Annemi biliyorum beni ordada rahat bırakmaz orda hadi onu dinlemedim hiç ama halam kızıma ne kadar bakabilir göz kulak olabilir ve nereye kadar aklım hep evde kalır başına bir şey gelirse diye korkuyorumHalanız ve amcanız arkanızdaymış, güzel de bir çözüm sunmuşlar. Neden değerlendirmiyorsunuz?
Annemgilin evini müstakil ev, ev bölünse 1 salon 1 mutfak birde lavabo kalıyor bana.Amcaniz evi bölelim derken hangi evden bahsetti? Amcaniz makul bir teklif sunmuş aslında. Çocuğun da okul yaşı gelmiş zaten. Yavaş yavaş düzeninizi kurabilirsiniz. Zorluk tabii ki yaşayacaksınız ama su bulanmadan durulmaz.
Annemi biliyorum beni ordada rahat bırakmaz orda hadi onu dinlemedim hiç ama halam kızıma ne kadar bakabilir göz kulak olabilir ve nereye kadar aklım hep evde kalır başına bir şey gelirse diye korkuyorum
Bence cesaret gösterip direnin ya. Aileniz bir söylenir, bir sorun çıkarır sonra alışırlar. Biraz dişinizi sıkıp sabır gösterirsiniz. Ne olursa olsun kocanızdan iyidir. Ama siz bilirsiniz tabii.Annemgilin evini müstakil ev, ev bölünse 1 salon 1 mutfak birde lavabo kalıyor bana.
Annenin dırdırını çekmek aldatan kocanın koynuna girmekten daha zor geliyorsa diyecek bir şey kalmıyor zaten bize. Kocanızdan özür dileyin, barışın madem.Annemi biliyorum beni ordada rahat bırakmaz orda hadi onu dinlemedim hiç ama halam kızıma ne kadar bakabilir göz kulak olabilir ve nereye kadar aklım hep evde kalır başına bir şey gelirse diye korkuyorum
Kocanizin aldatmasindan daha mi kötü? Ayrica bosandiktan sonra mecburen razi gelir aileniz, halanız guzel cozum sunmuş simdiden ilerisini düşünüp ya bakamazsa derseniz ömür boyu o adami çekersiniz. Halaniz cocuga bakar siz calisirsiniz zamanla kurs etkinlik vs derken duzen kurarsiniz halaniza helal olsun arkanizda durmuşAnnemi biliyorum beni ordada rahat bırakmaz orda hadi onu dinlemedim hiç ama halam kızıma ne kadar bakabilir göz kulak olabilir ve nereye kadar aklım hep evde kalır başına bir şey gelirse diye korkuyorum
E ablacım senin gönlün yok kocadan ayrılmaya kusura bakmaAnnemi biliyorum beni ordada rahat bırakmaz orda hadi onu dinlemedim hiç ama halam kızıma ne kadar bakabilir göz kulak olabilir ve nereye kadar aklım hep evde kalır başına bir şey gelirse diye korkuyorum
Başka seçenek yok iyideAnnemi biliyorum beni ordada rahat bırakmaz orda hadi onu dinlemedim hiç ama halam kızıma ne kadar bakabilir göz kulak olabilir ve nereye kadar aklım hep evde kalır başına bir şey gelirse diye korkuyorum
Başka seçenek yok iyide
Ne olsun daha ? Aldatilmaktan iyi değil mi 1 göz odada barınmak ?Annemgilin evini müstakil ev, ev bölünse 1 salon 1 mutfak birde lavabo kalıyor bana.