Boşanmak istiyorum ama çocuğum var....

öncelikle çocugu kaçırma gibi bir durumda hapis yatmayı sonrasında da çocugunu görmek için sürekli para yatırıp gözetim altında görmeyi sağlaması parası olmazsa da asla göremeyecgını göze alması gerekir. yani öyle kaçırdımla bitmiyor bu işler. bunu göze alabilecegını sanmam. kendi göze alsa ailesi için yapamaz.

boşanma konusuna ise bir şey diyemiyorum. parası yok saat 11e kadar dısarda ne yapıyor?

ver ver ver nereye kadar

siz onun ailesini düşündüğünüz kadar onlarda sizi düşünseydi eğer cocuklarının kulaklarını çekerlerdi değil mi?

Herkesin cevapları için ayrı ayrı tesekkur etmek istiyorum.

Ceyz ->> evt bazen isi için geç kaliyor. Ozaman zaten anlayış gösteri yorum. Ama bazen de is diyor kahvede oturuyor. Ve bunu sonra babasından duyuyorum. Yada kankisinin yaninda oluyor. Sanki kankisini benden daha çok seviyor....

Muzurtilki --> allah razı olsun. En çok kalbime giden cevap sizden geldi. Çünkü siz beni anladiniz. Belki kimsenin beni anlayamicagi kadar. Annem ile konusdum bu konuyu. Annem bana boyle dedi: kızım erkekleri onlar istemedikleri sure değiştiremezsin. Sen kendini değişir. Kocana hep iyi davran, aşık surat olma, küsme ve sabırlı ol. Birgün değerini bilecektir.
Buna ragmen dediği gibi yapamadim. Hep etrafimdaki eşleri görüyorum. Beraber delilik yapıyorlar. Elele tutusuyorlar. Guluyorlar. Hatda beraber aglayani bile gordumde kiskandim...
Kim bilir ne güzeldir beraber ağlamak dedim...
Piskologa kesinlikle gitmek istiyorum ama su an para durumumuz iyi değil. Piskologa gitmeden zaten bosanmicam. Ama psikoloğun da faydası yoksa... Umudum yok gibi..

Benveutkum -> allah size sabir versin. Nedir su erkeklerden cekdigimiz dimi
Biz onlar için neler yaparız da onlar bunu görmez....
Hepimize allah sabir versin.

Cutemom --> ailesi bana her zaman sevgisini gösterdi. Belki de kocamdan daha fazla seviyolardir beni... Annesi kaç kere ogluna söyledi dinlemedi.
Babası kızıp durdu gene dinlemedi. Dun babasına danisdim da sağolsun anladı beni. Ama onunda soyledigi, sabırlı ol kızım. Kocanın kafası çok dolu bu aralar. Haklida olabilir. Ama kocamin karakterinde var maalesef . bir sene önce kafası dolu değildi ama gene ayni affedersjniz okuzdu....
Ne diyim artik bilemedim

Şu an ayrılık kararı vermek için çok erken görünüyor.
Sadece çocuğunuz için değil. Evliliğiniz için de çaba harcamaya değer..
Bu arada maddi durumdan dolayı terapiye gidemeyeceğini yazmışsın.
Gidebileceğin zamana kadar, davranış ve tutumlarında değişiklikler yapmayı deneyebilirsin.
Ona baskı yapmadığını, anlayış gösterdiğini söylemişsin. Ama artık birlikte vakit geçirmek istediğini..
Geç geldiğinde, bugün sana çok ihtiyacım vardı, kendimi çok yalnız hissettim, ama işin var diye rahatsız etmek istemedim, aramadım diyebilirsin.. Suçlamadan, baskılamadan, sadece hislerinden bahsederek işe başla...

Boşanmayla tehdit etme.. Hele boşanacağım deyip vazgeçmek tüm gücün onun eline geçmesine sebep olabilir.
Yani yapmak istemediğiniz, yapmayacağınız şeylerle tehdit etmeyin...

Kendinize çocuğunuz haricinde meşgaleler bulun..Babaanneyi çok seviyormuş bebeğiniz, günde bir kaç saat onlara emanet edip bir aktivite yapabilirsiniz... Ya da sadece yürüyüş bile olabilir bu.. Her neyse siz bulun..
Yani tüm dikkatiniz eşinizde yoğunlaşmasın..
Onun ailesi dışında sosyal çevreniz var mı bilmiyorum. Yoksa mutlaka edinin..

