Tesekkur ederim cevaplariniz için,
O kaçırma sözünü panikleyerek söyledi bence. Gitmisdim nerdeyse çünkü. Oğlunu çok seviyor ondandır diyorum.
Bi yönden biliyorum öyle birşey hic yapamaz. Dediğiniz gibi. Ama bi yandanda oğlunu o kadar çok seviyor ki onun için herşey yapıyor. Belki bunu da yapar... ?
O kari diyiside köyde büyüdüğü için öyle
benim için sorun değildi hicbir zaman. Yeri geldiğinde hayatım da diyip nazik lesebiliyor yani.
Kavgamizda herkezde gibi haftada bir iki kez ve çok kotu değil çünkü kötüye kaçmadan susuyorum.
Ona sevgimin azaldığını ve ayrılmayı düşündüğümü ve onun bekarlık hayatından bikdigimi söyledim. O herşeyi borçlarına atıyor ve para diyor. Borçları kapatayim seninle gezcem diyor. Benim derdim gezmek değil ki... Onu kaç kere dedim ona anlamıyor. Bekarlık hayatından bikdim dediğimde "bana zincirmi takcan" diyor. Bu beni her zaman çok uzuyor. Ben onu hic sikmadim ki. Son zamanlarda sadece üstüne gitmeye başladım beni yanlız birakiyorsun diye.
Sevgim çok ama çok azaldı. Yalan yok mimiminacik seviyorum daha. Ama sanki o da gitdi gidecek.
Her gün agladigimi hic söylemedim ona. Onun karşısında da aglamam zaten. Ağlamaya yaklasirsam giderim başka odaya is yaparım yada kitap okurum. Ben aglamami başkalarına göstermeyi hic sevmem. Burası anonim diye yazdım.
Aslında iyi kalplidir benim kocam ama hem büyüme tarzı hem de maalesef o dağ gibi borçlar yüzünden boyleyiz.
Bi kere bana gül getirdi. Onuda bi posetin içine koymuş. Kimse görmesin diye. Evde de gülü çıkarıp vermedi. Poseti elime tutdurdu. Yani aslında kalbi iyi ama kendi evinde görmediği için ona ters geliyo boyle hareketler.
Boyle savunduguma bakmayın sadece doğruyu söylemeye gayret ediyorum ki yanlış anlaşılma olmasın.
Anlicaniz oğlum çok iyi bir yuvada ve babası onu çok ama çok seviyor. Sadece benim mutluluğum için bu yuvayı bozmam olurmu ki?