• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkizlerim var boşanmak istiyorm çocuklarımı benden alabilirmi tecrubeliler avukat olanlar yardim ltf

Allah cezalarını versin boylelerinin iki tane evladı var bide huzur önemli ya gidin uzakta oturun işte ailesi huzur bozuyosa ama öyle gormuyolardir samimi olmayan huzursuzluk yaratan sensindir kesin Allah akıl fikir versin inşallah boşanmazsiniz sabret nolur ben sabrediyorum inşaallah mükafatıni alırsın şu an daha iyi durumdayım esin biliyo mu ayrılmak istedigini
Evet canım sorun çıkaran huzursuzluk yaratan benim onların gözünde Rabbim büyük ona havale ettim hepsini inan dayanmayı denedim çok şeyler yuttum hayırlısı yinede evet söyledim ciddiye bile almadi güldü geçti derdin ne diye insan olsa konuşursun ama o da yok işte boyle ugrasiyorum

Evet canım sorun çıkaran huzursuzluk yaratan benim onların gözünde Rabbim büyük ona havale ettim hepsini inan dayanmayı denedim çok şeyler yuttum hayırlısı yinede evet söyledim ciddiye bile almadi güldü geçti derdin ne diye insan olsa konuşursun ama o da yok işte boyle ugrasiyorum
Ben eşime sürekli diyorum bana hakaret edince vurunca bitsin diyorum gidersen seni öldürürum diyo birakmiyo benim bi karım var diyo ama ailesi de çok kıymetli her şeyi söylüyorlar yapıyorlar biz karışmıyoz siz anlasamiyonuz diyorlar ya Allah akıl versin bu insanlara

Ben eşime sürekli diyorum bana hakaret edince vurunca bitsin diyorum gidersen seni öldürürum diyo birakmiyo benim bi karım var diyo ama ailesi de çok kıymetli her şeyi söylüyorlar yapıyorlar biz karışmıyoz siz anlasamiyonuz diyorlar ya Allah akıl versin bu insanlara
:KK48: Evet kesinlikle aynilar siz anlasamiyorsunjz biz ne yapıyoruz diyorlar Allah ıslah etsin hepsini

Back