İnsan niye evleni? Mutluluk için huzur için.. Ve sizde bunlar yok.. Çocuğum mutsuz olmasın diye çekilmez bunca şey.. Kafayı bile yiyebilirsiniz, ciddi psikolojik sorunlarınız olabilir peki o zaman ne olacak?

Gene hepsinize TSK ederim. Hislerimi tam dile getiremediğim için ona mektup yazdım.
His etdiklerimi, bunalıma girdiğini felan. Ve sonunda 3 seçenek sundum.
1. Bekarligindan vazgeçip mektubun arasındaki yüzüğünü takip bana her gün az da olsa vaktini ayirmak. Bana gitdiği yeri söylemek. Yuvasına saygı gösterip sahip çıkmak.
2. Boyle devam gitmesi. Ama sonu kotu olur.
3. Anlaşıp ayrılmak. Çocuğumuzu düşünerek tartışmadan ve anlaşarak. Her gün gore bilir çocuğunu. Nafaka bile istemedim...

Mektubun arasında en son dugunumuzde takdiolsun zugu koymuştum. Mektubu okudu. Yüzüğü takdi. Bisey demedi çünkü annesi gelmisdi o an. Aksama konuscaz inshallajlh gene. Ama galiba iyiye gitcek gibi gibi. Ümidim birden takla atdi...
Hayırlısı. Belki bir gün eskiden hisse tdiklerim ona karşı ge i gelir...

O yüzüğü ben takması için çok şeyler denemisdim. Tatlı dille. Sevgimle. Ama hiçbir zaman takmamisdi. Ayrılmayalim diye takdi.... Bi yönden iyi, çünkü onun için muhimsiz değilmişim, bi yönden de çok kotu buraya kadar mi gelmesi lazımdı bi yüzüğü takmak için?

Hepinizede ayrı ayrı TSK ederim. Desteklerini ve düşünceleriniz için.
Regaib kandiliniz mübarek olsun

Madem sadece ilk bir iki ay güzeldi evliliginiz gerisi cok kötüydüde neden birde üstüne o adamdan cocuk yaptiniz?

Önce eşinizle konuşun.
Olmazsa aile büyükleriyle istişare edin.
Ona göre bir karara varın.

Çocuk var diye boşanmak istememenizi anlarım,
ama bazı evliliklerde de insan daha fazla günaha sürükleniyor.

Misal;
Eşler birbirini istemiyor, soğuyor.
Bu sefer ilgi başka birine oluyor.
Helali dururken harama bulaşıyor.
Tehlikeli!!!

Sizin de mübarek olsun.
Umarım düzelir.

bence de boşanmayın, bir süre daha deneyin.
kaybedilen sevginin geri kazanılabildiğine bizzat örneğim.
eşinizin iyi bir kaybetme korkusu yaşaması lazım sanırım.
ben kesin boşanma kararını aldıktan sonra evliliğimiz bir nebze düzeldi diyebilirim.
o zaman boşanmadığıma pişman değilim.

sen çocugun babaannesinden önce kendini ve çocugun hayatını düşün
mutlulugun herşeyden daha önemli
kocanla ciddi ciddi konuş istersen

Herkesi düşünüyorsun da kendinizi düşünmüyorsunuz.Dağ başı mı burası zor kaçırır çocuğu hem size verirler çocuğu 8 aylıkmıs kime verecekler.Ayrıca mutlu anne mutlu çocuktur siz mutlu olun çocuğunuza daha güzel bakın.

Söyle sormak isterim: borc içindesiniz. Bu neyin borcu ve ne zaman bitecek. Aksam saat 11e kadar nerde.bosanmayi düşünmekten önce profesyonel destek almayi düşünmezmisiniz?

Yani adam gece 11 de geliyor diye mi boşanmak istiyorsunuz?
Bu adamdan çocuk yaptınız bile isteye, şimdi çocuk yüzünden ayrılamıyorsunuz.
Adamla kavga edip yola getireceksiniz, hergün kavga edin çirkef yüzünüzü görsün madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…