynı mahallede sonra aynı apartmanda en son 3 ayda aynı evde yaşadım tam bir ana kuzusuydu ve çalışmıyordu maddi anlamda da annesigile bağlıydık.. düşüninki regl dönemimde pedimi bile kayınvalideme söylüyordum o alıyordu.. o derece bağımlıydık.
çalış taşınalım dedim beni hiç ciddiye almadı.. güldü geçti boşanamam diye..

hani belki ciddiye alacağı birileri vardır sözünü dinleyeceği..

ama sevgi tükenmişse ona yapacak birşey yok...
bizde sevgi denen birşey kalmamışki bir kere gözyaşı dökmedim

canım çalışıyormusun?
yani eşiniz ailesi olmadan geçinilebilecek bir adammı? seviyormusunuz?

aileniz araya girse taşının böyle huzursuzluk olmasın falan diye konuşsa olmaz mı acaba?

yani seviyorsanız evine bakıyorsa şiddet yoksa sadece taşınmak içinse belki bir umut vardır..

ben önce aynı mahallede sonra aynı apartmanda en son 3 ayda aynı evde yaşadım tam bir ana kuzusuydu ve çalışmıyordu maddi anlamda da annesigile bağlıydık.. düşüninki regl dönemimde pedimi bile kayınvalideme söylüyordum o alıyordu.. o derece bağımlıydık.
çalış taşınalım dedim beni hiç ciddiye almadı.. güldü geçti boşanamam diye..

hani belki ciddiye alacağı birileri vardır sözünü dinleyeceği..

ama sevgi tükenmişse ona yapacak birşey yok...
bizde sevgi denen birşey kalmamışki bir kere gözyaşı dökmedim
Şuan calismiyorum ama şükür bi meslgim var. Esim çalışıyor ama tabi maaşın az geldiğinden ailesi olmasa ne halt yermiş ondan yakınıyor ailem söyledi bu taşınma mevzusunj ama eşim olmaz dedi benim onlardan başka kimsem yok falan diyor iste halbuki ben varım cocuklarimiz var ama yetmiyor demek ki fazla anaci kadın ne yapıp edip karıştırıyor ortalığı dayak konusunda bile çok konusursan yersin tabi de öyle bi kadın ne yapsam kar etmedi tek kurtulusum boşanmak :(

Şuan calismiyorum ama şükür bi meslgim var. Esim çalışıyor ama tabi maaşın az geldiğinden ailesi olmasa ne halt yermiş ondan yakınıyor ailem söyledi bu taşınma mevzusunj ama eşim olmaz dedi benim onlardan başka kimsem yok falan diyor iste halbuki ben varım cocuklarimiz var ama yetmiyor demek ki fazla anaci kadın ne yapıp edip karıştırıyor ortalığı dayak konusunda bile çok konusursan yersin tabi de öyle bi kadın ne yapsam kar etmedi tek kurtulusum boşanmak :KK43:

anladım canım.. mesleğin varmış ailen çocuklara bakarsa sende güzelce çalışırsın.. benimde iki tane..

peki ne yapacaksın şimdi.. ailenin yanıuna mı gideceksin? avukat ne diyor?

kpss sayfasındanda tanıyorum seni.. çalışalım inşallah kazanırız.

Şuan bi avukatla irtibat halindeyim TSK ederim ilginiz icin
ailenin durumu iyimis bulabildiginiz en iyi avukati bulun allah yardimciniz olsun isinizi erzaman garantiye baglayın madem esin sorunlu diyorsunuz. Eşiniz ilerde cok kafasini duvarlara vurar cok pisman olur.

Back